Kastepäivä 3.10.2021

Jäikö lapsesi sylivauvana syystä tai toisesta kastamatta? Tervetuloa Enkelien sunnuntaina 3. lokakuuta Myllykosken kirkoon, jossa kaikki on valmiina sinua varten.

Matalan kynnyksen kastepäivä järjestetään Myllykosken kirkossa sunnuntaina 3.10.2021. Kastettavaksi voi tulla koko Kouvolan seurakuntayhtymän alueelta. Kastehetki alkaa klo 16, jonka jälkeen juhlitaan uusia seurakunnan jäseniä Myllykosken kirkon Triadissa täytekakkukahvein.

Kastettava voi olla sylivauva, taaperoikäinen, koululainen tai kaikkea siltä väliltä aina rippikouluikäiseen saakka. Jos ryhmä kasvaa suureksi, varaudumme toimittamaan kasteen useammassa ryhmässä. Valmistautumiseen riittää, että sovit kasteesta ilmoittautumalla 16.9. mennessä Anjalankosken seurakuntatoimistoon ma-pe klo 10-13, p.040 521 6215 tai anjalankosken.seurakunta@evl.fi. Kastava pappi ottaa yhteyttä ja sopii perhekohtaisesta tapaamisesta saatuaan yhteystiedot.

Kuka voi tulla kastetuksi?

Kastettava voi olla sylivauva, taaperoikäinen, koululainen tai kaikkea siltä väliltä aina rippikouluikäiseen saakka. Yhteinen kastetapahtuma on vaivaton tilaisuus esimerkiksi niille nuorille, jotka ovat tulossa rippikouluun, mutta joita ei ole lapsena kastettu. Alle 12-vuotiaan osalta riittää, että toinen vanhemmista kuuluu kirkkoon. Kastettavalla tulee olla vähintään yksi kummi, joka on evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Kaste antaa mahdollisuuden konfirmaatioon, ehtoolliseen, kummin tehtäviin ja kirkolliseen avioliittoon vihkimiseen.

Ilmoittautuminen 16.9. mennessä.

Ilmoittautumisohjeet ja lisätietoa: ma-to klo 10-13 p. 040 521 6215 tai anjalankosken.seurakunta@evl.fi.

Äiti pitää sylissään lasta, joka on puettu kastepukuun. Papin käsi kastaa vauvan pään vedellä.
Kuva: Heli Mielonen/Kirkon kuvapankki

Kirkkoherra, rovasti