Seurakuntalehti Risteys tuo iloa ja apua elämään

Risteys on Kouvolan rovastikunnan yhteinen lehti. Risteys tuo iloa ja apua ihmisten arkeen ja juhlaan, Kouvolassa ja Iitissä. Risteys välittää aidosti ja ihmisläheisesti evankeliumin ilosanomaa, myös yllättäen ja viihdyttäen lukijoita. Lehden toimitus sijaitsee Kouvolan seurakuntayhtymän viestintätoimistossa Kuusankoskella. Seurakuntalehteä tehdään toimituksen ja toimitusneuvoston yhteistyönä.

Risteys ilmestyy Iitin ja Kouvolan alueella viisi kertaa vuonna 2018 keskiviikkoisin. Lehden jakelusta vastaa Jakelusuora Oy.

Lehti jaetaan:

• kolmen päivän aikana sen ilmestymisestä: keskiviikosta perjantaihin
  • kaikkiin kotitalouksiin, jotka sallivat ilmaisjakelun. Jos postiluukussa on Ei mainoksia tai Ei ilmaisjakelua –kielto, lehteä ei jaeta.

Lehden ilmestymispäivät vuonna 2018:

• 31.1.
  • 21.3.
  • 5.9.
  • 31.10.
  • 28.11.

Tykkää Risteyksestä Facebookissa

Anna meille palautetta, kommentoi juttuja ja kerro juttuvinkkejä.

Risteyksen hankinta 2018

Risteys-lehden taitosta, painosta ja jakelusta on käynnissä hankinta 15.11. klo 16 saakka.

Hankinnasta oli mahdollisuus esittää kysymyksiä Kouvolan seurakuntayhtymälle. Risteyksen tarjouspyynnöstä (osat 1, 2 ja 3) ei saapunut määräaikaan 31.10. mennessä kysymyksiä.

Tarjouspyynnön liitteestä 1 (Liite 1: Risteys-lehden taiton toteutus) huomioidaan kuitenkin seuraavasti kaikille hankintakilpailuun osallistuville. Tarjouspyynnön Liitteessä 1: Risteys-lehden taiton toteutus on asiakirjan sivulla 2 todettu: "Tarjoajan tulee toimittaa tarjouksensa mukana kolme (3) Risteyksen päävastuulliseksi taittajaksi nimettävän näytelehteä, joista vähintään kahden tulee olla tabloid –kokoisia." Oikea määrä tabloid-kokoisille näytelehdille on kuitenkin 1 kpl, kuten myöhemmin tarjouspyynnön sivulla 5 todetaan taulukossa.
Eli ko. kohdassa sivulla 2 tulisi lukea: "Tarjoajan tulee toimittaa tarjouksensa mukana kolme (3) Risteyksen päävastuulliseksi taittajaksi nimettävän näytelehteä, joista vähintään yhden (1) tulee olla tabloid –kokoisia."

Risteys 5/2018

► Risteys-lehden arkisto