Perheneuvonta

Kaipaatko tukea ja apua perhe- ja parisuhdeasioissa? Parisuhteen vaikeuksia on hyödyllistä ratkoa yhdessä kumppanin kanssa, mutta meille voi tulla keskustelemaan myös yksin.

Tarjoamme ammatillista keskusteluapua ja terapiaa parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa. Meille voi tulla yksin, avio-, avo- tai seurustelukumppanin kanssa tai koko perheenä. Kohtaamme asiakkaamme perheiden ja parisuhteiden moninaisuutta kunnioittaen.

Järjestämme myös eroryhmiä 1 - 2 kertaa vuodessa.

Meihin otetaan yhteyttä mm. kun on vaikea puhua toisen kanssa, tunteet ovat kuolleet, seksielämä ei suju, puoliso on pettänyt tai olet itse pettänyt, suhteessa on voimakasta mustasukkaisuutta, riidat raastavat parisuhdetta, olet/olette päättäneet erota.

Työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus. Perheneuvontapalvelumme on asiakkaille maksutonta ja tarkoitettu Kouvolan ja Iitin asukkaille.

Tietosuojaseloste

Ota yhteyttä perheneuvontaan
Perheneuvonnan yhteystiedot

Mies ja nainen käsi kädessä

Minkälainen on sinun kirkkosi?
Vaikuta seurakuntavaaleissa!

• Asetu ehdolle viimeistään 17.9.2018