Perheneuvonta on sinun ja perheesi tukena etänä ja kesäkuun alusta lähtien harkinnanvaraisesti myös paikan päällä. Lisätietoa ja ohjeita saat toimistostamme puh. 040 714 0556 sekä perheneuvonta.kouvola(at)evl.fi.
Löydät tarkemmat yhteystiedot ja puhelinpäivystysajat tämän linkin takaa.
Älä jää yksin kysymystesi ja huoliesi kanssa vaan ole yhteydessä!

Perheneuvonta

Kaipaatko tukea ja apua perhe- ja parisuhdeasioissa? Parisuhteen vaikeuksia on hyödyllistä ratkoa yhdessä kumppanin kanssa, mutta meille voi tulla keskustelemaan myös yksin.

Tarjoamme ammatillista keskusteluapua ja terapiaa parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa. Meille voi tulla yksin, avio-, avo- tai seurustelukumppanin kanssa tai koko perheenä. Kohtaamme asiakkaamme perheiden ja parisuhteiden moninaisuutta kunnioittaen.

Järjestämme myös eroryhmiä 1 - 2 kertaa vuodessa.

Meihin otetaan yhteyttä mm. kun on vaikea puhua toisen kanssa, tunteet ovat kuolleet, seksielämä ei suju, puoliso on pettänyt tai olet itse pettänyt, suhteessa on voimakasta mustasukkaisuutta, riidat raastavat parisuhdetta, olet/olette päättäneet erota.

Työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus. Perheneuvontapalvelumme on asiakkaille maksutonta ja tarkoitettu Kouvolan ja Iitin asukkaille.

Tietosuojaseloste

Ota yhteyttä perheneuvontaan
Perheneuvonnan yhteystiedot 

Toivomme jokaiseen kotiin aurinkoisia hetkiä, rakkautta ja uskoa tulevaan. Pidetään huolta toisistamme <3

YouTube-video

Mies ja nainen käsi kädessä