Perhekerhot Kouvolassa

Perhekerho eli avoinkerho on pienten lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, joka kutsuu pysähtymään elämän kiireen keskellä ja saamaan leikki- ja juttuseuraa toisista.

Perhekerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, hiljennytään ja jossakin kerhoissa myös kahvitellaan. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Perhekerhot kokoontuvat yleensä parillisen viikon keskiviikkona klo 9.30–11.00. Tarkista päivä ja kerhopaikka alla olevasta listasta.

Perhekerhoon tulee kevään aikana valokuvaaja, jolloin voit kuvauttaa lapsesi. Kuvauspäivät: ke 8.1. Mielakan, ke 22.1. Koivistotalon, ke 18.3. Lehtomäen ja ke 1.4. Sarkolan perhekerho.

Kirkkomuskari

Iloinen musahetki laulaen, soittaen ja leikkien alle kouluikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Muskari kokoontuu Koiviston talolla torstaisin kevätkaudella 16.1.-23.4.2020, paitsi talvilomaviikolla 27.2 ja kiirastorstaina 9.4. Voit valita sopivan ryhmän joko klo 15.30-16.15 tai klo 17.15-18.00. Tarkemmat tiedot saat klikkaamalla alla olevasta listasta.

vauva
Varhaiskasvatuksen johtaja