Perhekerhot Kouvolassa

Perhekerhot

Perhekerhoissa saa juttu- ja leikkiseuraa, siellä lauletaan, leikitään, pidetään pieni hartaushetki ja joissakin kerhoissa myös kahvitellaan. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, sinne voi tulla äidin, isän, mummin, vaarin, kummin tai muun aikuisen kanssa.

Perhekerhot kokoontuvat Koivistontalolla ja Sarkolan seurakuntakodilla parillisten viikkojen keskiviikkoina 24.8.2022 alkaen ja Käpylän kirkolla parittomien viikkojen perjantaina 19.8.2022 alkaen klo 9.30–11.00. Tarkemmat tiedot löytyvät alla olevasta listasta.

Muksujen musatunti Käpylän kirkolla tiistaisin klo 10-11, leikkimään voi tulla jo klo 9.30 alkaen. Luvassa lauluja, leikkejä, soittoa ja loruja kaikenikäisille lapsille ja vauvoille yhdessä aikuisen kanssa. Kesän jälkeen musatunnit alkavat 23.8.2022.

Koivistontalon kirkkomuskari

Iloinen musahetki laulaen, soittaen ja leikkien alle kouluikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Muskari kokoontuu Koiviston talolla torstaisin klo 17.15-18.00. (Tarvittaessa perustetaan toinen ryhmä klo 15.30-16.15) Tarkista vielä alla olevasta listasta muskarin toteutuminen.
Syyskausi alkaa 1.9.2022.

Vauva makaa lattialla leikkimaton päällä.

Varhaiskasvatuksen sihteeri
Kouvolan seurakunta