Perhekerhot Kouvolassa

Perhekerho eli avoinkerho on pienten lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, joka kutsuu pysähtymään elämän kiireen keskellä ja saamaan leikki- ja juttuseuraa toisista.

Perhekerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, hiljennytään ja joskus myös kahvitellaan. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Perhekerhot kokoontuvat yleensä parillisen viikon keskiviikkona klo 9.30–11.00, tarkista päivä ja kerhopaikka alla olevasta listasta.

Kirkkomuskari

Iloinen musahetki laulaen, soittaen ja leikkien alle kouluikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Muskari kokoontuu kevätkaudella torstaisin kahdessa ryhmässä, joista voit valita sopivan: klo 15.30-16.15 tai klo 17.15-18.00. Muskari kokoontuu Koiviston talolla kevätkaudella 10.1.-25.4.2019, paitsi talvilomaviikolla 28.2 ja Kiirastorstaina 18.4. Tarkemmat tiedot klikkaamalla alla olevasta listasta.

Taaperopääsiäinen
Pääsiäiskertomus pienille värein, sävelin, leikkien ja liikkuen toteutetaan Keskuskirkossa ma 15.4. Puolen tunnin mittaiset kierrokset alkavat klo 16, 17 ja 18.

vauva
Nuorisotyön ja varhaiskasvatuksen johtaja