Perhekerhot Kouvolassa

Perhekerhot, kirkkomuskarit ja perheillat alkavat syksyllä, jos koronarajoitukset sallivat sen. Tarkista tilanne sivun alaosan listasta.

Perhekerhot

Perhekerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, hiljennytään ja joissakin kerhoissa myös kahvitellaan. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Perhekerhot kokoontuvat Koivistontalolla sekä Mielakan ja Sarkolan seurakuntakodeilla parillisen viikon keskiviikkoina klo 9.30–11.00. Tarkista päivä ja kerhopaikka alla olevasta listasta. Syksyllä 23.8.2021 alkaa maanantaisin musiikki/askartelu -tunti Käpylän kirkolla klo 10-11 pienille yhdessä aikuisen kanssa.

Koivistontalon kirkkomuskari

Iloinen musahetki laulaen, soittaen ja leikkien alle kouluikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Muskari kokoontuu Koiviston talolla torstaisin. Voit valita sopivan ryhmän joko klo 15.30-16.15 tai klo 17.15-18.00. Tarkista alla olevasta listasta toteutuuko muskari vai onko se peruttu koronarajoitusten vuoksi.

Siirry Kirkkomuskari-sivulle, josta löytyy tietoa kaikista kirkkomuskareista ja muskarivideoita.

Perheillat

Syksyllä aloitamme perheiltojen järjestämisen Sarkolan seurakuntakodilla, jos rajoitukset sallivat sen. Tervetuloa kaikenikäiset lapset yhdessä aikuisen kanssa, voit tulla myös mummon, vaarin tai kummin kanssa. Ensimmäiset perheillat ovat seuraavina tiistaina klo 17-18.30:

Ti 31.8.2021 Ulkoillaan
Ti 14.9.2021 Askarrellaan enkeleitä
Ti 28.9.2021 Lauletaan musakirkossa
Ti 12.10.2021 Teemana syysmyrsky

Vauva makaa lattialla leikkimaton päällä.

Varhaiskasvatuksen sihteeri
Kouvolan seurakunta