Perhekerhot Kouvolassa

Perhekerhot

Perhekerhoissa saa juttu- ja leikkiseuraa, siellä lauletaan, leikitään, pidetään pieni hartaushetki ja joissakin kerhoissa myös kahvitellaan. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, sinne voi tulla äidin, isän, mummin, vaarin, kummin tai muun aikuisen kanssa. Perhekerhot kokoontuvat Koivistontalolla sekä Mielakan ja Sarkolan seurakuntakodeilla parillisen viikon keskiviikkoina klo 9.30–11.00. Tarkemmat tiedot löytyvät alla olevasta listasta.

Maanantaisin Muksujen musatunti Käpylän kirkolla klo 10-11. Luvassa lauluja, leikkejä, soittoa ja loruja kaikenikäisille lapsille ja vauvoille yhdessä aikuisen kanssa.

Koivistontalon kirkkomuskari

Iloinen musahetki laulaen, soittaen ja leikkien alle kouluikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Muskari kokoontuu Koiviston talolla torstaisin. Voit valita sopivan ryhmän joko klo 15.30-16.15 tai klo 17.15-18.00. Tarkista vielä alla olevasta listasta muskaripäivät.

Siirry Kirkkomuskari-sivulle, josta löytyy tietoa kaikista kirkkomuskareista ja muskarivideoita.

Perheillat

Syksyllä aloitimme perheiltojen järjestämisen Sarkolan seurakuntakodilla. Tervetuloa kaikenikäiset lapset yhdessä aikuisen kanssa, voit tulla myös mummon, vaarin tai kummin kanssa. Perheillat jatkuvat seuraavina tiistaina klo 17-18.30:

Ti 9.11.2021 Lautapeli-ilta Lisää tietoaLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Ti 23.11.2021 Hiljennymme adventin aikaan ja askartelemme
Ti 7.12.2021 Jouluaskartelua, jouluevankeliumi, riisipuurotarjoilu. Ota tonttulakki mukaan!

Vauva makaa lattialla leikkimaton päällä.

Varhaiskasvatuksen sihteeri
Kouvolan seurakunta