Perhekerhot Kouvolassa

Perhekerho eli avoinkerho on pienten lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, joka kutsuu pysähtymään elämän kiireen keskellä ja saamaan leikki- ja juttuseuraa toisista.

Perhekerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, hiljennytään ja jossakin kerhoissa myös kahvitellaan. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Perhekerhot kokoontuvat Käpylässä parittomien viikkojen tiistaina klo 9.30-11 ja Lehtomäessä, Mielakassa, Koivistontalolla sekä Sarkolassa parillisen viikon keskiviikkoina klo 9.30–11.00. Tarkista päivä ja kerhopaikka alla olevasta listasta.

Kirkkomuskari

Iloinen musahetki laulaen, soittaen ja leikkien alle kouluikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Muskari kokoontuu Koiviston talolla torstaisin syyskaudella 3.9.-3.12.2020 (poikkeukset: 15.10 kokoontuu vain 2.ryhmä klo 17.15, syyslomaviikolla 22.10. ei ole muskaria, 26.11. ei ole muskaria). Voit valita sopivan ryhmän joko klo 15.30-16.15 tai klo 17.15-18.00. Tarkemmat tiedot saat klikkaamalla alla olevasta listasta.

Muskarivideoita voit katsoa muskarisivulta. Siirry muskarisivulle.

Vauva makaa lattialla leikkimaton päällä.

Varhaiskasvatuksen johtaja
Kouvolan seurakunta