Elimäen seurakunta

Parahin ystävä! Elimäen seurakunta tahtoo muuttuvissa ajoissa jakaa kanssasi arjen ja juhlan. Tapa olla yhdessä ja arki ovat muuttuneet äkkiä. Me tahdomme Elimäellä ja Korialla olla rinnallasi. Seurakunnan työntekijät ovat työssä, ja heidät tavoittaa esimerkiksi puhelimella ja sähköpostilla.

Seurakunta noudattaa seurakuntayhtymässä aluehallintoviraston kanssa laadittuja turvallisuuteen liittyviä ohjeita.

Rukous kantaa meitä yhdessä maailmanlaajasti. Ota rohkeasti yhteyttä. Tule mahdollisiin  tilaisuuksiin. Elimäen ja Korian kirkot ovat auki yksityistä hiljentymistä ja rukousta sekä keskusteluapua varten. Elimäen kirkko on avoinna tiistaisin 8.12. alkaen klo 12–14. Korian kirkko on avoinna torstaisin 10.12. alkaen klo 12–14. Kirkoissa on tavattavissa seurakunnan työntekijä.

Korona koskettaa koteja ja toimeentuloa. Sen vaikutuksia sekä hätää on eri puolilla ihmiskuntaa juuri nyt. Ehkä myös löydät meiltä sitä, mitä mistään muualta ei löydy.

Joulunaika kutsuu meitä seimen äärelle, hiljentymiseen ja toisista välittämiseen. Seurakunnan diakoniatyö on myös sinua varten. Ota yhteyttä diakoneihimme (040 567 3589,  0400 838 69)  tai minuun, ja jaamme sitä, mikä on arjessasi ajankohtaista.

Ollaaan yhteyksissä - sinä, joka  toivot apua, ja myös, jos tahdot jotenkin toimia tänä erityisenä aikana.    - Kirsi Hämäläinen

Elämä ja autuus loistaa Herran seurakunnassa. –Vk 105:3

Seurakuntien toiminnan rajoitukset jatkuvat 31.1. saakka

Koronatilanteesta johtuen Kouvolan seurakuntien jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina, viikkotoiminta ja tapahtumat ovat tauolla 31. tammikuuta saakka. Kirkolliset toimitukset ja jumalanpalvelusten verkkolähetykset jatkuvat. Kirkollisten toimitusten sekä yhtymän tiloissa järjestettävien yksityistilaisuuksien osallistujamäärä on enintään 10 henkilöä 31.1. saakka. Hautaan siunaamisissa voivat olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 10 henkilön rajan.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Tervetuloa kirkkoon verkossa

Jumalanpalvelukset avoimina yleisötilaisuuksina ovat tauolla 31.1. saakka. Jumalanpalvelusta voi seurata verkossa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla sunnuntaisin klo 10, tai omaa lähetystämme You Tube Elimäen seurakunta.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Seurakuntatoimisto, Mettäläntie 3
47200 ELIMÄKI

Toimistosihteeri
Seurakuntatoimisto, Mettäläntie 3
47200 Elimäki

Tavoitettavissa klo 9-12

Kuvailu: Punaisia joululiinoja joissa poroja. punaharmaat patakintaat. Joulukellot liinassa.
Joulunaikaan liittyvät kodikkaat käsityöt. Seurakunnan lähetystyötä voit tukea niitä ostamalla.