Elimäen seurakunta

Parahin ystävä! Tahdomme Elimäellä ja Korialla olla rinnallasi. Seurakunnan työntekijät ovat työssä, ja heidät tavoittaa esimerkiksi puhelimella ja sähköpostilla.

Seurakunta noudattaa seurakuntayhtymässä aluehallintoviraston kanssa laadittuja turvallisuuteen liittyviä ohjeita.

Rukous kantaa meitä yhdessä maailmanlaajasti. Ota rohkeasti yhteyttä. Tule mahdollisiin  tilaisuuksiin. Elimäen ja Korian kirkot ovat auki yksityistä hiljentymistä ja rukousta, ehtoollista  sekä keskusteluapua varten. Elimäen kirkko on avoinna tiistaisin  12-13 Korian kirkko torstaisin klo 12-13. Elimäen kirkko on avinna joka sunnuntai klo 11-12  netistä välitetyn jumalanpalveluksen jälkeen.

Korona koskettaa koteja ja toimeentuloa. Sen vaikutuksia sekä hätää on eri puolilla ihmiskuntaa juuri nyt. Ehkä myös löydät meiltä sitä, mitä mistään muualta ei löydy.

Pääsiäisen aika kutsuu meitä ristin tielle, hiljentymiseen ja toisista välittämiseen. Seurakunnan diakoniatyö on myös sinua varten. Ota yhteyttä diakoneihimme (040 567 3589,  0400 838 69)  tai minuun, ja jaamme sitä, mikä on arjessasi ajankohtaista.

Ollaaan yhteyksissä - sinä, joka  toivot apua, ja myös, jos tahdot jotenkin toimia tänä erityisenä aikana.    - Kirsi Hämäläinen

Nuo jalat uupumattomat vain rauhan teillä kulkivat ..  Vk 79: 4

Seurakuntien toiminnan rajoitukset jatkuvat 31.3. saakka

Koronatilanteesta johtuen Kouvolan seurakuntien jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina sekä ja tapahtumat ovat tauolla 31. maaliskuuta saakka. Pienryhmä- ja viikkotoiminnan käynnistäminen on mahdollista 1.2. alkaen enintään 10 hengen ryhmissä turvaohjeet huomioiden. Seurakunnissa ryhmien kokoontumisten aloittamisesta noudatetaan tapauskohtaista harkintaa. Kirkollisten toimitusten sekä yhtymän tiloissa järjestettävien yksityistilaisuuksien osallistujamäärä on enintään 10 henkilöä 31.3 . Hautaan siunaamisissa voivat olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 10 henkilön rajan.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Tervetuloa kirkkoon verkossa

Jumalanpalvelukset avoimina yleisötilaisuuksina ovat tauolla 31.3 saakka. Jumalanpalvelusta voi seurata verkossa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla sunnuntaisin klo 10, tai omaa lähetystämme You Tube Elimäen seurakunta.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Seurakuntatoimisto, Mettäläntie 3
47200 ELIMÄKI

Toimistosihteeri
Seurakuntatoimisto, Mettäläntie 3
47200 Elimäki

Tavoitettavissa klo 9-12

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Lue viikko-ohjelman näköisversio 24.2.-3.3. (pdf)
Pdf-tiedosto ei ole saavutettava.

Jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina ovat tauolla 31.3. saakka. Aikuisten ryhmätoiminta aloittaa rajoitusten mukaisesti helmikuun aikana. Seuraa ajankohtaista tapahtumaviestintäämme verkossa ja paikallismediassa.

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.

Kuva kirkosta jossa lähetyskynttelikössä palavat kynttilät
Lähetystyön hyväksi on käsitöitä Elimäen keskiviikkokahviossa.