Elimäen seurakunta

Tahdomme Elimäellä ja Korialla olla rinnallasi. Seurakunnan työntekijät ovat työssä, ja heidät tavoittaa esimerkiksi puhelimella ja sähköpostilla.

Seurakunta noudattaa seurakuntayhtymässä aluehallintoviraston kanssa laadittuja turvallisuuteen liittyviä ohjeita.

Seurakunnan toiminnassa on sinulle paikka.

Korona on koskettanut koteja ja toimeentuloa. Sen vaikutuksia sekä hätää on eri puolilla ihmiskuntaa juuri nyt. Seurakunnan diakoniatyö on myös sinua varten. Ota yhteyttä diakoneihimme (040 567 3589,  0400 838 69)  tai minuun, ja jaamme sitä, mikä on arjessasi ajankohtaista. Ylösnoussut Jeesus kohtasi monella tapaa seuraajiaan. Ehkä myös löydät meiltä sitä, mitä mistään muualta ei löydy.

Ollaan yhteyksissä - sinä, joka toivot apua, ja myös, jos tahdot jotenkin toimia tänä erityisenä aikana.

- Kirkkoherra Kirsi Hämäläinen

Koronarajoitukset on kumottu Kymenlaaksossa 11.6. alkaen

Helpottuneen koronatilanteen takia seurakuntien yleisötilaisuudet voi jatkossa toteuttaa ilman henkilömäärärajoituksia. Tilaisuuksissamme huolehditaan kuitenkin edelleen kaikkien terveysturvallisuudesta, sekä sisällä että ulkona.
Kirkollisia toimituksia voidaan järjestää ilman henkilömäärärajoitusta turvaohjeet huomioiden sekä seurakunnan tiloissa että muissa tiloissa, esimerkiksi kasteperheen kotona.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Jumalanpalvelukset avautuvat kirkkovieraille

Kouvolan seurakuntien jumalanpalvelukset avautuvat kirkkovieraille kesäkuussa. Jumalanpalvelusta voi seurata myös verkossa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla sunnuntaisin klo 10, tai omaa lähetystämme You Tube Elimäen seurakunta. Neuvomme mielellämme, miten löydät tietokoneesta tai puhelimesta meidän tallenteemme.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Seurakuntatoimisto, Mettäläntie 3
47200 ELIMÄKI

Toimistosihteeri
Seurakuntatoimisto, Mettäläntie 3
47200 Elimäki

Tavoitettavissa klo 9-12

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko-ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Lue viikko-ohjelman näköisversio 2.-7.6. (pdf)
Pdf-tiedosto ei ole saavutettava.

Koronarajoitukset on kumottu Kymenlaaksossa. Jumalanpalvelukset kirkkovieraille avautuvat kesäkuussa. Seurakuntien tilaisuuksia voidaan jälleen järjestää ilman henkilömäärärajoituksia. Tilaisuuksissa huomioidaan edelleen osallistujien terveysturvallisuus. Seuraa ajankohtaista tapahtumaviestintäämme verkossa ja paikallismediassa.

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.

Kuvassa on pääsiäisen käsipyyhe, jossa tulppaaneja krookuksia ja helmihyasinttejä.
Elimäen kahvipirtin uusi lähetystuote