Elimäen seurakunta

Kevät etenee! Tahdomme Elimäellä ja Korialla olla rinnallasi. Seurakunnan työntekijät ovat työssä, ja heidät tavoittaa esimerkiksi puhelimella ja sähköpostilla.

Seurakunta noudattaa seurakuntayhtymässä aluehallintoviraston kanssa laadittuja turvallisuuteen liittyviä ohjeita.

Seurakunnan toiminnassa on sinulle paikka. Elimäen ja Korian kirkot ovat auki yksityistä hiljentymistä ja rukousta, ehtoollista  sekä keskusteluapua varten. Elimäen kirkko on avoinna tiistaisin  12-13 Korian kirkko torstaisin klo 12-13. Elimäen kirkko on avinna joka sunnuntai klo 11-12  netistä välitetyn jumalanpalveluksen jälkeen.

Korona koskettaa koteja ja toimeentuloa. Sen vaikutuksia sekä hätää on eri puolilla ihmiskuntaa juuri nyt. Seurakunnan diakoniatyö on myös sinua varten. Ota yhteyttä diakoneihimme (040 567 3589,  0400 838 69)  tai minuun, ja jaamme sitä, mikä on arjessasi ajankohtaista. Pääsiäisen aika  muistuttaa, että ylösnoussut Jeesus kohtasi monella tapaa seuraajiaan .  Ehkä myös löydät meiltä sitä, mitä mistään muualta ei löydy.

Ollaaan yhteyksissä - sinä, joka  toivot apua, ja myös, jos tahdot jotenkin toimia tänä erityisenä aikana.    - Kirsi Hämäläinen

Pilvimuurista valo välähtää - läpi lukkojenkin Herra tulla voi  Virsi 104

Seurakuntien toiminnan rajoitukset jatkuvat 31.5. saakka

Koronatilanteesta johtuen Kouvolan seurakuntien jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina sekä ja tapahtumat ovat tauolla 31. toukokuuta saakka. Pienryhmätoiminta  on mahdollista n 6 hengen ryhmissä, turvaohjeet huomioiden. Seurakunnissa ryhmien kokoontumisten aloittamisesta noudatetaan tapauskohtaista harkintaa. Hautaan siunaamisissa voivat olla läsnä vain vainajan kaikkein lähimmät omaiset.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Tervetuloa kirkkoon verkossa

Jumalanpalvelukset avoimina yleisötilaisuuksina ovat tauolla 31.5. saakka. Jumalanpalvelusta voi seurata verkossa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla sunnuntaisin klo 10, tai omaa lähetystämme You Tube Elimäen seurakunta.  Neuvomme mielellämme, miten löydät tietokoneesta tai puhelimesta meidän tallenteemme.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Seurakuntatoimisto, Mettäläntie 3
47200 ELIMÄKI

Toimistosihteeri
Seurakuntatoimisto, Mettäläntie 3
47200 Elimäki

Tavoitettavissa klo 9-12

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Lue viikko-ohjelman näköisversio 14.-21.4. (pdf)
Pdf-tiedosto ei ole saavutettava.

Jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina ovat tauolla 31.5. saakka. Yläkouluikäisten ja sitä vanhempien pienryhmä- ja viikkotoimintaa voidaan järjestää paikallisen harkinnan mukaan enintään 6 hengen ryhmissä turvaohjeet huomioiden. Seuraa ajankohtaista tapahtumaviestintäämme verkossa ja paikallismediassa.

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.

Kuvassa on pääsiäisen käsipyyhe, jossa tulppaaneja krookuksia ja helmihyasinttejä.
Elimäen kahvipirtin uusi lähetystuote