Elimäen seurakunta

Kiva kun tulit sivullemme tänä erityisenä aikana. Elimäen seurakunta tahtoo jakaa kanssasi arjen ja juhlan. Juuri nyt monen sydämessä on paljon epätietoisuutta ja huolta. Tapa olla yhdessä ja arki ovat muuttuneet äkkiä.  Me tahdomme Elimäellä ja Korialla  olla rinnallasi. Seurakunnan työntekjiät ovat työssä, ja heidät tavoittaa esimerkiksi puhelimella ja sähköpostilla.

Lisäksi me olemme heti avanneet kirkkojen ovet, jotta voit tulla itsenäisesti hiljentymän sekä Elimäen että Korian kirkkoon ma-to klo 12-14. Paikalla on seurakunnan työntekijiä jonka kanssa voi keskustella ja jonka kautta voit saada apua.  Rukoilemme ja valvomme kanssasi.

Nyt on myös alkanut aika, jolloin jumalanpalvelus on ensin hiljaisesti kirkkotilassa ( Elimäen kirkko). Alla valokuvan jälkeen löytyy linkit siihen miten voit osallistua etänä jumalanpalvelukseen. Kirkon ovet ovat pyhäisin auki 11-13. Muistamme rukouksessa  kaikkia, jotka   tekevät työtä koronaviruksen vaikutusten parissa sekä hätää, joka on eri puolilla ihmiskuntaa juuri nyt. Ehkä myös löydät meiltä sitä, mitä mistään muualta ei löydy.

Pia Perkiön sanoin: ' Pidetään huolta toisistamme, hymyillään vähän. Kutsutaan ilon tuuli huolien helteeseen ja annetaan kyynelten virrata, naurun raikua. Tämä on meidän vahvuutemme, yksin pärjäämättömien voimaa. Ja vielä on se, että rukoillaan toistemme puolesta.'

Elämä ja autuus loistaa Herran seurakunnassa. –Vk 105:3

Koronavirustilanne: Lue Kouvolan seurakuntien toimenpiteistä poikkeustilanteessa

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään toistaiseksi, mutta rukous ei lakkaa kirkoissamme. Jumalanpalvelukset lähetetään internetissä kussakin seurakunnassa käytettävissä olevin keinoin.

Elimäen kirkko on auki ma-to klo 12-14 sekä sunnuntaisin klo 11-13  yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä henkilökohtaista keskustelua ja sielunhoitoa varten.
Jumalanpalvelukset koronavirustilanteessa, seuraa viestintäkanaviamme aiheesta.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Seurakuntatoimisto, Mettäläntie 3
47200 ELIMÄKI
Toimistosihteeri ma.
Seurakuntatoimisto, Mettäläntie 3
47200 Elimäki

Tavoitettavissa klo 9-12

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Nopeasti muuttuvasta tilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivun materiaali ei välttämättä pidä paikkaansa. Seuraa viestintäämme aiheesta.

Seurakuntien säännöllinen viikkotoiminta jää koronatilanteen takia tauolle toistaiseksi ma 16.3. alkaen. Myös tapahtumat on peruttu. Jumalanpalvelukset välitetään mahdollisuuksien mukaan verkossa.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Viikko-ohjelman näköisversio
1.-8.4.2020

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.

Elimäen kirkon alttari