Elimäen seurakunta

Kiva kun tulit sivullemme tänä erityisenä aikana. Elimäen seurakunta tahtoo jakaa kanssasi arjen ja juhlan. Juuri nyt monen sydämessä on paljon epätietoisuutta ja huolta. Tapa olla yhdessä ja arki ovat muuttuneet äkkiä.  Me tahdomme Elimäellä ja Korialla  olla rinnallasi. Seurakunnan työntekjiät ovat työssä, ja heidät tavoittaa esimerkiksi puhelimella ja sähköpostilla.

Elimäen ja Korian kirkkot ovat avoinna ma-to klo 12-14.  Paikalla on seurakunnan työntekijiä jonka kanssa voi keskustella ja jonka kautta voit saada apua.  Voit hiljentyä ihan rauhassa itseksesi. Rukous kantaa meitä yhdessä maailmanlaajasti.  

Jumalanpalvelus on nyt ensin hiljaisesti kirkkotilassa ( Elimäen kirkko). Alla valokuvan jälkeen löytyy linkit siihen miten voit osallistua etänä jumalanpalvelukseen. Kirkon ovet ovat pyhäisin auki 11-13. Muistamme rukouksessa  kaikkia, jotka   tekevät työtä koronaviruksen vaikutusten parissa sekä hätää, joka on eri puolilla ihmiskuntaa juuri nyt. Ehkä myös löydät meiltä sitä, mitä mistään muualta ei löydy.

Piispamme pääsiäistervehdyksen sanoin:  'Ylösnousseen Jeesuksen seurassa pelko muuttuu iloksi,  huoli turvallisuudeksi ja epävarmuus luottamukseksi.  Kaikkion Jumalan käsissä. Pääsiäinen tuo toivon tulevaisuudesta.' (Seppo Häkkinen) .  Hyvää ja siunattua kevättä teille kaikille! Ollaaan yhteyksissä - sekä jos toivot apua, että jos tahdot jotenkin toimia tänä erityisenä aikana.    - Kirsi Hämäläinen 
 

 

 

Elämä ja autuus loistaa Herran seurakunnassa. –Vk 105:3

Koronavirustilanne: Lue Kouvolan seurakuntien toimenpiteistä poikkeustilanteessa

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään toistaiseksi, mutta rukous ei lakkaa kirkoissamme. Jumalanpalvelukset lähetetään internetissä kussakin seurakunnassa käytettävissä olevin keinoin. 

Elimäen kirkko on auki ma-to klo 12-14 sekä sunnuntaisin klo 11-13  yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä henkilökohtaista keskustelua ja sielunhoitoa varten.
Jumalanpalvelukset koronavirustilanteessa, seuraa viestintäkanaviamme aiheesta.

 

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Kirkkoherra
Elimäen seurakunta
Seurakuntatoimisto, Mettäläntie 3
47200 ELIMÄKI
Toimistosihteeri
Elimäen seurakunta
Seurakuntatoimisto, Mettäläntie 3
47200 Elimäki

Tavoitettavissa klo 9-12

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Kouvolan seurakuntien kirkkovieraille avoimet jumalanpalvelukset alkavat sunnuntaina 7. kesäkuuta. Jumalanpalveluksia kirkoista eri puolilta Kouvolaa lähetetään myös verkossa koko kesän ajan.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Viikko-ohjelman näköisversio
27.5.-3.6.2020

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.

Kuva Elimäen kirkon alttarilta, takana maalaus Jeesuksesta ristillä ja edesä Pääsiäisen liljoja ja pajunkissoj
Elimäen kirkosta välitetään jumalanpalvelukset pääsiäisen pyhinä you tubem kautta / Jumalanpalvelus Elimäen ..