Elimäen seurakunta

Kiva kun tulit sivullemme! Elimäen seurakunta tahtoo jakaa kanssasi arjen ja juhlan. Tapa olla yhdessä ja arki ovat muuttuneet äkkiä. Me tahdomme Elimäellä ja Korialla olla rinnallasi. Seurakunnan työntekijät ovat työssä, ja heidät tavoittaa esimerkiksi puhelimella ja sähköpostilla.

Rukous kantaa meitä yhdessä maailmanlaajasti. Tule rohkeasti kirkkoon, kesän tilaisuuksiin ja ota yhteyttä seurakunnan työntekijöihin. Koronaviruksen vaikutuksia sekä hätää on eri puolilla ihmiskuntaa juuri nyt. Ehkä myös löydät meiltä sitä, mitä mistään muualta ei löydy.

Piispamme pääsiäistervehdyksen sanoin: 'Ylösnousseen Jeesuksen seurassa pelko muuttuu iloksi, huoli turvallisuudeksi ja epävarmuus luottamukseksi. Kaikki on Jumalan käsissä. Pääsiäinen tuo toivon tulevaisuudesta.' (Seppo Häkkinen) . Hyvää ja siunattua kesää  teille kaikille!

Ollaaan yhteyksissä - sinä, joka  toivot apua, ja myös, jos tahdot jotenkin toimia tänä erityisenä aikana.    - Kirsi Hämäläinen

Elämä ja autuus loistaa Herran seurakunnassa. –Vk 105:3

Tervetuloa kirkkoon

Jumalanpalveluksessa annetaan tarvittavat turvallisuusohjeet kaikille kävijöille. On myös tärkeää muistaa, että kirkkoon ei voi saapua flunssaoireisena. Jumalanpalvelusta voi seurata verkossa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla sunnuntaisin klo 10 koko kesän ajan. Seurakuntien viikkotoiminta käynnistyy elokuun aikana ja tilaisuuksista ilmoitetaan tapahtumakalenterissa. Tapahtumia järjestetään turvallisuusohjeet huomioiden.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Seurakuntatoimisto, Mettäläntie 3
47200 ELIMÄKI
Toimistosihteeri
Seurakuntatoimisto, Mettäläntie 3
47200 Elimäki

Tavoitettavissa klo 9-12

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Kouvolan seurakunnissa järjestetään kirkkovieraille avoimet jumalanpalvelukset. Tervetuloa kirkkoon! Jumalanpalveluksia kirkoista eri puolilta Kouvolaa lähetetään myös verkossa koko kesän ajan.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Viikko-ohjelman näköisversio
5.-12.8.2020

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.

Elimäen kirkon alttari, takana maalaus Jeesuksesta ristillä ja edesä Pääsiäisen liljoja ja pajunkissoja.
Elimäen kirkosta välitetään jumalanpalvelukset pääsiäisen pyhinä you tubem kautta / Jumalanpalvelus Elimäen ..