Elimäen seurakunnan nuoret

Nuorisotyön toiminta on pääsääntöisesti tarkoitettu rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille. Tarjolla on viikkotoimintaa nuorteniltojen ja isoskoulutuksen merkeissä, sekä erilaisia leirejä ja retkiä.

Mitä? Missä? Milloin? Täh?

Nuortenillat järjestetään kevätkaudella noin kerran viikossa, pääsäntöisesti Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa, mutta toisinaan myös Korian kirkon partiokämpässä. Isoskoulutus kokoontuu pääsääntöisesti kerran viikossa Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa. Nuortenleirejä järjestetään kaksi kertaa vuodessa, yleensä Tolkkilan kartanossa, ja retkiä ja muita tapahtumia satunnaisesti ympäri vuoden.

Tule mukaan, ideoidaan yhdessä, miltä seurakuntamme nuorten toiminta tulee näyttämään!

Tsekkaa myös nuorten Facebook, siellä kulkee info aavistuksen ajantasaisemmin, kuin tällä sivulla!

Instagram @elimaensrknuoret

Nuortenillat

Nuortenillat järjestetään torstaisin pääsääntöisesti Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa (ovet auki klo 14:30-19, ohjattu ohjelma noin klo 15:30-16:30), mutta noin kerran kuukaudessa Korian kirkon partiokämpässä (ovet auki klo 15-19, ohjattu ohjelma noin klo 16-17).

Nuorteniltojen ohjelma koostuu yhteisestä ohjatusta ohjelmasta jonkin teeman äärellä sekä vapaasta hengailusta pelailun ja oleilun merkeissä. Lisäksi tarjolla on aina kahvia, teetä ja jotakin pientä purtavaa. Nuortenillat ovat avoimia rippikoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille.

Rippikoululaiset saavat leimakortteihinsa merkinnän osallistumalla ohjattuun ohjelmaan.

Nuortenillat ovat kevätkaudella 2017 alustavasti seuraavalla aikataululla, muutoksia saattaa tulla.

Elimäellä

Korialla

• 5.,12. ja 19. tammikuuta
  • 2., 9. ja 16. helmikuuta
  • 16., ja 23. maaliskuuta
  • 6., 13. ja 20. huhtikuuta
  • 4., 11. ja 18. toukokuuta
  • 26. tammikuuta
  • 23. helmikuuta
  • 30. maaliskuuta
  • 27. huhtikuuta
  • 1. kesäkuuta

Isoseksi Elimäen leireille vuonna 2017?

Isoshaku Elimäen leireille kevään ja kesän osalta on nyt käynnissä.

Nappaa itsellesi alta hakemus ja palauta se hakemuksen lopussa olevien ohjeiden mukaisesti Minnalle 2.4.2017 mennessä. Isosvalinnat julkaistaan huhtikuun puoleenväliin mennessä!

Isoseksi voivat hakea kaikki isoskoulutuksen käyneet nuoret. Huomaathan, että hakemuksessa on myös kohta "haluan vanhaksi isoseksi", rastita kyseinen kohta, mikäli haluat ensisijaisesti vanhaksi isoseksi.
Tällä kertaa haussa ovat mukana kevään ja syksyn nuortenleirit, kesän riparit sekä kesän varhaisnuorten leirit. Varhaisnuorten syys- ja talvilomaleireille on erillinen haku lähempänä leirien ajankohtia.

Hakemus löytyy TÄMÄN linkin takaa. Lisäksi hakemuksia löytyy Elimäen lukion aulaa vastapäätä olevalta ilmoitustaululta, sekä nuortenilloista Minnalta.

Kysyttävää? Soita tai laita viestiä Minnalle!

Minna Huttunen
Elimäen seurakunta