Elimäen seurakunnan nuoret

Nuorisotyön toiminta on pääsääntöisesti tarkoitettu rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille. Tarjolla on viikkotoimintaa nuorteniltojen ja isoskoulutuksen merkeissä, sekä erilaisia tapahtumia, leirejä ja retkiä.

Mitä? Missä? Milloin? Täh?

Nuortenillat järjestetään kevätkaudella kerran viikossa, pääsäntöisesti keskiviikkoisin Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa, mutta toisinaan myös Korian Monitoimitalon nuortentiloissa. Isoskoulutus kokoontuu pääsääntöisesti kerran viikossa Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa ISKO-leiriin asti. Leirejä pyritään järjestämään syksyllä ja keväällä, retkiä ja muita tapahtumia järjestetään satunnaisesti ympäri vuoden. Lisätiedot vasemmalta kunkin osion alta tai suoraan nuorisotyön somekanavista, Facebookista ja Instagramista.

Tule mukaan, ideoidaan yhdessä, miltä seurakuntamme nuorten toiminta tulee näyttämään!

Nuortenillat

Nuortenillat järjestetään keskiviikkoisin Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa ja kerran kuukaudessa Korian monitoimitalon nuortentiloissa. Nuortenilloissa on tarjolla toimintaa, lautapelejä, biljardia, pingistä, keskustelua tai ihan vaan vapaata oleskelua. Toisinaan saattaa olla myös jotain pientä purtavaakin esillä.

Korialla järjestettävät illat ovat perjantaina 23.2, 23.3, 20.4 ja 18.5. Ovet aukeavat klo 17:30 ja ilta päättyy klo 21. Näillä viikoilla (8, 12, 16 ja 20) ei ole nuorteniltaa keskiviikkona

Lisätietoja saa nuorisotyönohjaajalta

Tero Pekkola