Elimäen seurakunnan nuoret

Nuorisotyön toiminta on pääsääntöisesti tarkoitettu rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille. Tarjolla on viikkotoimintaa nuorteniltojen ja isoskoulutuksen merkeissä, sekä erilaisia leirejä ja retkiä.

Mitä? Missä? Milloin? Täh?

Nuortenillat järjestetään syyskaudella kerran viikossa, Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa. Isoskoulutus kokoontuu pääsääntöisesti kerran viikossa Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa. Nuortenleirejä järjestetään yksi tai kaksi kertaa vuodessa, yleensä Tolkkilan kartanossa, ja retkiä ja muita tapahtumia satunnaisesti ympäri vuoden.

Tule mukaan, ideoidaan yhdessä, miltä seurakuntamme nuorten toiminta tulee näyttämään!

Tsekkaa myös nuorten Facebook, siellä kulkee info aavistuksen ajantasaisemmin, kuin tällä sivulla!

Instagram @elimaensrknuoret

Nuortenillat

Nuortenillat järjestetään keskiviikkoisin Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa (ovet auki klo 14:30-19). Sisäänkäynti on härmävaarantien puolelta, oven pielessä lukee nuorisotilat. Ovesta sisään ja rappuset alas kellariin.

Nuorteniltojen ohjelma koostuu vapaasta hengailusta pelailun ja oleilun merkeissä. Lisäksi tarjolla on aina kahvia, teetä ja jotakin pientä purtavaa. Nuortenillat ovat avoimia rippikoulun käyneille nuorille, varsinaista yläikärajaa ei ole.

Syyskauden 2017 aikana saattaa nuortenilloissa olla välillä myös spessuohjelmaa, seuraile ilmoittelua!

Minna Huttunen
Elimäen seurakunta