Elimäen seurakunnan nuoret

Nuorisotyön toiminta on pääsääntöisesti tarkoitettu rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille. Tarjolla on viikkotoimintaa nuorteniltojen ja isoskoulutuksen merkeissä, sekä erilaisia tapahtumia, leirejä ja retkiä.

Mitä? Missä? Milloin? Täh?

Nuortenillat järjestetään kevätkaudella kerran viikossa, pääsäntöisesti keskiviikkoisin Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa, mutta toisinaan myös Korian Monitoimitalon nuortentiloissa. Isoskoulutus kokoontuu pääsääntöisesti kerran viikossa Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa ISKO-leiriin asti. Leirejä pyritään järjestämään syksyllä ja keväällä, retkiä ja muita tapahtumia järjestetään satunnaisesti ympäri vuoden. Lisätiedot vasemmalta kunkin osion alta tai suoraan nuorisotyön somekanavista, Facebookista ja Instagramista.

Tule mukaan, ideoidaan yhdessä, miltä seurakuntamme nuorten toiminta tulee näyttämään!

Nuortenillat

Nuortenillat järjestetään keskiviikkoisin Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa ja kerran kuukaudessa Korian monitoimitalon nuortentiloissa. Nuortenilloissa on tarjolla toimintaa, lautapelejä, biljardia, pingistä, keskustelua tai ihan vaan vapaata oleskelua. Toisinaan saattaa olla myös jotain pientä purtavaakin esillä.

Korialla järjestettävät illat ovat perjantaina 23.2, 23.3, 20.4 ja 18.5. Ovet aukeavat klo 17:30 ja ilta päättyy klo 21. Näillä viikoilla (8, 12, 16 ja 20) ei ole nuorteniltaa keskiviikkona

Lisätietoja saa nuorisotyönohjaajalta

Isos- ja yövahtihaku kesän ripareille ja varhaisnuorten leireille on nyt käynnissä!

Kesä tulee taas ja isosille sekä yövahdeille on tarvetta! Kaksi rippileiriä, päivärippikoulu ja varhaisnuorten leirit suorastaan huutavat isosia ja yöllisen rauhan vartijoita.Tule mukaan tekemään ikimuistoisia leirejä ja viettämään aikaa mitä parhaimmassa seurassa. Ei haittaa vaikka olisit ensimmäistä kertaa hakemassa tai jo kokenut konkari, kaikkia tarvitaan. Samassa hakukaavakkeessa kysytään myös halukkuutta toimia isoisosena. Molemmat rippileirit järjestetään Puhjonrannassa, päivärippikoulu Korian kirkolla ja varhaisnuorten leiri Niinirannassa. Halutessasi voit hakea vaikka joka leirille ja jokaista työtehtävää (yövahti K-18), mutta muista laittaa asiat toivejärjestykseen. Hakuaikaa on 17.4 asti. Käy täyttämässä hakukaavake ja ei muuta kuin innolla kesää odottamaan!

Hakulomakkeeseen pääset tästä linkistä: https://www.mvs.fi/srk/kouvolansrky/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=ec2c7204a88269a46e9e523db887aa04298&lang=fi