Valkealan kirkko

Kalevantie 5, 45370 Valkeala

Valkealan kirkko

Valkealan kirkossa on jumalanpalvelus joka sunnuntaina kello 10. Kirkko on varattavissa kaste- ja vihkikirkoksi. Valkealassa ei ole erillistä siunauskappelia, vaan poisnukkuneet siunataan taivasmatkalleen kirkossa.

Valkealan nykyinen kirkko vihittiin käyttöön marianpäivänä 1927. Tapuli on valmistunut 1782.

Kirkkosalin pitkille penkeille mahtuu istumaan noin 400 henkilöä. Kun sivusali ja urkuparvikin on käytössä, mahtuu kirkkoon yli 500 sanankuulijaa.

Sivusalissa voi järjestää pienimuotoisia kahvitilaisuuksia, kirkon oma keittiö sakastin yhteydessä on pieni ja vaatimaton.

WC:t kirkon pääeteisessä. Esteetön kulku kirkkoon sivuoven luiskasta. Esirukouslaatikot rukouspyyntöjä varten ovien läheisyydessä. Lasten piirto- ja väritysnurkkaus  sekä kuvakirkoja kirkkosalin takaosassa (pääovelta katsoen oikealla penkkien takana).

Varaukset kirkollisiin toimituksiin keskusrekisteristä, muihin tilaisuuksiin Valkealan seurakuntatoimistosta

Kalevantie 5, 45370 Valkeala

Seurakuntien Yö Valkealan kirkossa

Kirkon kynnys matalalla - ovet auki klo 18-23