Kuusankosken seurakuntakeskus

Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Kuusankosken seurakuntakeskus

Vuonna 1980 rakennetun seurakuntakeskuksen on suunnitellut arkkitehti Timo Sahanen.

Vuonna 2009 remontoidun seurakuntakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee mm. seurakuntatoimisto, kirkkoherran työhuone ja diakoniatoimisto. Toisessa kerroksessa sijaitsee seurakuntayhtymän viestintä sekä kiinteistöpalvelut, ja kolmannessa kerroksessa seurakuntayhtymän henkilöstö-, talous- ja  hallintopalvelut.

Kuusankosken seurakuntakeskuksessa on kolme pienempää kokoushuonetta, joita voi vuokrata esimerkiksi pienryhmien kokoontumiseen. Lisäksi seurakuntakeskuksessa 200-paikkainen sali ja keittiö. Seurakuntakeskuksen varauksesta vastaa Kuusankosken seurakunnan toimistosihteeri.
Seurakuntakeskuksen pihassa on 30 pysäköintipaikkaa.

Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.

Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely