Toimintaa tytöille ja pojille Valkealassa

Kerhoja alakouluikäisille

Kerhot päättyvät 13.12 mennessä. Uusi kerhokausi uusine kerhoineen käynnistyy 13.1. Syksyn kerholaiset, jotka ovat vahvistaneet kevään kerhopaikkansa, pääsevät jatkamaan ryhmässä. Jos vahvistaminen unohtui tai haluat uutena kerholaisena tulla mukaan, niin ilmoittaudu Nina Paavolalle ennen kerhoon menoa. Kevään kerhot julkaistaan tällä sivulla.

Syksyn kerhomaksu 10e vain kokkailevissa kerhoissa, kerätään ensimmäisellä kerralla.

Seurakuntakeskus, kerhokolmio (Kalevantie 12 as A)

(Nouse asuntosiiven ulkoportaat ylös ja käänny vasemmalle, viimeinen huoneisto vasemmalla.)

KOKKIKERHO ma klo 16 – 17.30. Alkaa 9.9. Opetellaan toimimaan keittiössä ja maistellaan sitä, mitä tehtiin. Ohjaa Viivi Lamberg, Minttu uotila ja Emma Pukkila. 10e. TÄYNNÄ!

TYTTÖKERHO ti klo 16 - 17. Alkaa 10.9. Askarrellaan, koristellaan kynsiä, tehdään kampauksia, valmistetaan joululahjoja… erilaisia tyttöjuttuja. Ohjaa Ella Turpeinen, Siiri Jyrinki ja Emma Vekkeli. TÄYNNÄ!

KOKKIKERHO pe klo 17 – 18.30. Alkaa 13.9. Opetellaan toimimaan keittiössä ja maistellaan sitä, mitä tuli tehtyä. Ohjaa Venla Salo ja Salla Torniainen. 10e. TÄYNNÄ!

Seurakuntakeskus, alasali (Kalevantie 14)

LEGOKERHO ma klo 16 – 17. Alkaa 9.9. Rakennetaan sekä ohjatusti että vapaasti isoja ja pieniä töitä. Ohjaa Weiwei Huttunen ja Matias Nikki. TÄYNNÄ!

Valkealatalo, palloilusalin keskimmäinen lohko (Toikkalantie 5)

LIIKUNTAKERHO ma klo 16 – 17. Alkaa 9.9 Liikutaan vähemmän vakavasti leikkien ja pelaillen. Mukaan sisätossut. Ohjaa Petra Ahola ja Vanessa Pelttari.

Niiniranta (Leiritie 11)

KOKKIKERHO ma klo 16.30 – 18. Alkaa 9.9. Opetellaan toimimaan keittiössä ja maistellaan sitä, mitä tehtiin. Ohjaa Lotta Haapaniemi ja Heta Salo. 10e. TÄYNNÄ!

KOKKIKERHO ke klo 16.30 – 18. Alkaa 11.9. Opetellaan toimimaan keittiössä ja maistellaan sitä, mitä tehtiin. Ohjaa Sonja Salo, Minttu Suutari ja Venla Salo. 10e. TÄYNNÄ!

TAIDEKERHO to klo 16.30 – 18. Alkaa 12.9. Valokuvataan, maalataan, taiteillaan monenlaista hienoa – jopa lavasteita. Ohjaa Kielo Uotila, Pihla Laiho ja Säde Uotila.

KOKKIKERHO pe klo 16 – 17.30. Alkaa 13.9. Opetellaan toimimaan keittiössä ja maistellaan sitä, mitä tehtiin. Ohjaa Minea Suutari ja Vilma Judin. 10e. TÄYNNÄ!

Lapsikuoro

Etsitään laulutaitoisia alakouluikäisiä lapsia kuoroon. Kuoro toimii projektilähtöisesti: tavoitteena esiintyä seurakunnan tilaisuuksissa. Ilmoittautumiset kanttori Kirsi Rantalalle p.0400-732640.

Partio

Partiossa toiminnallista mukavaa tekemistä niin sisällä kuin ulkona. Säännöllisten kokoontumisten lisäksi leirejä, retkiä, kilpailuja, tapahtumia. Ota yhteyttä lippukuntien vastuunkantajiin ja tule mukaan!

Utin Pilvenveikot Esko Mänttäri p.040-8225510 esko.manttari@luukku.com

Valkealan Kolmisoihtu Sanna Orasmaa p.040-7045007 sanna.orasmaa@gmail.com

Muuta kivaa perheille

14.12. klo 15 - 18 Joulujuhlat ja elokuvailta Niinirannassa. Hauska joulujuhla koko perheelle. Joulupuuro ja -torttuja, joululauluja, suomeksi puhuttu Disney-tasoinen lasten animaatio The Star (kertoo joulun takinan eläinten silmin) ja joulumuistamiset. Juhla on myös kerhokauden päätös, jota valmistellaan myös kerhoissa.

Nuorisotyönohjaaja, vs. lähetyssihteeri

Varhaisnuorisotyö p. 0400 936252 Lähetystyö p. 0400 825445