Toimintaa tytöille ja pojille Valkealassa

YouTube-video

 

Kerhot

Ilmoittaudu kerhoihin ja leirille: 0400-936252 tai minna.nikki@evl.fi (nimi, ikä, osoite, vanhemman puhelin, allergiat ja muut asiat mitä hyvä tietää esim. opiskelu pienryhmässä, sairaudet)

 • Ryhmiin voi ilmoittautua niin kauan kuin niissä on tilaa.
 • Kokkikerhomaksu 10€ kerätään ensimmäisessä kerhossa, muut kerhot ovat ilmaisia.
 • Kerhot eivät kokoonnu koulujen vapaapäivinä.
 • Kevätkausi alkaa vko 2 eli 9.-12.1.2023.
 • Kerhot päättyvät huhtikuun lopussa.

LASTENTALO Kalevantie 16
(Seurakuntakeskuksen vieressä oleva valkoinen rakennus, käynti sisäpihalta)

LEGOKERHO MA 14.30-15.30
Rakennetaan ohjatusti ja vapaasti. Ohjaajina Sebastian Koivisto ja Pyry Hartikainen.

JUHLAKERHO MA 17-18.30 UUSI RYHMÄ!
Yhtä juhlaa – juhlitaan juhlapyhiä joka kerta. Askarrellaan, kokkaillaan, leikitään eli valmistaudutaan ja vietetään juhlaa. Keväällä keskitytään pääsiäiseen. Ohjaajina Janica Taren ja Siiri Jyrinki.

KONKAREIDEN KOKKIKERHO TI 16-18 yli 10-vuotiaille
Opetellaan keittiötaitoja, suunnitellaan tekemisiä yhdessä ja kokkaillaan. Kerhomaksu 10€ kerätään ensimmäisellä kerralla. Ohjaajina Elina Sihvola, Pinja Ravantti ja Helmi Sihvola. 

ASKARTELUKERHO KE 17-18 

KOKKIKERHO TO 17-19 PAIKKA VAIHTUNUT KERHOKOLMIOSTA LASTENTALOON!
Opetellaan toimimaan keittiössä, kokkaillaan ja maistellaan, mitä tuli tehtyä. Kerhomaksu 10€ kerätään ensimmäisellä kerralla. Ohjaajina Ella Turpeinen, Janica Taren ja Siiri Jyrinki.

NIINIRANTA Leiritie 11

ASKARTELUKERHO TO 16-17 
Monenlaista kivaa askartelua. Ohjaajina Riia Nakko ja Siri Heilala.

LEGOKERHO TO 16-17
Rakennetaan ohjatusti ja vapaasti. Ohjaajina Neea Nakko ja Vieno Heikkonen.

OHJELMAKERHO TO 17.30-19  
Askarrellaan, pelataan, leikitään, kokkaillaan, liikutaan, ulkoillaan… Ohjaajina Vieno Heikkonen, Neea Nakko ja Riia Nakko.

SEURAKUNTAKESKUS KERHOKOLMIO Kalevantie 12 as A
(Nouse asuntosiiven ulkoportaat ylös ja käänny vasemmalle, viimeinen huoneisto vasemmalla.)

Kokkikerhoissa opetellaan toimimaan keittiössä, kokkaillaan ja maistellaan, mitä tuli tehtyä. Kerhomaksu 10€ kerätään ensimmäisellä kerralla.

KOKKIKERHO TI 15.30-17 AIKA MUUTTUNUT!
Ohjaajina Pilvi Hartikainen ja Anni Matilainen.

KOKKIKERHO KE 17-19  
Ohjaajina Linnea Keskimäki ja Helmi Vesuri. TÄYNNÄ
 

Kesäleiri on täynnä - varalle voidaan ottaa 

20.-22.6.2023 KESÄLEIRI Niinirannassa Leiritie 11. Varaa paikkasi ajoissa - vaikka heti. Majoittuminen 6 hlö huoneissa. Monenlaista mukavaa tekemistä sisällä ja ulkona yhdessä isosten ja ohjaajien kanssa. Ilmoittaudu 12.5. mennessä Minna Nikille 0400-936252 tai minna.nikki@evl.fi. Ohjaajina Minna Nikki, Annika Syrjänen, Jari Luukkanen, Heli Taipalus ja Sanni Lehtinen. Leirikirje ilmoittautuneille. Leirimaksu 30€ kerätään leirillä.

Muuta kivaa perheille 

Lapsiparkki 1 – 8-vuotiaille parillisina keskiviikkoina klo 14-17 Niinirannassa, Leiritie 11. Viimeinen kerta 17.5. Omat eväät. Ohjaajina lastenohjaajat. Ilmoittaudu edellisenä päivänä klo 15 mennessä Päivi Pöyry 0400-722962 tai Päivi Pulkkinen 0400-834949. 

29.3. Virpomaoksien askarteluilta klo 17.30-19.30 Niinirannassa. Ilmainen ilta kaikenikäisille – askartelua ja iltapalaa. Ei ilmoittautumista, omat oksat mukaan. Ohjaajina lastenohjaajat. Lisätietoja Nina Paavola 0400-726828.

18.5. Tykkimäen perheretki. Huvipuistojumis ja sen jälkeen huvittelua laitteissa. Sisään tarjoushinnalla. Lisätietoja keväällä tältä kotisivuilta.

5. – 15.6. Päiväleirit 2015-2017 syntyneille Niinirannassa 5. – 9.6. ja Kerhokolmiossa 12. – 15.6. Osallistua voi vaikka joka päivä tai vain yhden päivän. 7€/päivä. Ohjaajina lastenohjaajat. Lisätietoja Nina Paavola 0400-726828.
 

Partio

Partio tarjoaa paljon mukavaa tekemistä, kuten yhdessä leikkimistä, pelaamista, uusien taitojen oppimista sekä retkiä ja leirejä. Partiossa lapsi saa uusia kavereita ja solmii ystävyyssuhteita, jotka kestävät parhaimmillaan läpi elämän. Partio on harrastus, joka on täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä. Nuorimmat partiolaiset ovat noin 7-vuotiaita ja yläikärajaa ei ole. Allekouluikäiset lapset pääsevät mukaan vanhemman kanssa perhepartiossa. Tule mukaan ja koe oma partioseikkailusi! 

Utin Pilvenveikot

Lisätiedot: Utin Pilvenveikot ry / Emilia Pulkki emilia.pulkki@partio.fi 

Kaudella 2022 - 2023 kokoontuu seuraavat ryhmät:

 • Perhepartio alle kouluikäiset vanhemman kanssa
  Parittomien viikkojen maanantai klo 17.45-19.15 (12.9. alkaen)
 • Sudenpennut 7-9 vuotiaat
  Parillisten viikkojen maanantai klo 17.30-19.30 (5.9. alkaen). Ryhmän kokoontumisessa tarvitsemme myös huoltajien apua!
 • Seikkailijat (huom uusi ryhmä) 10-12 vuotiaat
  Parillisten viikkojen tiistai klo 17.30-19.30 (6.9. alkaen)
 • ”Vanhemmat” Seikkailijat ja tarpojat 11-15 vuotiaat (huom. vanha Hirpikopla ryhmä)
  Parillisten viikkojen torstai klo 17.30-19.30 (8.9. alkaen)
 • Aikuiset ”Rollaattorit” 
  Aikuisten oma partioryhmä. Kokoontumiset selviävät Emilialta kysymällä.

Otamme kaikkiin ryhmiin mukaan uusia jäseniä,
myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

Valkealan Kolmisoihtu

Lisätiedot: kolmisoihtu@partiolainen.fi, kolmisoihtu.partioscout.fi

Kolmisoihdun partioryhmät kokoontuvat viikoittain Kirkonkylässä Lastentalon alakerrassa ja Niinirannassa. Ryhmien tiedot löytyvät lippukunnan verkkosivuilta. Otamme kaikkiin ryhmiin myös uusia jäseniä, ja aikuisetkin ovat tervetulleita mukaan toimintaan! 

 

 

https://www.partio.fi/

Tupu 

Tupu http://www.nettitupu.fi/ on kouluikäisille tarkoitettu nettitukipalvelu, jossa keskustellaan yhdessä erilaisista asioista päivystäjän kanssa. Keskustelut ovat kahdenkeskisiä. Chattailla voi arkisin klo 12-18 ja kysymyksiä voi jättää milloin vain. Päivystäjät ovat aikuisia, koulutettuja kirkon työntekijöitä, jotka ovat valmiita vastaamaan tyttöjen ja poikien kysymyksiin taivaan ja man väliltä. Tupulta voi kysyä esimerkiksi kasvuun, tykkäämiseen, vanhempiin, kavereihin, kouluun jne liittyvistä asioista. 

Linkkejä, joista löytyy kivoja juttuja

- Lastenkirkosta löytyy lauluja, askarteluja, kertomuksia, pelejä, pyhäkoulu, ladattava sovellus... https://www.lastenkirkko.fi/ Täältä myös joulukalenteri ja Fisucraft https://nuorikirkko.fi/mediatoiminta/lastenkirkko/

- Lähetysyhdistys Kylväjän toimittama lehti koululaisille. https://www.kylvaja.fi/tule-mukaan/lukemaan/menox-lehti

- Raamatunlukijainliiton Lasten Raamattusovellus. Ilmainen älykännykkään tai tablettiin ladattava piirretty lastenraamattu, jossa liikuteltavia toimintoja ja tehtäviä. https://rll.fi/lasten-raamattusovellus/

- Kansanlähetyksen toimittama Donkki-lehti sisältää tarinoita, kokkailu- ja askarteluideoita, tehtäviä. https://donkki.net/lehti/lehtiarkisto/

- Ttila on interaktiivinen media kouluikäisille. Ttila koostuu tiistaisin klo 16 lähetettävästä suorasta ohjelmasta, jota voi seurata mobiililaitteella. Katsomisen lisäksi ohjelmaan voi itse osallistua lähettämällä studioon viestiä, johon reagoidaan reaaliaikaisesti. Videoita ja inserttejä. https://www.ttila.fi/

 

Ota yhteyttä