Toimintaa tytöille ja pojille Valkealassa

Syksyn kerhot päättyvät 14.12. Kevään kerhot ilmoitetaan tällä sivulla tammikuussa vko 2 ja silloin alkaa ilmoittautuminen. Kerhot alkavat vko 3 eli 14.1 alkaen. Syksyn kerholaiset voivat varmistaa kevään paikkansa ilmoittamalla siitä Minnalle. Kerhokausi päättyy 26.4.

Kerhot syksyllä 2018

Huilipaikka, Kalevantie 14G.

(Nouse seurakuntakeskuksen asuntosiiven ulkoportaat ylös ja käänny oikealle.)

Joulukerho torstaisin 1.11, 8.11, 15.11, 22.11, 29.11 klo 16-17. Joulukerhon pikkujoulut 13.12 klo 16-17 (Seurakuntakeskuksen alasali).

Koululaiset voivat tulla yksin tai perheen kanssa, mutta pikkukerholaisille aikuinen mukaan. Myös aikuiset voivat osallistua ryhmään. Tehdään joululahjoja ja jouluherkkuja. Ilm. Minnalle (nimi, ikä, puhelin, allergiat). Ohjaa Kaisa Vanhala, Emma Sipilä ja Henna Haikola.

Seurakuntakeskuksen kerhokolmio, Kalevantie 12 as A

(Nouse asuntosiiven ulkoportaat ylös ja käänny vasemmalle, viimeinen huoneisto vasemmalla.)

Maanantai-iltapäiväkerho pikkukoululaisille maanantaisin klo 12.30-15.30. Tule siihen aikaan kun koulusta pääset, niin ei tarvitse olla yksin kotona. Ohjaajina Saara Malin ja Matias Nikki. Kerhossa välipala, mahdollisuus tehdä läksyt, hartaus, ohjattua toimintaa sekä vapaata leikkiä. Maksuton. Ilmoittaudu Minnalle.

Kokkikerho ma klo 16 - 18. Ilmoittaudu Minnalle. Kerhomaksu 10e kerätään ensimmäisessä kerhossa. Opetellaan toimimaan keittiössä, kokkaillaan ja maistellaan. Ohjaa Viivi Lamberg ja Emma Pukkila. TÄYNNÄ!

Kokkikerho ti klo 16.30 - 18.30. Ilmoittaudu Minnalle. Kerhomaksu 10e. Ohjaa Noora Luukka ja Darina Kostylkova. TÄYNNÄ!

Kokkikerho ke klo 16.30 - 18.30. Ilmoittaudu Minnalle. Kerhomaksu 10e. Ohjaa Petra Ahola ja Vanessa Pelttari.

Leivontakerho to klo 16.30 - 18.30. Ilmoittaudu Minnalle. Kerhomaksu 10e. Ohjaa Emma Rintanen, Saana Kemppainen ja Emmi Taskinen. TÄYNNÄ!

Kokkikerho pe klo 17 – 19. Ilmoittaudu Minnalle. Kerhomaksu 10 e. Ohjaa Venla Salo ja Salla Tornainen. TÄYNNÄ!

Seurakuntakeskus, yläsali, Kalevantie 14

TIMANTIT -tanssiryhmä ke klo 16.30 - 17.30. Iloitaan liikkumisesta leikkien ja tanssien koreografioita musiikin mukaan. Esiintyy erikseen sovittavissa tilaisuuksissa. Ei vaadi tanssikokemusta. Ohjaa Sara Pulkkinen.

Valkealatalo, palloilusali, Toikkalantie 4

(Sisään uimahallin ovesta, portaat alas, keskimmäinen 1/3 palloilusali, keskimmäiset pukukopit.)

Liikuntakerho ma klo 16 – 17. Pelataan, leikitään, liikutaan vähemmän vakavasti. Ohjaa Kaisa Hälikkä ja Emma Sipilä.

Niinirannan toimintakeskus, Leiritie 11

Legokerho ma klo 16 – 17. Ilmoittaudu Minnalle. Rakennetaan sekä ohjatusti että vapaasti. Ohjaa Weiwei Huttunen ja Matias Nikki.

Kepparikerho ma klo 17 - 18.30. Valmistetaan 2 keppihevosta ja ”koulutetaan” niitä. Ota mukaan kerhoon iso villasukka, josta tehdään ensimmäinen keppari. Ohjaa Heta ja Sonja Salo.

Kokkikerho ke klo 16 – 18. UUSI RYHMÄ! (Aikaisempi ohjelmakerho klo 16.30-17 muuttui siis kokkikerhoksi!) Ilmoittaudu Minnalle. Kerhomaksu 10e. Ohjaa Lotta Haapaniemi, Susanna Vähänen ja Sanni Suutarinen.

Ohjelmakerho to klo 16 - 17.30 on päättynyt.

Kokkikerho pe klo 16 - 18. Ilmoittaudu Minnalle. Kerhomaksu 10e. Ohjaa Minni ja Minttu Suutari, Vilma Judin ja Emma Lojander. TÄYNNÄ!

Joulu, joulu tullut on…

16.12 klo 15 Lasten joululauluhetki Valkealan kirkko.

18.12 klo 18 Jouluvaellus Valkealan museoalueella. Yhteistyössä Valkealan kotiseutuyhdistyksen kanssa.

Partio

Partiossa toiminnallista mukavaa tekemistä niin sisällä kuin ulkona. Säännöllisten kokoontumisten lisäksi leirejä, retkiä, kilpailuja, tapahtumia. Ota yhteyttä lippukuntien vastuunkantajiin ja tule mukaan!

Utin Pilvenveikot Esko Mänttäri p.040-8225510 esko.manttari@luukku.com

Valkealan Kolmisoihtu Sanna Orasmaa p.040-7045007 sanna.orasmaa@gmail.com