Toimintaa tytöille ja pojille Valkealassa

Tule mukaan kerhoon ja partioon! Katso alta mitä muuta kivaa toimintaa on tarjolla.

YouTube-video

Kerhoja alakoululaisille

Kaikkiin kerhoihin ilmoittautuminen: Nina Paavola p. 0400-726828 (nimi, ikä, osoite, vanhemman puhelin, allergiat ja muut asiat mitä olisi hyvä tietää esim. opiskelu pienryhmässä, sairaudet). Kerhoihin otetaan 8 lasta/ryhmä. Koronatilanne voi aiheuttaa muutoksia toimintaan. Kokkikerhomaksu 10€ kerätään ensimmäisellä kerralla.

Seurakuntakeskus, kerhokolmio (Kalevantie 12 as A)

(Nouse asuntosiiven ulkoportaat ylös ja käänny vasemmalle, viimeinen huoneisto vasemmalla.)

TOIMINTAKERHO ma 16-18. Alkaa 7.9. Toimintaa sisällä, ulkona ja joskus yläsalissa, leikkejä, draamaa, kokkailua, liikuntaa ym kivaa. Ohjaa Venla ja Sonja Salo.

KOKKIKERHO ti 15.30-17.30. Alkaa 8.9. Toimitaan keittiössä ja maistellaan sitä, mitä tuli tehtyä. Ohjaa Heta Salo ja Mintttu Suutari. 10€.

KOKKIKERHO to 15.30-17. Alkaa 10.9. Toimitaan keittiössä ja maistellaan sitä, mitä tuli tehtyä. Ohjaa Siiri Jyrinki ja Ella Turpeinen. 10€.

Niiniranta (Leiritie 11)

KOKKIKERHO ma 16-18. Alkaa 7.9. Toimitaan keittiössä ja maistellaan sitä, mitä tuli tehtyä. Ohjaa Minni Suutari ja Vilma Judin. 10€.

KOKKIKERHO to 16.30-18. Alkaa 10.9. Toimitaan keittiössä ja maistellaan sitä, mitä tuli tehtyä. Ohjaa Lotta Haapaniemi, Sonja ja Heta Salo. 10€.

KOKKIKERHO pe 15.30-17. Alkaa 11.9. Toimitaan keittiössä ja maistellaan sitä, mitä tuli tehtyä. Ohjaa Siri Heilala, Neea ja Riia Nakko. 10€.

Kirjekerho

Kirjekerhossa saat kirjeen joka toinen viikko. Alkaa vko 38. Kirje sisältää hartausmateriaalin ja vaihtelevasti askartelu-, kokkailu-, leikki- ja toimintaideoita tarvikkeineen. Kirjekerhon ohjaajina toimivat Nina Paavola ja Saara Malin. 

Perheiden askarteluillat

7.12 Jouluaskartelu klo 17.30-19 Utin Pilvenkolossa PERUTTU

Muuta kivaa perheille

22.11. Lähetyslounas klo 11-13 lähetyksen hyväksi.

29.11. Adventtisunnuntain perhekirkko klo 10 Valkealan kirkossa ja klo 11-12.30 Joulumyyjäiset yläsalissa. Puuro- ja kahvitarjoilu.

6.12. Itsenäisyyspäivän perhemessu klo 10 Valkealan kirkossa.

Jouluvaellus Niinirannassa vko 51

Lisää infoa myöhemmin.

Partio

Huom! Aikuisille suunnattu Tervetuloa partioon -koulutus nyt mahdollista suorittaa netissä - lähdetkö mukaan toimintaan? https://www.partio.fi/lippukunnille/pestien-tuki/koulutus/tutustun-partioon-taso/tervetuloa-partioon-koulutus/

Partiossa toiminnallista mukavaa tekemistä niin sisällä kuin ulkona. Säännöllisten kokoontumisten lisäksi leirejä, retkiä, kilpailuja, tapahtumia. Ota yhteyttä lippukuntien vastuunkantajiin ja tule mukaan!

Utin Pilvenveikot Seija Niemi p. 040-5514178 utinpilvenveikot@gmail.com

Valkealan Kolmisoihtu Sanna Orasmaa p. 040-7045007 sanna.orasmaa@gmail.com

https://www.partio.fi/

Tupu 

Tupu http://www.nettitupu.fi/ on kouluikäisille tarkoitettu nettitukipalvelu, jossa keskustellaan yhdessä erilaisista asioista päivystäjän kanssa. Keskustelut ovat kahdenkeskisiä. Chattailla voi arkisin klo 12-18 ja kysymyksiä voi jättää milloin vain. Päivystäjät ovat aikuisia, koulutettuja kirkon työntekijöitä, jotka ovat valmiita vastaamaan tyttöjen ja poikien kysymyksiin taivaan ja man väliltä. Tupulta voi kysyä esimerkiksi kasvuun, tykkäämiseen, vanhempiin, kavereihin, kouluun jne liittyvistä asioista. 

Linkkejä, joista löytyy kivoja juttuja

- Lastenkirkosta löytyy lauluja, askarteluja, kertomuksia, pelejä, pyhäkoulu, ladattava sovellus... https://www.lastenkirkko.fi/ Täältä myös joulukalenteri ja Fisucraft https://nuorikirkko.fi/mediatoiminta/lastenkirkko/

- Lähetysyhdistys Kylväjän toimittama lehti koululaisille. https://www.kylvaja.fi/tule-mukaan/lukemaan/menox-lehti

- Raamatunlikijainliiton Lasten Raamattusovellus. Ilmainen älykännykkään tai tablettiin ladattava piirretty lastenraamattu, jossa liikuteltavia toimintoja ja tehtäviä. https://rll.fi/lasten-raamattusovellus/

- Kansanlähetyksen toimittama Donkki-lehti sisältää tarinoita, kokkailu- ja askarteluideoita, tehtäviä. https://donkki.net/lehti/lehtiarkisto/

- Ttila on interaktiivinen media kouluikäisille. Ttila koostuu tiistaisin klo 16 lähetettävästä suorasta ohjelmasta, jota voi seurata mobiililaitteella. Katsomisen lisäksi ohjelmaan voi itse osallistua lähettämällä studioon viestiä, johon reagoidaan reaaliaikaisesti. Videoita ja inserttejä. https://www.ttila.fi/

 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja, vs. lähetyssihteeri
Valkealan seurakunta

Varhaisnuorisotyö p. 0400 936252 Lähetystyö p. 0400 825445