Isoskoulutus

Isoskoulutus eli IsKo on tarkoitettu rippikoulun käynneille nuorille. Isoskoulutuksessa nuoret pohtivat elämäänsä, uskoa Jeesukseen sekä oppivat taitoja, joita tarvitaan isosen tehtävässä rippileireillä.

IsKoon kuuluu

• osallistuminen tapaamisiin
  • osallistuminen kahteen leiriin
  • olla aktiivisena seurakunnassa (nuortenillat, jumalanpalvelukset sekä tapahtumat)

Isoskoulutus kestää syksystä kevääseen. Isoskoulutustapaamisia on joka toinen keskiviikko, lukuunottamatta syys- ja talvilomaviikkoa.

Katso tarkemmat päivät tapahtumakalenterista.

Isoskoulutus 2022-2023 alkaa keskiviikkona 24.8.2022 klo 16-18 Niinirannassa.

Syksy 2022 tapaamiset Niinirannassa klo 16-18 keskiviikkona 24.8. , 7.9. , 2.19. , 5.10. , 19.10. , 2.11. , 16.11. , 30.11.

Lisäksi lauantaina 17.9. Myllykoskella Isolauantai. Tapahtumaan tulevat kaikki Kouvolan seurakuntayhtymän seurakuntien sekä Iitin seurakunnan isoskoulutuksessa olevat nuoret.

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö, Kirkon henkinen huolto (HeHu)

Valkealan seurakunta

Kasvatuksen pappi, rippikoulut