Isoskoulutus

Isoskoulutus eli IsKo on tarkoitettu rippikoulun käynneille nuorille. Isoskoulutuksessa nuoret pohtivat elämäänsä, uskoa Jeesukseen sekä oppivat taitoja, joita tarvitaan isosen tehtävässä rippileireillä.

IsKoon kuuluu

• osallistuminen tapaamisiin
  • osallistuminen kahteen leiriin
  • olla aktiivisena seurakunnassa (nuortenillat, jumalanpalvelukset sekä tapahtumat)

Isoskoulutus kestää syksystä kevääseen. Katso tarkemmat päivät tapahtumakalenterista.

Syksy 2019 isoskoulutuksen tapaamispäivät: 28.8. , 11.9., 25.9., 9.10., 30.10. 13.11., 27.11.

Sunnuntai 3.11. Riparipyhä Valkealan kirkossa klo 10. Isoset mukana kirkossa jo klo 9.
Isoset avustavat jumalanpalveluksessa sekä ripari-infon jälkeen jakaa riparipasseja ja ripariin liittyviä papereita.

Vuonna 2020
Isko alkaa keskiviikkona 8.1.2020 klo 16-18 Niinirannassa. Iskoa ei voi enää aloittaa tammikuussa.
Seuraava isoskoulutusryhmä aloittaa taas elokuussa.

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö ja rippikoulutyö, HeHu