Isoskoulutus

Isoskoulutus eli IsKo on tarkoitettu rippikoulun käynneille nuorille. Isoskoulutuksessa nuoret pohtivat elämäänsä, uskoa Jeesukseen sekä oppivat taitoja, joita tarvitaan isosen tehtävässä rippileireillä.

IsKoon kuuluu

• osallistuminen tapaamisiin
  • osallistuminen kahteen leiriin
  • olla aktiivisena seurakunnassa (nuortenillat, jumalanpalvelukset sekä tapahtumat)

Isoskoulutus kestää syksystä kevääseen. Isoskoulutustapaamisia on joka toinen keskiviikko, lukuunottamatta syys- ja talvilomaviikkoa.

Katso tarkemmat päivät tapahtumakalenterista.

Isoskoulutus joka toinen keskiviikko klo 16-18 Niinirannassa. Isoskoulutus jatkuu tammikuussa 2024 keskiviikkona 10.1.2024.

Kesän 2024 ISOSET NIINIRANNASSA LA 13.4. klo 10-18! Ilmoittaudu nyt mukaan!

Isoshaku 2024 on tehty! Ilmoita Lotalle p. 040 670 4498 mikäli olisit kiinnostunut isostelemaan, sillä varahenkilöitä tarvitaan.

Linkki löytyy myös IG @vlasrk biosta.

VappuGospel 30.4. Kouvolassa Lyseon liikuntahallissa, Tietotie 3. Vapaa pääsy! Kuvassa VappuGospelin ohjelma
VappuGospel ti 30.4. klo 16-23 Kouvolassa Lyseon liikuntahallissa, Tietotie 3. Vapaa pääsy!
Valkealan seurakunnan nuorten toiminnan kevään 2024 mainos jossa on kerrottu tilaisuuksista ja tapahtumista.

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö, Kirkon henkinen huolto (HeHu)

Valkealan seurakunta
Kalevantie 14