Isoskoulutus

Isoskoulutus eli IsKo on tarkoitettu rippikoulun käynneille nuorille. Isoskoulutuksessa nuoret pohtivat elämäänsä, uskoa Jeesukseen sekä oppivat taitoja, joita tarvitaan isosen tehtävässä rippileireillä.

IsKoon kuuluu

• osallistuminen tapaamisiin
  • osallistuminen kahteen leiriin
  • olla aktiivisena seurakunnassa (nuortenillat, jumalanpalvelukset sekä tapahtumat)

Isoskoulutus kestää syksystä kevääseen. Katso tarkemmat päivät tapahtumakalenterista.

Vuonna 2020

Isko alkaa keskiviikkona 8.1.2020 klo 15.30-17.30 Valkealan kirkossa.
Iskoa ei voi enää aloittaa tammikuussa. Seuraava isoskoulutusryhmä aloittaa taas elokuussa.

Kevät 2020 Iskon tapaamiset

8.1., 5.2. 19.2., 4.3., 18.3., 1.4., 15.4.

Lauantaina 25.1. isoskoulutustapahtuma eli Isolauantai Kuusankoskella klo 12-18. Isolauantai on tarkoitettu kaikille Kouvolan seurakuntayhtymän seurakuntien sekä Iitin seurakunnassa isoskoulutuksessa oleville nuorille tai isosena toimineille nuorille. Päivän aikana saadaan vinkkejä isosena olemiseen sekä tutustutaan muiden seurakuntien nuoriin. Ilmoittaudu 12.1. mennessä Isolauantaihin! Löydät ilmoittautumislinkin tapahtumakalenterista tai instagramin @vlasrk biosta.

Isoskoulutusleiri Niinirannassa 7.-9.2.2020. Leirille odotetaan isoskoulutuksessa olevia nuoria sekä jo isosena toimineita nuoria. Leiri on maksuton! Leirille tulee ilmoittautua ilmoittautumislinkin kautta 26.1. mennessä. Ilmoittautumislinkki löytyy @vlasrk biosta 12.1. jälkeen, mutta ilmoittautumislinkki on jo löydettävissä kouvolanseurakunnat.fi/tapahtumat sivulta.

Torstai 13.2. on Veisuilta klo 18 Valkealan kirkossa. Isoset mukana tapahtumassa!

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö ja rippikoulutyö, HeHu