Kirkkomuskarit

Muskareissa lapsi pääsee kokemaan kokonaisvaltaisesti musiikin iloa ja elämyksiä. Matkaa musiikin maailmaan kuljetaan laulaen, lorutellen, soittaen, liikkuen ja kuunnellen.

Muskarissa herätellään lapsen kiinnostusta ja rakkautta musiikkiin, tuetaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja tuetaan vanhempia kristillisessä kasvatustehtävässä. Kirkkomuskarien teemat vaihtelevat, mutta mukana on yleisesti käytetyn muskarimateriaalin lisäksi hengellistä aineistoa. Yhteisten laulujen kautta on mahdollista siirtää perinteitä eteenpäin ja luoda uusia traditioita.

Kirkkomuskari on mukava yhteinen harrastus. Yhdessä laulettu, leikitty ja soitettu laulu on luontevaa vuorovaikutusta lapsen ja aikuisen välillä. Muskarissa on kiva tavata muita lapsia ja aikuisia ja luoda heidän kanssaan uusia ystävyyssuhteita. Kirkkomuskari antaa myös hyvän pohjan jatkaa musiikkiharrastusta seurakunnan lapsikuorossa.

Kirkkomuskarit ovat maksuttomia ja mukaan voi tulla vaikka kesken kauden. Muskareihin voi osallistua kaikista yhtymän alueen seurakunnista.

Kirkkomuskariryhmiä Kouvolan alueella

Anjalankosken seurakunnassa

• Kirkkomuskari Myllykosken seurakuntakodissa 24.8. alkaen parillisten viikkojen perjantaisin klo 9.00-9.45. Risto Eskola, Eeva Hietaharju. Kirkkomuskari jatkuu perhekerhona klo 9.45-11.

Kouvolan seurakunnassa

Kuusankosken seurakunnassa

• Muskarit kokoontuvat Kuusankosken vanhassa seurakuntatalossa, Valtakatu 43, sisäänkäynti takaovesta, 2. krs. Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Katia Rautasuo, p. 040 5891 280. Kuusankoskella on 7 Kirkkomuskariryhmää 3 kuukauden ikäisestä 7-vuotiaisiin. Pikku- Tuikut on muskariryhmä, jossa 4-7-vuotiaat lapset opettelevat myös kanteleensoiton alkeita.
  • Kirkkomuskarit keskiviikkoisin 5.9. alkaen:
    • klo 10-10.30 Toukat (3 kk - n. 1 v.)
    • klo 10.45-11.15 Taaperot (1 v. - 3 v.)
  • Kirkkomuskarit perjantaisin 7.9. alkaen:
    • klo 10-10.45 Viikarit 1 (perheryhmä)
    • klo 11-11.30 Pirpanat (3 kk - n. 1 v.)
    • klo 11.45-12.15 Veitikat (1 v. - 3 v.)
    • klo 13.15-14.00 Pikku-Tuikut (4-6 v., ilman aikuista)
    • klo 14.30-15.15 Viikarit 2 (perheryhmä)