Seurakuntavaalien ennakkoäänestyspaikat ja vaalipäivän äänestyspaikat Kouvolassa

Äänioikeutettu seurakunnan jäsen voi äänestää ennakkoon missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa Suomessa 6.-10.11. Varsinaisena vaalipäivänä 18.11. seurakunnan jäsen voi äänestää vain oman seurakuntansa äänestyspaikassa. Äänestyspaikalla äänestäjä ilmoittautuu vaalitoimitsijalle ja esittää henkilötodistuksensa tai muun riittävän selvityksen henkilöllisyydestään.

Ketä voin äänestää?

Seurakuntavaaleissa äänioikeutettu seurakuntalainen voi äänestää ehdokasta vain oman seurakuntansa listoilta, vaikka seurakunta olisikin osa seurakuntayhtymää, kuten Kouvolan alueella. Jos et tiedä, mihin Kouvolan seurakuntaan kuulut, voit tarkistaa tiedon tältä sivulta kirjoittamalla hakukenttään kotiosoitteesi.

• Kouvolan seurakuntien seurakuntavaaliehdokkaat
  • Tutustu ehdokkaisiin vaalikoneessa
    Etkö tiedä ketä äänestäisit? Testaa, miten omat näkemyksesi sopivat yhteen vaalikoneeseen vastanneiden ehdokkaiden kanssa. Kysymykset käsittelevät olennaisia ajankohtaisia asioita liittyen luottamushenkilön tehtäviin, arvoihin ja kirkon suuntaan. Mukana on myös paikallisten seurakuntien omia kysymyksiä.