Lähetystyö Jaalan kappeliseurakunnassa

Lähetystyö on ilosanoman viemistä

Lähetystyö on Jumalan rakkaudesta kertomista sanoin ja teoin lähellä ja kaukana. Lähetystyö pohjautuu Jeesuksen antamaan kaste- ja lähetyskäskyyn.

Lähetystyötä tehdään monin eri tavoin. Terveydenhoito, opetustyö, kaivojen kaivaminen ja monet muut ihmisten elinoloja parantavat tehtävät vievät omalta osaltaan evankeliumia eteenpäin.

Jokainen meistä on kutsuttu viemään sanoma rakastavasta Jumalasta kaikkeen maailmaan, toiset lähtijöinä ja toiset heidän lähettäjinä.

Tule mukaan yhteiseen lähetystehtävään!

"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa." (Matt. 28:19-20)

Jaalan nimikkosopimukset

Lähetystyön nimikkosopimus on kuin seurakunta nimikoisi tai ottaisi nimelleen oman lähetystyöntekijän tai perheen, jota juuri he tukevat.

Jaalan kappeliseurakunnalla on kaksi nimikkosopimusta: nimikkolähetti Marjo Brownien perheineen Papua-Uudessa-Guineassa Suomen Lähetysseuran kautta ja Raamattujen käännös- ja levitystyö Kiinassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Brownien perhe seisoo vulkaanisella rannalla hellevaatteet päällä, hatut ja aurinkolasit päässä
Marjo Brownie perheineen jouluna -17 Karoliina, Marjo, Timo ja John
Nuori nainen väkijoukossa hymyilee ja pitää käsiä leuan alla ristissä kiitollisena.
Omankielinen Raamattu herättää kiitollisuutta, kuva: Suomen Pipliaseura
Lähetyssihteeri
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta

Lähetystyö, aikuistyö, vapaaehtoiset koko Kouvolan alueella