Virkatodistus, sukuselvitys ja sukututkimus

Kouvolan seurakuntayhtymän keskusrekisteristä löytyvät Anjalankosken (Anjalan, Inkeroisten, Myllykosken ja Sippolan), Elimäen, Jaalan, Kouvolan, Kuusankosken ja Valkealan seurakuntien kirkonkirjat.

Virkatodistus, sukuselvitys ja sukututkimus Kouvolan seurakuntayhtymän seurakuntien jäsenistä ja entisistä jäsenistä tilataan Kouvolan seurakuntayhtymän keskusrekisteristä.

1.1.2019 alkaen kaikkien Lappeenrannan seurakuntien (Joutseno, Lappee (sis. Nuijamaa ja Ylämaa), Lappeenranta, Lauritsala, Sammonlahti) kirkonkirjoista annettavat virkatodistukset ja sukuselvitykset laaditaan Kouvolan seurakuntayhtymän keskusrekisterissä.

3.6.2019 alkaen Juvan seurakunnan kirkonkirjoista annettavat virkatodistukset ja sukuselvitykset laaditaan Kouvolan seurakuntayhtymän keskusrekisterissä.

1.9.2019 alkaen Parikkalan (Parikkala, Saari ja Uukuniemi) ja Sulkavan seurakuntien kirkonkirjoista annettavat virkatodistukset ja sukuselvitykset laaditaan Kouvolan seurakuntayhtymän keskusrekisterissä.

HUOM! Poikkeuksellisia palveluaikoja keskusrekisterissä:

ke 28.8. klo 9-12

ke 4.9. klo 9-13

ke 25.9. klo 12-15

Todistuksen voi tilata

• sähköisellä lomakkeella
  • sähköpostitse: keskusrekisteri.kouvola@evl.fi
  • puhelimitse (todistusta sukututkimusta varten ei voi tilata puhelimitse), puhelinpalvelu avoinna klo 9-12:
    • Kouvolan seurakuntayhtymän ja Juvan seurakunnan todistukset p. 040 195 2599
    • Lappeenrannan seurakuntayhtymän ja Sulkavan sekä Parikkalan seurakuntien todistukset p. 040 765 4017
  • kirjeitse: Kouvolan seurakuntayhtymän keskusrekisteri, Savonkatu 40, 45100 Kouvola
  • asioimalla henkilökohtaisesti keskusrekisterissä osoitteessa Savonkatu 40, 45100 Kouvola