Virkatodistus, sukuselvitys ja sukututkimus

Virkatodistus, sukuselvitys ja sukututkimus tilataan Kouvolan aluekeskusrekisteristä.

Kouvolan aluekeskusrekisteriin kuuluvat Kouvolan ev.lut. seurakuntien Anjalankosken (Anjala, Inkeroinen, Myllykoski ja Sippola), Elimäen, Jaalan, Kouvolan, Kuusankosken ja Valkealan lisäksi seuraavat seurakunnat: Juva, Kangasniemi, Kotka-Kymi (Haapasaari, Kotka, Kymi ja Langinkoski), Lappeenranta (Joutseno, Lappee sis. Nuijamaa ja Ylämaa, Lappeenranta, Lauritsala ja Sammonlahti), Luumäki, Mikkeli (Anttola, Haukivuori, Mikkelin maaseurakunta, Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta, Ristiina ja Suomenniemi), Parikkala (Parikkala, Saari ja Uukuniemi), Puumala, Pyhtää, Sulkava ja Taipale (Lemi, Savitaipale ja Taipalsaari).

Todistusten tilaaminen

Virkatodistusten ja sukuselvitysten puhelinpalvelu 040 195 2599. Puhelinpalvelu avoinna ma-to klo 9-12. Valitettavasti emme voi vastata jätettyihin ääniviesteihin.

Kouvolan seurakuntakeskuksen sijainti kartalla