Vuoden 2021 riparit

Koronatilanne voi aiheuttaa muutoksia rippikoulujen aikatauluihin ja toteutustapoihin.
Tiedotamme muutoksista.

Seuratkaa ryhmäkohtaisia sähköposteja, joiden kautta saatte ajankohtaisimman tiedon. Muutoksia voi tulla lyhyellä aikataululla, koska noudatamme toiminnassamme AVIn ja Kymsoten ohjeistusta.

Sähköposteja tulee ainakin kerran kuukaudessa. Jos näyttää siltä, että sähköpostia ei tule kerran kuukaudessa, kannattaa katsoa roskapostit, jos sähköposti olisi kulkeutunut sinne.

Jos on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, ota ensisijaisesti yhteyttä oman rippikouluryhmän ohjaajaan, joka osaa vastata ryhmään liittyviin kysymyksiin.

Jokaisella rippikouluryhmällä on vanhempainilta Teamsissa. Rippikouluryhmän ohjaaja laittaa sähköpostia asiasta vähintään viikkoa aikaisemmin. Jos jostain syystä et pääse osallistumaan Teamshetkeen, voit olla yhteydessä rippikouluryhmän ohjaajaan, mikäli sinulla on kysyttävää rippikoulusta, konfirmaatiosta. Jokaisen rippikouluryhmän konfirmaatio pyritään pitämään juuri sinä sunnuntaina, kun se on alun perin ilmoitettu. Koronatilanteen takia konfirmaatiojuhlia saattaa olla useampi kyseisenä sunnuntaina. Tästä infotaan mm. vanhempainillassa.

VALKEALAN SEURAKUNNAN OMAT RIPARIT

VALKEALA Päiväripari

7.6. – 11.6. ja 14.6. – 17.6.2021, joka päivä kello 9 – 15 Valkealan seurakuntakeskuksessa.
Konfirmaatio 20.6.2021 klo 10 Valkealan kirkossa.

Rippikoulussa on opiskelun lisäksi hartauksia ja Raamatun lukemista ryhmissä. Opiskelu on rippileirejä koulumaisempaa, mutta sopii sinulle, ellet pidä leirielämästä tai sinun on päästävä kesälläkin omiin harrastuksiin.

Päivärippikoulu ruokailuineen on maksuton.

Valkealan omat rippileirit pidetään Lappalanjärven rannalla Niinirannassa sekä yksi leiri Valkealan kristillisellä opistolla. Konfirmaatiot ovat Valkealan kirkossa. Opiskelun lisäksi leirin ohjelmaan kuuluu hartauksia, Raamatun lukemista ryhmissä, ruokaa viisi kertaa päivässä ja monenlaista yhteistä ohjelmaa sisällä ja ulkona. Majoitus on noin viiden hengen huoneissa, opistolla kahden hengen huoneissa. Rippileirin hinta on 120€.

VALKEALA Valkealan opisto
Leiri 16.6. – 23.6.2021. Konfirmaatio 4.7. klo 10

VALKEALA 1 Niiniranta
Leiri 29.6. – 6.7.2021. Konfirmaatio 11.7. klo 10

VALKEALA 2 Niiniranta
Leiri 13.7.-20.7.2021. Konfirmaatio 25.7. klo 10

VALKEALA 3 Niiniranta
Leiri 27.7.-3.8.2021. Konfirmaatio 8.8. klo 10

Rippikouluesitteessä tarkempaa tietoa vuoden 2021 rippikouluista.

Rippikoulu 2021 esite pdf

Suuri risti kuvattuna vasten auringonlaskua.

Valkealan seurakunta

Aikuistyö, jumalanpalvelus- ja musiikkityö