Vuoden 2022 riparit

Rippikouluihin ilmoittaudutaan 13.9. - 3.10.2021 nettilomakkeella, joka löytyy osoitteesta kouvolanseurakunnat.fi/rippikouluun
Rippikoulujen tiedot (myös yhtymän rippikoulut) löydät rippikouluesitteestä

Valkealan rippikoulut vuonna 2022

Päivärippikoulu

Ti 7.6. – pe 10.6. ja ma 13.6. – to 16.6.2022 kaikkina päivinä kello 9 – 15 Valkealan seurakuntakeskuksessa

Konfirmaatio 19.6.2022 Valkealan kirkossa

Päivärippikoulu pidetään heti kesäkuun alussa seurakuntakeskuksessa Valkealassa. Rippikoulu kokoontuu päivittäin kello 9 – 15. Rippikoulussa on oppituntien lisäksi hartauksia, Raamatun lukemista ryhmissä sekä muutakin yhteistä ohjelmaa.

Opiskelu päivärippikoulussa on rippileirejä koulumaisempaa, mutta sopii sinulle, ellet pidä leirielämästä tai sinun on päästävä kesälläkin joka päivä omiin harrastuksiin.

Päivärippikoulu ruokailuineen on maksuton.

Kaikki päivärippikouluun ensisijaisesti ilmoittautuvat pääsevät päivärippikouluun.
Joudut kuitenkin täyttämään ilmoittautumislomakkeeseen kolme muutakin vaihtoehtoa – voit valita niihin mitä tahansa.

Rippileirit

Oppituntien lisäksi leirin ohjelmaan kuuluu hartauksia, Raamatun lukemista ryhmissä, ruokaa viisi kertaa päivässä ja monenlaista yhteistä ohjelmaa sisällä ja ulkona. Luvassa on viikko tiivistä yhdessäoloa ja paljon yhteistä tekemistä!

Kesän ensimmäinen ripari pidetään Valkealan opistolla Selänpäässä Saanjärven rannalla. Majoitus on kahden hengen huoneissa, joissa on omat suihkut.

Juhannuksen jälkeen leirit ovat Niinirannassa Lappalanjärven rannalla. Niinirannassa majoitumme noin viiden hengen huoneissa.

Rippileirin hinta on 120 €. Perheen taloudellisen tilanteen ollessa vaikea voidaan anomuksesta myöntää Niinirannan leirimaksuista alennusta tai vapaaoppilaspaikka.

VALKEALA Valkealan opisto
leiri 7. – 14.6.2022, konfirmaatio 19.6.

VALKEALA 1 Niiniranta
leiri 28.6. – 5.7.2022, konfirmaatio 10.7.

VALKEALA 2 Niiniranta
leiri 12.7. – 19.7.2022, konfirmaatio 24.7.

VALKEALA 3 Niiniranta
leiri 26.7. – 2.8.2022, konfirmaatio 7.8

Suuri risti kuvattuna vasten auringonlaskua.

Valkealan seurakunta

Kasvatuksen pappi, rippikoulut