Kouvolan seurakunta ja Kouvot tarjoavat kauppa-apua ikäihmisille

Kouvolan seurakunnat yhdessä koripallojoukkue Kouvojen kanssa tarjoavat kaupankäyntiapua yli 70-vuotiaille ikäihmisille, joilla ei ole mahdollista saada apua läheisiltä, naapureilta tai mahdollista käyttää kaupan kotiinkuljetuspalvelua. Palvelu on tarjolla vanhan Kouvolan alueella asuville.

Jos sinä tai läheisesi tarvitse apua ole yhteydessä suoraan Kouvolan diakoniatyöhön

Hätäapua on tarjolla keskiviikosta 18.3. alkaen ja sitä on tarkoitus jatkaa 13. huhtikuuta saakka. Apua tarvitsevan tai hänen läheisen tulee ottaa suoraan yhteyttä Kouvolan seurakunnan diakoniatyöhön. Ostokset tulee maksaa käteisellä, ostoksia ei voida maksaa toisen henkilön pankkikortilla. Ostoslista tulisi olla valmiina apua pyydettäessä. Kauppa-apu on tarkoitettu hätäavuksi eli ruokaa voidaan ostaa tarpeeseen. Kouvoilta palvelussa ovat mukana pelaajat sekä toimistoväki.

Ota yhteyttä puhelimitse 0400 374 996

Kouvolan seurakunnan diakoniatyö

Taloudellisen avun vastaanotto diakoniatoimistossa tiistaisin klo 8.30 - 11.30. Varaa aika vastaanotolle etukäteen, puhelimitse 0400 374 996 tai käymällä diakoniatoimistossa, Savonkatu 40, F-ovi (Ahdinkadun puoli).

Voit myös tiedustella vähävaraisille tai kirkontyöhön opiskeleville kouvolalaisille tarkoitettuja opiskeluavustuksia.

Päihteet, rikos, kansainvälinen diakonia

Ystävän Kammari, maahanmuuttajat, kehitysvammaiset

Diakoniatyön sihteeri
Kouvolan seurakunta

Ajanvaraus "vanhan" Kouvolan taloudellisen avun vastaanotolle. Jos asut Anjalankosken, Elimäen, Kuusankosken tai Valkealan seurakunnan alueella, varaa aika oman alueesi diakoniatyöntekijältä.

Diakonissa

Kuurot (viittomakieltä käyttävä työntekijä), näkövammaiset