Lapset ja perheet Kouvolan seurakunnassa

Tervetuloa koko perhe Kouvolan seurakunnan toimintaan mukaan!

Mitä toiveita sinulla on seurakunnalle? Haluamme kehittää lapsille ja perheille järjestettävää toimintaa, sinä voi auttaa meitä vastaamalla tähän lyhyeen kyselyyn seuraavasta linkistä:
Vastaa kyselyynLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kouvolan seurakunta järjestää monipuolista kerhotoimintaa lapsille ja perheille viidessä kerhopaikassa mm. perhekerhoja, päiväkerhoja, musiikkikerhoja ja koululaisten iltapäivätoimintaa.

Lapsiperheille on paljon erilaisia tapahtumia ja kirkkovuoteen liittyviä tilaisuuksia mm. perhekirkkoja, adventtikirkkoja, pääsiäistapahtuma, retkiä, perheleirejä jne.  Tapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista.

Mukula on kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä tiedotuslehti. Jos haluat Mukulan kotiin postitettuna, pyydä sitä sähköpostilla riitta.leena.aaltonen@evl.fi.

Ajankohtaista

Haluamme kehittää lapsille ja perheille järjestettävää toimintaa, vastaa tähän lyhyeen kyselyyn linkistä:
Vastaa kyselyynLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kesäkerhoja 4-9-vuotiaille lapsille. Tutustu ja ilmoittauduLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Uusien päiväkerholaisten ilmoittautuminen ensi syksynä alkaviin ryhmiin on meneillään:
Siirry päiväkerho -sivulle

Tipumuskari ja Lumimuskari Katjan, Kaisun ja Ritva-Liisan kanssa löytyvät kirkkomuskarisivulta.

Perhekerhot, kirkkomuskarit ja iltaparkki ovat tauolla koronatilanteesta johtuen.
Tarkista tilanne täältä: Tietoa perhekerhoista ja kirkkomuskarista

Päiväkerhot ja koululaisten iltapäivätoiminta jatkuvat normaalisti.

TapahtumakalenteriLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ota yhteyttä:

Varhaiskasvatuksen johtaja Teija Laine puh. 040 5796662 teija.laine@evl.fi
Toimistosihteeri Riitta Aaltonen puh. 0400 885524 (ma-pe klo 8-15) riitta.leena.aaltonen@evl.fi

Lisää yhteystietojaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Postiosoite: Kouvolan seurakunta, Varhaiskasvatus, Savonkatu 40, 45100 Kouvola
Käyntiosoite: Lapsityöntoimisto, Ahdinkatu 3 E, Kouvola