Lapset ja perheet Kouvolan seurakunnassa

Tervetuloa koko perhe Kouvolan seurakunnan toimintaan mukaan!

Kouvolan seurakunta järjestää monipuolista kerhotoimintaa lapsille ja perheille kuudessa kerhopaikassa mm. perhekerhoja, päiväkerhoja, musiikkikerhoja ja koululaisten iltapäivätoimintaa.

Lapsiperheille on paljon erilaisia tapahtumia ja kirkkovuoteen liittyviä tilaisuuksia mm. perhekirkkoja, adventtikirkkoja, pääsiäistapahtuma, retkiä, perheleirejä, juhlia jne.  Tapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista.

Lue Mukula-lehti

Pieni matka pääsiäisen tapahtumiin Keskuskirkossa
Kerhot ja päiväkotiryhmät tekevät retkiä pääsiäiskierroksille ennen pääsiäistä Keskuskirkkoon.
Pääsiäisen nukkepöydät ovat avoinna kaikille 2.pääsiäispäivänä ma 22.4. klo 11-13. Lue lisää

Ilmoittautuminen elokuussa alkaviin päiväkerhoryhmiin Siirry Päiväkerhosivulle

Kesäkerhoja järjestetään kesäkuussa 4-9-vuotiaille lapsille, ilmoittautuminen on päättynyt. Lisää tietoa kesäkerhoista.

Tapahtumakalenteri

Ota yhteyttä:

Nuorisotyön ja varhaiskasvatuksen johtaja Teija Laine puh. 040 5796662 teija.laine@evl.fi
Toimistosihteeri Riitta Aaltonen puh. 0400 885524 riitta.leena.aaltonen@evl.fi

Lisää yhteystietoja