Lapset ja perheet Kouvolan seurakunnassa

Tervetuloa koko perhe Kouvolan seurakunnan toimintaan mukaan!

Kouvolan seurakunta järjestää monipuolista kerhotoimintaa lapsille ja perheille viidessä kerhopaikassa mm. perhekerhoja, päiväkerhoja, musakerhoja, kirkkomuskareita ja koululaisten iltapäivätoimintaa.

Lapsiperheille on paljon erilaisia tapahtumia mm. perhekirkkoja, adventtikirkkoja, ulkotapahtumia, retkiä, perheleirejä jne.  Tapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista.

Kehitämme toimintaa perheiden toiveiden mukaan. Kiitos kaikille, jotka vastasitte kyselyymme keväällä 2021. Arki-illoille toivottiin toimintaa, joten syksylle 2021 olemme suunnitelleet teemailtoja perheille ja iltaparkkeja lapsille.

Mukula on kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä tiedotuslehti. Jos haluat Mukulan kotiin postitettuna, pyydä sitä sähköpostilla riitta.leena.aaltonen@evl.fi.

Tietoa kesäkerhoista

Nallen touhurataLinkki avautuu uudessa välilehdessä Koivistontalon pihalla

Katso Hyvän paimenen perhekirkkoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Muskarivideoita löytyy kirkkomuskarisivulta.

Perhekerhot, kirkkomuskarit ja iltaparkki ovat tauolla koronatilanteesta johtuen.
Jos tilanne sallii, ne alkavat elokuussa: Tietoa perhekerhoista ja kirkkomuskarista

Päiväkerhot ovat kesätauolla ja alkavat elokuussa to 12.8.2021 tai pe 12.8.
Koululaisten iltapäivätoiminta jatkuu normaalisti.

Ma 9.8. klo 16.30 ja 18 Kouluunlähtevien lasten siunaamisjuhla Keskuskirkossa
Lisää tietoa juhlastaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

TapahtumakalenteriLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ota yhteyttä:

Varhaiskasvatuksen johtaja Teija Laine puh. 040 5796662 teija.laine@evl.fi
Toimistosihteeri Riitta Aaltonen puh. 0400 885524 (ma-pe klo 8-15) riitta.leena.aaltonen@evl.fi

Lisää yhteystietojaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Postiosoite: Kouvolan seurakunta, Varhaiskasvatus, Savonkatu 40, 45100 Kouvola
Käyntiosoite: Lapsityöntoimisto, Ahdinkatu 3 E, Kouvola