Tapahtumahaku

Rajaa tapahtumia ajanjakson mukaan

Aihepiirit

Koronatilanne tuo muutoksia Kouvolan seurakuntien tapahtumiin

Rajoituksia Kouvolan seurakuntien toiminnassa jatketaan 31.5. saakka. Aikuisten pienryhmä- ja viikkotoimintaa voidaan järjestää seurakunnissa paikallisen harkinnan mukaan enintään 6 hengen kokoontumisina turvaohjeet noudattaen 16.5. saakka. Seurakunnat viestivät ryhmien toiminnasta. Kouvolan seurakuntayhtymä noudattaa Aluehallintoviraston ja Kymsoten ohjeistusta henkilömäärien rajoituksista.

Jumalanpalveluksia ei järjestetä yleisötilaisuuksina 31. toukokuuta saakka. Voit seurata jumalanpalveluksiamme verkossa. Yleisötapahtumat, kuten konsertit, ovat myös tauolla 31. toukokuuta saakka.

Päivitämme ajankohtaisia tietoja kotisivuillemme, sosiaalisen median kanavillemme sekä ilmoitteluumme paikallismediassa.

Löydät meidät Facebookista tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä