Tervetuloa Valkealan seurakuntaan

Tervetuloa mukaan toimintaamme! Jumalanpalveluksiin voit osallistua kirkoissa tai verkon välityksellä. Huolehdimme hyvästä terveysturvallisuudesta kaikissa tilaisuuksissamme. Osallistu toimintaamme vain täysin terveenä, kiitos. Käytä kasvomaskia oman harkinnan mukaan. Seurakuntien toiminnasta löydät tietoa tapahtumakalenteristamme Linkki avautuu uudessa välilehdessäja viikkotoiminnan sivultammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Siunausta sinulle!

Siunatkoon meitä Jumala, joka tähän asti on ollut kanssamme. Olkoon hän kanssamme tulevina aikoina, jokaisessa päivässä ja yössä, työssä ja levossa, ilossa ja surussa. Nyt ja iankaikkisesti.

Haluatko auttaa Ukrainaa?

Parhaiten autat Ukrainaa lähettämällä rahallista apua alueella toimivien järjestöjen kautta. Kirkon Ulkomaanapu ja kirkkojen lähetysjärjestöt vievät apusi perille. Tutustu lahjoituskanaviin tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Olemme täällä sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Valkealan seurakunta
Kalevantie 14
45370 Valkeala

Toiminnallinen sihteeri
Valkealan seurakunta
Kalevantie 14
45370 Valkeala

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko-ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Lue viikko-ohjelman näköisversio 25.5.-1.6. (pdf)
Pdf-tiedosto ei ole saavutettava.

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.

Minä olen se hyvä paimen ja minä tunnen omani, ja omani tuntevat minun. (Valkealan kirkon seinämaalauksesta)