Uutislistaukseen

Kaksi naista teltalla tarjoilemassa kahvia ja pullaa. Seurakuntien teltalla on tarjolla juttuseuraa ja pullakahvit.

Tavataan Viranomaiset Manskilla -tapahtumassa 1.9.

8.8.2022 12.38

Seurakuntien teltalla on mahdollisuus tavata kirkon työntekijöitä ja nauttia pullakahvit.

Kouvolan Turvallisuus ja Viranomaiset Manskilla -tapahtuma levittäytyy Kouvolan keskustaan torstaina 1.9. klo 9-15.

Kouvolan seurakuntayhtymän ja Kouvolan seurakunnan teltalla Manskilla voi jutella kirkon työntekijöiden kanssa ja nauttia pullakahvit.

Teltalla on juhlatunnelmaa: kirkon auttamistyö eli diakonia viettää 150-vuotisjuhlavuottaan ja Kouvolan seurakunta täyttää tänä vuonna 100 vuotta.

Tapahtumassa saa myös tietoa marraskuussa järjestettävistä seurakuntavaaleista. Vaalin ehdokasasettelu on avoinna 15.9. saakka – asetu ehdolle ja äänestä sellaisena kuin olet.

Diakonia 150 vuottaLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Kouvolan seurakunta 100 vuottaLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Asetu ehdolle seurakuntavaaleissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä