Uutislistaukseen

Kesäkonsertteja ja yhteislauluja Kouvolan seurakunnissa

Kesäkonsertit ja yhteislaulut soivat ympäri Kouvolaa kesäkuun alusta elokuun loppuun. Konserteissa kuullaan muun muassa gospelia, urkumusiikkia, pianokonsertto sekä lauluja rakkaudesta. Taiteiden yön konsertit ovat 16.8. Kouvolan seurakuntakeskuksen Maria-salissa ja Keskuskirkossa. Skansenin tyyliin lauletaan yhdessä Kankaan koulun pihalla 28.7. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. 

Jaakko Löytty ja selloduo Varonen_kuva Olli & Anna-Maaria Varonen.jpg

Monista yksinlauluistaan ja virsistä tunnettu laulaja-lauluntekijä Jaakko Löytty esiintyy 11.7. klo 18 Kuusankosken kirkossa yhdessä selloduo Varosen kanssa.

Gospelkonsertti Myllykosken kirkossa  

Bluegrass-yhtye Jussi Syren And The Groundbreakers esittää hengellistä ohjelmistoaan lauantaina 6. heinäkuuta klo 13 Myllykosken kirkossa. Yhtyeen omien kappaleiden lisäksi konsertissa kuullaan muun muassa Hank Williamsin gospel-ohjelmistoa. Luvassa on akustisen juurimusiikin elämys, jossa harmonialaulua siivittävät banjo, mandoliini, kitara ja kontrabasso. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Käsiohjelman hinta on 10 euroa. Konsertti on osa Kymi Kantri -tapahtumaa.

Jaakko Löytty ja selloduo Varonen Kuusankosken kirkossa 

Pitkän uran tehnyt laulaja-lauluntekijä Jaakko Löytty (s. 1955) esiintyy Kuusankosken kirkossa torstaina 11. heinäkuuta klo 18 selloduo Varosen kanssa. Jaakko Löytty tunnetaan erityisesti monista yksinlauluistaan ja virsistä, esimerkiksi Kahden maan kansalainen ja Siunaa koko maailmaa. Viime vuosina Gospel Gentlemen -kiertueet ovat olleet näkyvässä osassa Löytyn konsertteja. Rauhan silta -konserttiin Kuusankosken kirkkoon on vapaa pääsy. Ohjelman hinta on 10 euroa.

Gospelmusiikkia Intiasta ja Suomesta Kuusankosken kirkossa 

Kuusankosken kirkossa kuullaan perjantaina 26. heinäkuuta klo 18 Amazing Grace -konsertti, jossa esiintyvät intialainen Arunaja sekä Kristiina Brask, Kuopion Alavan seurakunnan kanttori-tenori Ossi Jauhiaisen kokoaman bändin kanssa. Arunaja on moninkertaisesti palkittu laulajatar, ja hänet on voinut bongata muun muassa Disneyn Pieni Merenneito -elokuvan hindinkielisestä versiosta. Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelman hinta on 10 euroa.

Katso kesäsivultamme kaikki kesäkonsertit ja yhteislaulutilaisuudet

27.5.2024 16.27