Uutislistaukseen

Toivoa, kohtaamisia, perhejuhlia - seurakuntien vuosi 2021 videolla

Viime vuodesta kertovaan videoon on koottu tietoa ja tunnelmia Kouvolan seurakuntien toiminnasta. 

Rippikoululaiset ja isoset heittävät ämpäreillä vettä toistensa päälle. Kaikilla on hauskaa.

Kouvolan seurakunnat järjestivät viime vuonna 25 rippikoulua. Kuvassa on käynnissä vesisota Valkealan seurakunnan riparilla. Kuva: Ari Luomajoki

Kouvolan seurakuntien toimintavuotta 2021 voi nyt tarkastella videolta. Viime vuodesta kertovaan videoon on koottu tietoa ja tunnelmia seurakuntien toiminnasta eri puolilla Kouvolaa.

– Videon kautta tarjoamme näkökulmia paikallisseurakuntien työn monipuolisuuteen ja merkityksellisyyteen. Vuosi 2021 oli koronan takia poikkeuksellinen, mutta silti seurakunnat tavoittivat ihmisiä ja olivat mukana seurakuntalaisten elämässä monin eri tavoin, kertoo Kouvolan seurakuntayhtymän viestintäpäällikkö Laura Blom

Video on yksi tapa havainnollistaa vuosittain seurakuntien työstä koottavia toimintatilastoja. 
– Esimerkiksi viime vuonna Kouvolan seurakuntien työntekijät kohtasivat yli 18 000 ihmistä, varhaiskasvatuksen toimintaan osallistui lähes 3700 lasta ja jumalanpalveluksia seurattiin verkossa reilusti yli 20 000 kertaa, Laura Blom kertoo.

Videolla nähtävät kuva- ja videomateriaalit on pääosin koottu Anjalankosken, Elimäen, Kouvolan, Kuusankosken ja Valkealan seurakunnista. Videon teknisestä toteutuksesta vastasi Same-eYes.

Katso Kouvolan seurakuntien vuosivideo 2021 tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
 

Thu Feb 03 12:19:19 EET 2022