Uutislistaukseen

Elimäellä lähetyslounas, kirjanjulkistus ja valokuvanäyttelyn avajaiset 17.10.

Lähetyspyhän jumalanpalveluksessa saarnaa lähetystyöntekijä, agrologi Terttu Poutanen. Elimäen seurakuntakeskuksessa on senegalilainen lähetyslounas, Poutasen kirjan julkistus ja lähetysvalokuvien näyttelyn avajaiset.

Nainen kädessään tekemänsä kirja.

Valokuvanäyttely ja kirja ovat kiitos suomalaisille läheteille ja kristityille, Terttu Poutanen sanoo. Kuva: Seppo Sirkka.

Valokuvanäyttelyn teemana Zaire

Valokuvanäyttely Lahjoja ja lahjakkuutta liittyy Terttu Poutasen kirjaan Zaire, keskellä Afrikkaa keskellä sydäntä: lähetystyötä ja maatalousneuvontaa. Valokuvat Zairesta ovat Terttu Poutasen. Seppo Sirkka on kuvannut näyttelykuvat ja saattanut kirjan tekstin painoon. Näyttelyyn kuvatut esineet Poutanen on saanut lahjaksi Zairesta, norsunluuveistosta lukuun ottamatta. Näyttely on esillä Elimäen seurakuntakeskuksen isossa salissa 17.-24.10. Koululuokat ja ryhmät voivat vierailla näyttelyssä 29. lokakuuta saakka. 

Terttu Poutasen tekemä työ liittyy vahvasti maanviljelykseen ja puutarhaopetukseen. 
– Olin Zairessa 80-luvulla kirkon palveluksessa ja kiersin eri puolilla opettamassa muun muassa maataloutta. Ihmiset olivat kovin iloisia, että joku tulee heidän kylälleen kuuntelemaan ja kertomaan, Poutanen sanoo. 
– Valokuvanäyttely ja kirja ovat kiitos suomalaisille läheteille ja kristityille.

Su 17.10. Lähetyspyhä Elimäen seurakunnassa

klo 10 Jumalanpalvelus Elimäen kirkossa: Terttu Poutanen, Kirsi Hämäläinen, Ville Perkkiö. 
klo 11.15 Senegalilainen lähetyslounas Elimäen seurakuntakeskuksessa. Tarjolla kanaa riisipedillä.  Vapaaehtoinen maksu. Tuotto menee seurakunnan nimikkolähettien työn tukemiseen. 
klo 12 Terttu Poutasen kirjan julkistaminen ja valokuvanäyttelyn avaus Elimäen seurakuntakeskuksessa. Mahdollisuus ostaa kirjaa, hinta 20 euroa (käteinen). Näyttely on esillä 17.-24.10. Koululuokat ja ryhmät voivat vierailla näyttelyssä 29.10. saakka, käyntiajan varaus Kirsi Hämäläiseltä: kirsi.hamalainen@evl.fi.
 

11.10.2021 11.24