Uutislistaukseen

Ystävänpäivä kukkii ja soi seurakunnissa

Laulut ystävyydestä ja rakkaudesta, ystävyyden kukkatarha ja puu sekä Olohartaus ja Naisten aamukahvit kutsuvat ystävänpäivän teeman äärelle.

Punaisten lapasten peittämät kädet pitelevät lumisydäntä.

Ystävänpäivän teema näkyy Kouvolan seurakuntien tilaisuuksissa verkossa. Kuva: Adobe Stock.

Tänä vuonna ystävänpäivä osuu laskiaissunnuntaille 14. helmikuuta. Verkossa voi osallistua videotallenteen myötä yhteislaulutilaisuuteen, jossa teemana on ystävyys ja rakkaus. Ystävyyden kukkatarha kukkii Keskuskirkon ikkunassa helmikuun ajan, ja ystävyyden puu löytyy Kuusankosken kirkon puistosta. Myös Olohartauden ja Naisten aamukahvien teemana on ystävyys.

Ystävyyden puu Kuusankosken kirkon puistossa

Ystävyyden puun löytää Kuusankosken kirkon puistosta 11.–17. helmikuuta. Puussa on Kuusankosken seurakunnan työntekijöiden tervehdyksiä ystävänpäivään ja laskiaisen aikaan. Jos haluat puuhun oman ystävänpäiväntervehdyksesi, niin sen voi lähettää viestinä Mirva-papille numeroon 040 5457728. 

Olohartaus ystävänpäivän tunnelmissa 

Perjantaina 12. helmikuuta klo 18 vietetään musiikintäyteinen Olohartaus verkossa ystävänpäivän tunnelmissa, omalta kotisohvalta käsin. Tuuli-papin ja Terhi-kanttorin lisäksi mukana on nuorten lauluryhmä. Olohartaudessa saa olla vaan. Ihan sellaisena, kuin olet. Tule mukaan Olohartauteen Kouvolan seurakunnan YouTube-kanavalla.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Naisten aamukahveilla keskustellaan ystävyydestä

Lauantaiaamuna 13.2. kello 9 on koolla Naisten aamukahvit verkossa.
Aamukahvien teemana on Keskustelua ystävyydestä. Tilaisuudessa laulavat Soulsis-yhtyeen Jenni Salo ja Katja Kallio, basistina on Tommi Huuskonen. Hartauden pitää kappalainen Kaija-Liisa Lindberg. Aamukahvit päättyvät yhteisvirteen 979, Tulkoon tie sinua vastaan. Aamukahvien suoratoistoa voit seurata Kouvolan seurakunnan YouTube-kanavalla.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Lyhennettyyn aamukahvihetkeen voi varautua keittämällä kotona kahvit. 

Ystävänpäivänä 14.2. yhteislaulutilaisuus verkossa

Ystävänpäivänä 14.2. klo 18 vietetään Ystävänpäivän yhteislaulutilaisuus verkossa.
Yhteislauluissa on teemana ystävyys ja rakkaus. Laulattamassa ovat Teija Kapiainen ja kanttori Terhi Paukku. Yhteislaulutilaisuuden tallenne on katsottavissa Kouvolan seurakunnan YouTube-kanavalla 14.2.-1.3. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ystävyyden kukkatarha Keskuskirkon ikkunassa 28.2. saakka 

Helmikuun ajan Keskuskirkon ikkunassa kukkii Ystävyyden kukkatarha, joka muistuttaa muun muassa Yhteisvastuukeräyksestä ja ekopaastosta. Ikkunan kukkaset on toteutettu kierrätetyistä elintarvikepakkauksista. Runoja ja raamatunkohtia ystävyydestä ovat kukkatarhaan lähettäneet seurakuntalaiset. Lisää runoja ja raamatunkohtia voi lähettää helmikuun ajan sähköpostiosoitteeseen kaijis.lindberg@evl.fi. Ikkunoissa on helmikuun ajan nähtävillä myös varhaiskasvatuksen luontoteemoja osana Kouvolan Taidepolku Into -projektiyhteistyötä.

10.2.2021 12.48