Uutislistaukseen

Kouvolan seurakunta tukee urheiluseuroja ja jakaa vapaalippuja

Kouvolan seurakunta ostaa vapaalippuja Kouvojen, Kouvottarien ja KooKoon peleihin.

Koripallo on heitetty koriin.

Kouvolan seurakunta jakaa vapaalippuja vähävaraisille koripallo- ja jääkiekko-otteluihin. Kuva: Pixabay

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Suomen evankelis-luterilaiselle kirkolle 4,4 miljoonan euron avustuksen kirkon diakoniatyön tukemiseen. Kouvolan seurakunta sai tästä avustuksesta 22.600 euroa. Avustuksen käyttötarkoituksena on tukea seurakuntien diakoniatyötä kompensoimalla koronapandemiasta aiheutuvia verotulojen menetyksiä ja näin ylläpitää seurakuntien kykyä osallistua ihmisten auttamiseen yhteiskunnan kriisin keskellä. 

Seurakunta jakaa vapaalippuja vähävaraisille kouvolalaisille

Urheiluseurat ja -järjestöt ovat joutuneet koronapandemian vuoksi perumaan turnauksia ja vähentämään yleisömääriä otteluissaan. Tämä on aiheuttanut niille merkittäviä taloudellisia tappioita. Kouvolan seurakunta on päättänyt jakaa osan Opetus- ja kulttuuriministeriöltä saamastaan tuesta kouvolalaisille urheiluseuroille. Kouvolan seurakunta ostaa vapaalippuja Kouvojen, Kouvottarien ja KooKoon peleihin. 
- Seurakunnan ostamat vapaaliput jaetaan vähävaraisille kouvolalaisille diakoniatyön kautta, diakoniatyön johtaja Eija Grönvall Kouvolan seurakunnasta kertoo.

Vapaalippuja vähävaraisille kouvolalaisille (1 lippu/henkilö) Kouvojen, Kouvottarien ja KooKoon peleihin on saatavana Kouvola seurakunnan diakoniatoimistosta.

Ota yhteyttä:

Kouvolan seurakunnan diakoniatoimisto p. 0400 374996.

2.12.2020 10.12