Uutislistaukseen

Naisten viikko 8.-11.10. Kuusankosken seurakunnassa 

Kuusankosken seurakunta järjestää naisille ohjelmaa 8.-11. lokakuuta. Luvassa on muun muassa vapaailta, upeaa musiikkia, kansainvälisiä tuulahduksia sekä naisten toteuttama jumalanpalvelus. 

Naisten viikon järjestäjät ryhmäkuvassa.

Naisten viikon tapahtumiin kutsuvat lähetyssihteeri Susanna Roitto (vas.), kanttori Marianna Pellinen, kanttori Risto Eskola, pastori Heidi Arponen ja pastori Satu Leino. Kuva: Ulla-Maija Hiltunen.

Naisten illassa teemana värit

Naisten viikon aloittaa torstaina 8.10. kello 18 naisten vapaailta Kuusankosken seurakuntakeskuksessa. Järjestelyistä vastaavat pastori Satu Leino ja gospel-muusikko, kanttori Henna Nieminen.
– Puhumme väreistä ja tunteista, kertoo Satu Leino. – Tunnistatko elämäsi värit? Kuten luonnossa, myös elämään kuuluvat kaikenlaiset värit. Tummat sävyt saavat myös kirkkaammat näkymään paremmin.
– Puhujaksi saimme sielunhoitoterapeuttiopiskelija Hanna Hyttisen, Henna Nieminen jatkaa. – Hän on värikäs puhuja ja osaa valottaa elämää hyvin monelta kantilta.  
Luvassa on tutusti myös yhdessäoloa, musiikkia ja tarjoilua. Illan aikana on myös mahdollisuus itse kokeilla eri värejä, sillä kuvataiteilija Hanna Roitto on luvannut tulla haastamaan kaikkia osallistujia kokeilemaan taiteen tekemistä itse. 

Tunnelmallista gospel- ja soulmusiikkia

Perjantaina 9.10. kello 19 avaa ovensa Gospel & Soul -kahvila Kuusankosken seurakuntakeskuksessa. Tunnelmallisessa myöhäisillan kahvilassa soi amerikkalainen gospel ja soul, groovavina sovituksina. Pääesiintyjänä on kuopiolaislähtöinen laulaja-näyttelijä Heli Lyytikäinen, joka on esittänyt monipuolisesti pop/jazz-musiikkia erilaisten kokoonpanojen kanssa ja toiminut näyttelijänä useissa produktioissa ympäri Suomen. Tänä syksynä Lyytikäinen työskentelee Rauman teatterilla. Hänet on nähty muun muassa Kouvolan seurakuntayhtymän Valitut-joulumusikaalin 2018 pääosassa. Kanttori Risto Eskola soittaa pianoa ja A-P Rissanen rumpuja. Tervetuloa nauttimaan kupponen kuumaa hyvässä seurassa, hyvän musiikin kera! Kahvilan tuotto menee Yhteisvastuu-keräykseen.   

Toivoa naisille ympäri maailman

Lauantai-iltapäivä 10.10. tarjoaa toivoa naisille ympäri maailman. Kuusankosken seurakuntakeskuksessa kello 13-16 järjestettävässä tapahtumassa on myyjäiset, musiikkia, lähetysjärjestöjen esittelyä, eri maiden pukunäyttely, myyjäispöytiä ja kahvio. Vierailijana on Toivoa naisille -työn verkostokoordinaattori Satu Hauta-aho Medialähetys Sanansaattajista. Järjestelyissä ovat mukana mm. Kuusankosken Toivoa naisille -ryhmä vetäjänsä Seija A. Niemen johdolla, lähetyssihteeri Susanna Roitto sekä kanttorit Marianna Pellinen ja Viena Kontkanen.
– Toivoa naisille on kansainvälinen rukousliike, joka tuottaa radio-ohjelmia naisille ja perheille sekä haastaa rukoilemaan, kertoo Seija A. Niemi. – Tärkeänä ajatuksena on tehdä tämä tapahtuma yhdessä. Ja myös miehet ovat tervetulleita mukaan! 

Lue lisää Toivoa naisille -tapahtumasta

Jumalanpalvelus Kuusankosken kirkossa

Sunnuntaina 11.10. vietetään kansainvälistä Tyttöjen päivää. Silloin kutsutaan jumalanpalvelukseen Kuusankosken kirkkoon kello 10.
– Sanajumalanpalvelus toteutetaan kokonaisuudessaan naisvoimin pastori Heidi Arposen kanssa, kertoo kanttori Marianna Pellinen.
Pyhän aiheena on rakkauden kaksoiskäsky. Jumalan rakkaus synnyttää meissä rakkautta. Kolehti kerätään nuorten naisten ja poikien hyväksikäytön vastaiseen työhön mm. Kambodzhassa Suomen Lähetysseuran kautta.  

Naisten viikko Kuusankosken seurakunnassa:

To 8.10. klo 18 Naisten vapaailta Kuusankosken seurakuntakeskuksessa. Tunnetko elämäsi värit? 

Pe 9.10. klo 19 Gospel & Soul -kahvila Kuusankosken seurakuntakeskuksessa. Esiintyjinä Heli Lyytikäinen, Risto Eskola ja A-P Rissanen. 

La 10.10. klo 13-16 Toivoa naisille ympäri maailman -lähetystapahtuma Kuusankosken seurakuntakeskuksessa. Lähetyspiirien esittelyä, myyjäiset, kahvio. Vieraana Satu Hauta-aho Medialähetysjärjestö Sanansaattajista. 

Su 11.10. klo 10 Sanajumalanpalvelus Kuusankosken kirkossa. Heidi Arponen ja Marianna Pellinen.

Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Myös miehet ovat tervetulleita tilaisuuksiin, torstain naisten vapaailtaa lukuun ottamatta. 

30.9.2020 12.09