Uutislistaukseen

Perheneuvonta alkaa purkaa koronarajoituksia

Korona-epidemian vuoksi perheneuvonta on ollut viime aikoina asiakkaidensa tukena etäyhteyksin. Kesäkuun alusta lähtien on asiakkaiden mahdollista tulla harkinnanvaraisesti myös paikan päälle.

Pariskunta pitää toisiaan kädestä

Kesäkuun alusta lähtien asiakkaiden on mahdollista tulla perheneuvontaan paikan päälle oireettomina, suosituksia ja määräyksiä noudattaen. Asiakkaita pyydetään tällöin huolehtimaan käsihygieniasta sekä turvaväleistä.

Korona-epidemia sulki perheneuvonnan toimiston nopealla aikataululla. Tällöin oli välttämätöntä ryhtyä käyttämään etäyhteyksiä asiakassuhteissa. "Asiakastapaamiset lähtivät sujumaan yllättävän hyvin myös videovälitteisesti", sanoo perheneuvonnan johtaja Sirkka Laine-Haimi. Keskustelut etäyhteyksin ovat olleet niin toimivia, että monet asiakkaat ovat halunneet jatkaa niitä. Todennäköisesti ne jäävätkin palveluvalikkoon pysyvästi.

Perheneuvonta tarjoaa ammatillista keskusteluapua ja terapiaa parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa. Perheneuvontaan otetaan yhteyttä monenlaisissa elämäntilanteissa, mm. kun on vaikea puhua toisen kanssa, riidat raastavat suhdetta tai ilmassa on eron uhkaa.

Lisätietoa perheneuvonnan kotisivulla

1.6.2020 09.00