Uutislistaukseen

Kouvolan seurakunta ja Kouvot tarjoavat kauppa-apua ikäihmisille

Kouvolan seurakunta yhdessä koripallojoukkue Kouvojen kanssa tarjoavat kaupankäyntiapua yli 70-vuotiaille ikäihmisille, joilla ei ole mahdollista saada apua läheisiltä, naapureilta tai mahdollista käyttää kaupan kotiinkuljetuspalvelua. Palvelu on tarjolla vanhan Kouvolan alueella asuville.

Keltapaitainen nuori nainen työntää ostoskärryjä pitkin kaupan hyllyvälejä.

Kouvolan seurakunta ja Kouvot tarjoavat kaupankäyntiapua ikäihmisille.

Hätäapua on tarjolla keskiviikosta 18.3. alkaen ja sitä on tarkoitus jatkaa 13. huhtikuuta saakka. Apua tarvitsevan tai hänen läheisen tulee ottaa suoraan yhteyttä Kouvolan seurakunnan diakoniatyöhön. Ostokset tulee maksaa käteisellä, ostoksia ei voida maksaa toisen henkilön pankkikortilla. Ostoslistan tulee olla selkeä ja se olisi hyvä olla valmiina jo apua pyydettäessä. Kauppa-apu on tarkoitettu hätäavuksi eli peruselintarvikkeiden turvaamiseksi. Kouvoilta palvelussa ovat mukana pelaajat sekä toimistoväki. 

Älä jää yksin – seurakunta on tukenasi

Seurakuntien työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla keskustelua, tukea ja yksityisehtoollista varten. Diakonian vastaanotot ovat avoinna, vaikka diakonian ryhmät eivät kokoonnu. 
- Diakoniatyössä tehtävämme on ihmisten hädän, ahdistuksen, pelkojen ja kysymysten levollinen kuunteleminen ja rauhoittaminen, diakoni Leena Sahamies Kouvolan seurakunnasta sanoo. Diakoniatyöntekijöiden kautta voit saada myös taloudellista ja käytännön apua. Nuorisotyötä tekevä henkilöstömme on läsnä sosiaalisessa mediassa.

Kouvolan seurakuntien diakoniatyön yhteystiedot löydät täältä

Yhteystieto ruoka-apuun:
Kouvolan diakoniatyö
Stiina Porvali
0400 374 996
 

18.3.2020 16.16