Uutislistaukseen

Nostalgianuortenillassa tavataan tuttuja

Nostalgianuortenilta järjestetään lauantaina 1.10. klo 18 Keskuskirkossa. Eri vuosikymmenten seurakuntanuoret voivat tavata toisiaan jo klo 13 alkaen Kouvolan seurakuntakeskuksessa.

Arto Sahamies seisoo Keskuskirkon ovella, käsi ovenkahvassa.

Arto Sahamies toivottaa entiset ja nykyiset seurakuntanuoret tervetulleiksi nostalgianuorteniltaan Keskuskirkkoon 1.10. klo 18. (Kuva: Leena Sahamies)

Nostalgianuortenillassa ovat mukana muun muassa Juha Palm, Maarit Räty, Jari Pennanen ja Kimmo Kääriäinen. 90-luvun seurakuntanuoren puheenvuoron pitää Hans Kallio. Puheenvuoron käyttävät myös Marjukka Kailio ja Liisa Rossi. Illan ohjelmassa on myös vapaa sana. Panelikeskustelun aiheena on Seurakuntanuoren elämää eri vuosikymmeninä. Arto Sahamies järjestää päivän pelin ja nuorten bändi laulattaa Tero Pekkolan johdolla eri vuosikymmenien suosittuja nuorten veisuja. 

Eri vuosikymmenten seurakuntanuoret voivat tavata toisiaan lauantaina jo klo 13 alkaen seurakuntakeskuksessa. Emäntinä ja isäntinä toimivat muun muassa Arto Sahamies, Pasi ja Ansku Jurva, Liisa Rossi ja Tero Pekkola. Oheismateriaalia on koottu Maria-saliin. Tapahtumaan osallistuvien toivotaan tuovan mukanaan muun muassa valokuvia katsottavaksi. 

Arto Sahamies on ollut Kouvolan seurakunnan toiminnassa mukana vuodesta 1972 lähtien, ja odottaa tapahtumaa innolla.
– On mielenkiintoista tavata seurakuntanuoria eri vuosikymmeniltä. On myös kiva kuulla millaista keskustelua syntyy illalla Keskuskirkossa, kun pohditaan seurakuntanuoren elämää ennen ja nyt. Ilmassa on ihan suuren urheilujuhlan tuntua!

Tapahtuma on osa Kouvolan seurakunnan 100-vuotisjuhlaa.

23.9.2022 15.41