Uutislistaukseen

Jaala Gospel on leppoisa tapahtuma Liikasenmäellä 3.7.

Tapahtuma alkaa klo 13 Jaalan kirkossa gospelkirkolla ja Case 4 You -yhtyeen konsertilla. Konserttiosuudessa Liikasenmäellä on tarjolla monipuolista gospelmusiikkia.

Kaksi artistia, Kristiina Brask ja Ossi Jauhiainen, taustalla viljapelto.

Kristiina Brask ja Ossi Jauhiainen ovat mukana Jaala Gospelissa. Kaksikolla on takanaan yli kymmenen vuoden yhteistyö. Kuva: Petri Kekäläinen.

Sunnuntaina 3. heinäkuuta järjestettävä Jaala Gospel on leppoisa kesäinen gospeltapahtuma Jaalan Liikasenmäen historiallisessa miljöössä. Tapahtuma aloitetaan klo 13 Jaalan kirkossa gospelkirkolla ja Case 4 You -yhtyeen konsertilla. Kello 14.30 siirrytään Liikasenmäelle varsinaiseen konserttiosuuteen, jossa on tarjolla monipuolista gospelmusiikkia. 
– Tapahtuma on ilmainen ja avoin, joten paikalle voi piipahtaa kuuntelemaan omaa lempimusiikkia tai viettää päivän mukavasti retkeillen. Paikalla on myös Jaalan kappeliseurakunnan lähetystyön kahvila, kertoo tapahtuman järjestelyistä vastaava Juha Tanska

Jaala Gospelin järjestelyihin osallistuu suuri joukko vapaaehtoisia, ja heidän ansiostaan tapahtuma on nähtävissä suoraan striimattuna Jaalan kappeliseurakunnanLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja Kouvolan seurakuntienLinkki avautuu uudessa välilehdessä YouTube-kanavilla.

Monipuolinen esiintyjäkaarti

Jaala Gospelissa esiintyvät Henna Nieminen ja Kuusankosken gospelkuoro, gospellauluyhtye Case 4 You, Kouvolan Soivat Kylät, Kristiina Brask Duo, Risto Eskola Band, JTGB, Kuusankosken Nuorten Houseband ja Freesia.

Henna Nieminen on lapinjärveläinen lahjakas monitaituri-gospelmuusikko, jonka unelma on viedä evankeliumia eteenpäin musiikin keinoin. Nieminen on julkaissut kolme levyä. 

Case 4 You on kouvolalainen gospellauluyhtye, joka tunnetaan vahvoista lauluharmonioista sekä syvästä hengellisestä sanomasta. 

Kouvolan Soivat Kylät tunnetaan hienoista joulukonserteistaan. Ryhmä esiintyy vaihtelevilla kokoonpanoilla, maestrona sovitusten ja soitannan takana on Pohjois Kymen Musiikkiopiston kitaransoiton opettaja Simo Helkala

Kristiina Brask esiintyy kanttori-tenori, säveltäjä ja Kuopion Alavan kirkkokuoron kuoronjohtaja Ossi Jauhiaisen kanssa. Kaksikolla on takanaan yli kymmenen vuoden yhteistyö. 

Risto Eskola on Kuusankosken seurakunnan kanttori, jolla on vahva gospelmusiikin osaamisen tausta, ja hän pystyy taitavasti sovittamaan hengellistä musiikkia eri tyylilajeihin. Tänä kesänä Risto Eskola Bandiltä on luvassa gospelia lattarimeiningillä. 

JTGB eli Juha Tanska Gospel Band on kuusihenkinen, mutta tänä vuonna viisihenkisenä esiintyvä, rock-, soul- ja countrytyylistä gospelia esittävä yhtye Kouvolan seudulta. Yhtyeen laulut ovat lähtöisin pääsääntöisesti Juha Tanskan kynästä. Yhtyeeltä kuullaan Jaala Gospelissa myös uutta musiikkia. 

Kuusankosken Nuorten Houseband on Kuusankosken seurakunnan nuorista koostuva yhtye, joka esittää nuorten hengellisiä lauluja raikkailla omilla sovituksillaan. 

Freesia on ylivieskalaislähtöinen kokoonpano, joka esittää ajassa kiinni olevaa pop-musiikkia. Freesia esiintyy syksyllä Maata Näkyvissä -festareilla.

Alustava ohjelma:

Gospelkirkko (Jaalan kirkko) klo 13:00
Case 4 You (Jaalan kirkko) 14.00

Liikasenmäki:
Soivat kylät klo 14.30
Kristiina Brask 15.30
Riston Eskola bänd (kahvio ja makkaraa) 16.30
JTGB 17.20
Kuusankosken Nuorten Houseband 18.05
Freesia n.18:50

Jaala Gospel

27.6.2022 09.00