Uutislistaukseen

Liikunnallinen ja menevä Huvipuistojumis Tykkimäessä 21.5. klo 10.20

Reilun puolen tunnin mittainen jumalanpalvelus sopii niin lapsille kuin aikuisillekin.

Kaksi pappia laulaa kädet kohotettuina, taustalla bändi ja kuorolaisia.

Huvipuistojumis on täynnä iloa, ja siinä lauletaan paljon. (Kuva vuodelta 2018: Pirjo Riipinen)

Tykkimäellä vietetään Huvipuistojumista lauantaina 21. toukokuuta. Jumiksessa ovat mukana pastori Johanna Pesonen ja kanttori Risto Eskola sekä bändi ja lapsikuorolaisia.
– Reilun puolen tunnin mittainen jumalanpalvelus on liikunnallinen ja menevä, täynnä iloa ja riemua, ja siinä lauletaan paljon – sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, Johanna Pesonen kuvailee. 
– On huikean hienoa, että pääsemme pitämään Huvipuistojumiksen yhdessä lasten ja nuorten kanssa koronatauon jälkeen. Toivon, että paikalle löytävät lapset, nuoret ja kaikki huvipuistoihmiset, Pesonen lisää.

Huvipuistojumis seitsemättä kertaa

Ensimmäinen Huvipuistojumis järjestettiin Tykkimäellä vuonna 2014. Jumikset ovat osa Lasten ja nuorten keskuksen perheretkipäivien ohjelmaa. Tykkimäkeen on tulossa perheretkeläisiä Mikkelin ja Kuopion hiippakunnista. Retkipäivän Tykkimäelle järjestävät Kouvolan seurakuntayhtymä, Lasten ja nuorten keskus ry, Lasten ja nuorten keskuksen Kaakkois-Suomen piiri ja Mikkelin hiippakunta. 

La 21.5. klo 10.20 Huvipuistojumis Tykkimäen huvilavetilla

Mukana pastori Johanna Pesonen ja kanttori Risto Eskola sekä Kymenlaakson ev. lut. seurakuntien kuoroista koottu lapsikuoro ja nuorten bändi. Maksuton sisäänpääsy alueelle. Järj. Kouvolan seurakuntayhtymä, Lasten ja nuorten keskuksen Kaakkois-Suomen piiri, Lasten ja nuorten keskus ry ja Mikkelin hiippakunta.  
 

13.5.2022 10.26