Kuusankosken seurakunnan kokkikerho

Kuusankosken seurakuntakeskus

Kokkikerho kaikille 1-7-luokkalaisille tytöille ja pojille.

Kokkikerhossa tehdään erilaisia suolaisia ja makeita juttuja. Kerho on ilmainen ja kokoontuu kerran viikossa (EI koulujen lomat, vappu, helatorstai, pääsiäinen).

Kerhoihin ilmoittaudutaan ennakkoon netissä, mutta vapaita paikkoja voi tiedustella ilmoittautumisen jälkeen nuorisotyönohjaajalta.

Kuusankosken seurakunta

Kuusankosken seurakunta

Varhaisnuorisotyö

Voikkaan kirkko

Päiväkerho

Päiväkerhossa leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan ja ihmetellään yhdessä sekä tutustutaan kirkkovuoteen ja raamatun kertomuksiin. Reppuun mukaan kerhotossut ja kolmen tunnin kerhoon eväät. Erityispäivät (lelu-, eväs-, ulkoilu- yms.) ilmoitetaan erikseen.

Kuusankosken seurakuntatalo

Kirkkomuskarit

Muskarit kokoontuvat Kuusankosken vanhassa seurakuntatalossa, Valtakatu 43, sisäänkäynti takaovesta, 2. krs. Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Katia Rautasuo, p. 040 5891 280.

Elimäen seurakuntakeskus

Perhekerho (perhekerho Elimäellä)

pe 24.1. klo 9.30 perhekerho Elimäen srk-keskuksen päiväkerhotilassa.