Sukuselvitys

Sukuselvitys on ote henkilöä tai perhettä koskevista kirkonkirjaan tehdyistä merkinnöistä. Sitä tarvitaan esimerkiksi perunkirjoitusta varten.

Vainajasta tilataan sukuselvitys 15 ikävuodesta lähtien kaikista seurakunnista tai muista rekistereistä, joissa henkilö on ollut kirjoilla. Viimeisimmän seurakunnan todistus kattaa vainajan perhesuhdetiedot kuolemaa edeltävältä ajalta seurakunnan jäsenyyden osalta takautuvasti 1.10.1999 asti. Todistukset vainajasta 1.10.1999 edeltävältä ajalta on tilattava kaikista niistä ev.lut. seurakunnista tai muista rekistereistä, joissa hän on ollut kirjoilla.

Tilaa sukuselvitys

Toimitusaika sukuselvityksille on tällä hetkellä noin kaksi viikkoa.

• Sähköpostitse : virkatodistukset.kouvola@evl.fi
  • Puhelimitse, puhelinpalvelu avoinna ma-to klo 9-15 (ajalla 22.6.-31.7. ma-to klo 9-12) Valitettavasti emme voi vastata jätettyihin ääniviesteihin.
  • Kouvolan, Juvan, Kangasniemen ja Mikkelin seurakuntien todistukset p. 040 195 2599
  • Lappeenrannan, Parikkalan, Puumalan, Pyhtään sekä Sulkavan seurakuntien todistukset p. 040 765 4017
  • Kirjeitse: Kouvolan seurakuntayhtymän Aluekeskusrekisteri, Savonkatu 40, 45100 Kouvola

Huom! Mikäli henkilön, josta todistus tilataan, viimeinen seurakunta on jokin alla mainittuihin aluekeskusrekistereihin tai keskusrekisteriin kuuluva seurakunta, tiedustele kyseisestä rekisteristä mahdollisuutta saada todistus henkilöstä hänen koko Suomen ev.lut. kirkon jäsenyyden ajalta. Kyseisissä rekistereissä on käytössä KirDi-toiminnallisuus, jolla tuotetaan sukuselvityksiä valtakunnallisesti.

Turun ja Kaarinan alueellinen keskusrekisteri
Helsingin keskusrekisteri