Virkatodistus (elää-todistus)

Elossa olevan henkilön perustiedot sisältävä todistus eli ns. elää-todistus.

Elää-todistusta ei tarvita perunkirjoituksen yhteydessä elossa olevasta leskestä tai lapsesta/lapsista, jos he ovat tällä hetkellä Suomen ev.lut. kirkon jäseniä. Edellä mainitut elää-tiedot todistetaan vainajan sukuselvitysmuotoisessa virkatodistuksessa.

Toimitamme virkatodistuksia myös ulkomaan viranomaisia varten monikielisellä lomakkeella (suomi, ruotsi, englanti, saksa ja ranska). Tilattaessa mainittava, että todistus tarvitaan ulkomaan viranomaisia varten. Joissakin tapauksissa tarvitaan elossa olevasta henkilöstä sukuselvitys, esim. perinnöstä luopumista varten. Elää-todistukset pyritään lähettämään viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiön apuraha, hakuaika tammikuu

Kun haet itsellesi apurahaa kouvolalaisena:

a. elää-virkatodistus itsestäsi: Tilaa elää-virkatodistus verkossaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (suomi.fi -tunnistautumista). Linkin kautta tilatut virkatodistustilaukset ohjautuvat automaattisesti oikeaan seurakuntaan.

b. virkatodistus alaikäiselle lapselle: soitto palvelunumeroon 040 750 4116 ellei lapsella ole mahdollisuutta käyttää suomi.fi -tunnistautumista.

Kun tarvitset virkatodistuksen perhesuhteen todentamista varten:

elää-virkatodistus perhesuhteen todentamista varten: Tilaa elää-virkatodistus verkossaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (suomi.fi -tunnistautuminen)

a. alaikäinen lapsi

Palvelussuhteessa oleva/ollut henkilö tilaa itsestään elää-virkatodistuksen. Lisätietoihin merkintä: lasten tiedot todistukselle.

b. täysi-ikäinen lapsi

Tilaa itsestään elää-virkatodistuksen omasta seurakunnastaan. Lisätietoihin merkintä: vanhempien tiedot todistukselle.

c. puoliso

Tilaa itsestään elää-virkatodistuksen omasta seurakunnastaan. Lisätietoihin merkintä: puolison tiedot todistukselle.

Kun useampi perheenjäsen hakee apurahaa yhdellä virkatodistuksella, täysi-ikäiset lapset eivät tulostu todistukselle:

elää-virkatodistus: Tilaa elää-virkatodistus verkossaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (suomi.fi -tunnistautumista)

Jompikumpi vanhemmista tilaa virkatodistuksen itsestään. Lisätietoihin merkintä: puoliso ja/tai alaikäiset lapset todistukselle. Linkin kautta tilatut virkatodistustilaukset ohjautuvat automaattisesti oikeaan seurakuntaan.

Puhelinpalvelu

040 750 4116    palveluaika ma-pe klo 9-15.

Jos puhelinnumero on varattu tai ei vastaa,

sinulle soitetaan takaisin mahdollisimman pian.

Linkki: Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiö, hakeminen ja hakuohjeet

Tilaa virkatodistus