Virkatodistus (elää-todistus)

Elossa olevan henkilön perustiedot sisältävä todistus eli ns. elää-todistus. Jos vainajasta tehtyyn sukuselvitykseen on perilliselle merkitty elää-tieto, hänestä ei tarvita erillistä virkatodistusta. Elää-todistukset pyritään lähettämään viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Toimitamme virkatodistuksia myös ulkomaan viranomaisia varten monikielisellä lomakkeella (suomi, ruotsi, englanti, saksa ja ranska). Tilattaessa mainittava, että todistus tarvitaan ulkomaan viranomaisia varten. Joissakin tapauksissa tarvitaan elossa olevasta henkilöstä sukuselvitys, esim. perinnöstä luopumista varten.

Tilaa virkatodistus

• puhelimitse, puhelinpalvelu avoinna ma-to klo 9-15 (ajalla 22.6.-31.7. ma-to klo 9-12) Valitettavasti emme voi vastata jätettyihin ääniviesteihin.
  • Kouvolan, Juvan, Kangasniemen ja Mikkelin seurakuntien todistukset p. 040 195 2599
  • Lappeenrannan, Parikkalan, Puumalan, Pyhtään sekä Sulkavan seurakuntien todistukset p. 040 765 4017
  • kirjeitse: Kouvolan seurakuntayhtymä, Aluekeskusrekisteri, Savonkatu 40, 45100 Kouvola