Avoimet työpaikat

Seurakuntien työtä tehdään monenlaisissa ympäristöissä. Joku tekee toimistossa tietokoneen äärellä, toinen kirkon alttarilla, kirkon viheralueilla, diakoniatyössä tai keittiössä. Seurakunnat tarvitsevat palvelukseensa monen alan ammattilaisia.

Kouvolan seurakuntayhtymä muodostuu viidestä seurakunnasta ja yhdestä kappeliseurakunnasta, yhteisistä työmuodoista ja hallinnosta. Seurakuntien väkiluku on noin 62 800. Yhtymän ympärivuotisen henkilöstön määrä on 230. Tervetuloa mukaan rautaisten osaajien joukkoon!

Kouvolan seurakuntayhtymässä on avoinna tiedottajan työsuhde 31.12.2020 saakka.

Etsimme viestinnän ammattilaista kolmen hengen pieneen ja tehokkaaseen tiimiimme kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.
Työpiste sijaitsee viestintätoimistossa Kuusankosken seurakuntakeskuksessa.

Tiedottajan tehtäviin kuuluvat
- taitto ja kuvankäsittely
- verkkoviestintä ja sosiaalinen media
- tiedotteiden ja lehtijuttujen kirjoittaminen
- muut päivittäiset viestintätehtävät

Odotamme hakijalta
- soveltuvaa tutkintoa ja työkokemusta viestinnän tehtävistä
- taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien hallintaa
- kokemusta sosiaalisen median sisällöntuotannosta ja verkkosivujen päivityksestä
- hyvää suomen kielen hallintaa ja terävää kynää
- itsenäistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Valokuvaustaito ja kirkon tuntemus katsotaan eduksi.

KirVESTES:n vaativuusryhmä 502 mukainen peruspalkka. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu työntekijän työkokemukseen, enintään 15 % peruspalkasta.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ja CV toimeen jätetään sähköisesti KirkkoHR -rekrytointijärjestelmän kautta 17.1.2019 klo 16:00 mennessä osoitteessa http://sakasti.evl.fi/tyopaikat.
Haastatteluun kutsuttavia pyydetään toimittamaan sähköinen portfolio.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Laura Blom, puh. 040 0851 524, laura.blom@evl.fi.

Täytä hakemus verkossa.