Avoimet työpaikat Kouvolan seurakuntayhtymässä

Seurakuntien työtä tehdään monenlaisissa ympäristöissä. Joku tekee toimistossa tietokoneen äärellä, toinen kirkon alttarilla, kirkon viheralueilla, diakoniatyössä tai keittiössä. Seurakunnat tarvitsevat palvelukseensa monen alan ammattilaisia.

Kouvolan seurakuntayhtymä muodostuu viidestä seurakunnasta ja yhdestä kappeliseurakunnasta, yhteisistä työmuodoista ja hallinnosta. Seurakuntien väkiluku on noin 59 000. Yhtymän ympärivuotisen henkilöstön määrä on 221. Tervetuloa mukaan rautaisten osaajien joukkoon!

Kuusankosken seurakunnassa on haettavana

JOHTAVAN DIAKONIAVIRANHALTIJAN virka

Haemme yhteistyökykyistä, monipuolista ja motivoitunutta johtavaa diakoniaviranhaltijaa sitoutuneeseen työntekijäjoukkoomme. Kuusankosken seurakunta tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön sekä tukea tarjoavan työyhteisön.

Johtava diakoniaviranhaltija vastaa Kuusankosken seurakunnan diakoniatyöstä; suunnittelee ja kehittää diakoniatyötä. Viranhaltija vastaa diakoniatyön talousarvion laadinnasta ja seurannasta. Tehtäviin kuuluu myös toimialaan kuuluvien asioiden valmistelu sekä osallistuminen yleiseen diakoniatyöhön ja vastuu työalan sovitusta sektorista.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 141) mukainen diakonian viran haltijalta ja diakoniatyötä pääasiallisena tehtävään tekevältä viranhaltijalta vaadittava tutkinto.

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä esimiestaitoja, halua ja kykyä kehittää diakoniatyötä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 601 mukaisesti. Lisäksi aiemman työkokemuksen perustella voidaan maksaa kokemuslisää Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on esitettävä hyväksytty lääkärinlausunto terveydentilastaan. Virkaan valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Virka täytetään 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 23.9.2021 klo 16.00. Hakemukset toimitetaan sähköisesti KirkkoHR -järjestelmän kautta. Hae työpaikkaa tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun ja näytteisiin. Haastatteluun kutsutaan erikseen. Seurakuntaneuvosto päättää valinnasta kokouksessaan 7.10. 2021.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Kimmo Ylikangas, kimmo.ylikangas@evl.fi. ja kappalainen Pauli Heinola, pauli.heinola@evl.fi

Kouvolan seurakunnassa on haettavana

NUORISOTYÖNOHJAAJAN virka

Haemme osaavaa ja motivoitunutta nuorisotyönohjaajaa sitoutuneeseen työntekijäjoukkoomme. Kouvolan seurakunta tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön sekä tukea tarjoavan työyhteisön. Nuorisotyöntiimiin kuuluu nuorisotyön johtaja ja kolme nuorisotyönohjaajaa sekä kolme pappia.

Tehtävä painottuu rippikoulun jälkeiseen nuorisotyöhön, mutta tehtävänkuvaan kuuluu osallistuminen myös rippikoulu- ja leirityöhön. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, verkostoitumisen kykyä, sitoutuneisuutta sekä viestintätaitoja, erityisesti sosiaalisen median osalta.

Viran kelpoisuusehtona on kirkon säädöskokoelman nro 137 mukainen pätevyys nuorisotyönohjaajan virkaan. Virkaan valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valittavan on esitettävä hyväksytty lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaisesti. Virka täytetään 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset virkaan jätetään sähköisesti KirkkoHR -rekrytointijärjestelmän kautta ke 6.10.2021 klo 15 mennessä. Haastattelut pidetään viikolla 41. Seurakuntaneuvosto päättää valinnasta kokouksessaan ti 2.11.2021. Hae tästä linkistä.

Lisätietoja antavat nuorisotyön johtaja Tero Pekkola, p. 040 627 5773, tai vs. kirkkoherra Henna Huppunen, p. 040 559 5809.