Avoimet työpaikat Kouvolan seurakuntayhtymässä

Seurakuntien työtä tehdään monenlaisissa ympäristöissä. Joku tekee toimistossa tietokoneen äärellä, toinen kirkon alttarilla, kirkon viheralueilla, diakoniatyössä tai keittiössä. Seurakunnat tarvitsevat palvelukseensa monen alan ammattilaisia.

Kouvolan seurakuntayhtymä muodostuu viidestä seurakunnasta ja yhdestä kappeliseurakunnasta, yhteisistä työmuodoista ja hallinnosta. Seurakuntien väkiluku on noin 60 000. Yhtymän ympärivuotisen henkilöstön määrä on 221. Tervetuloa mukaan rautaisten osaajien joukkoon!

Hae meille töihin

Kouvolan seurakunnassa on haettavana

NUORISOTYÖN JOHTAJAN virka

Haemme osaavaa ja motivoitunutta nuorisotyön johtajaa sitoutuneeseen työntekijäjoukkoomme. Kouvolan seurakunta tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön sekä tukea tarjoavan työyhteisön.

Kouvolan seurakunnan nuorisotyössä on nuorisotyön johtajan viran lisäksi kolme nuorisotyönohjaajan virkaa. Nuorisotyön johtaja toimii heille esimiehenä. Nuorisotyön johtaja osallistuu esimiestyön lisäksi nuoriso- ja varhaisnuorisotyöhön, rippikoulutyöhön sekä muihin työalaan liittyviin tehtäviin.

Viran kelpoisuusehtona on kirkon säädöskokoelman nro 137 mukainen pätevyys nuorisotyönohjaajan virkaan. Nuorisotyön johtajalta edellytetään lisäksi riittävä seurakuntatyön ja nuorisotyön työkokemus ja asiantuntemus sekä soveltuvuus johtamistehtävään. Lähiesimiestehtävissä toimivilta viranhaltijoilta edellytetään kirkon johtamiskoulutusta tai muuten hankittua esimiestyön osaamista tai sitoutumista kirkon johtamiskoulutuksen suorittamiseen.

Virkaan valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valittavan on esitettävä hyväksytty lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 601 mukaisesti. Virka täytetään 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset virkaan jätetään sähköisesti KirkkoHR -rekrytointijärjestelmän kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä to 22.4.2021 klo 15.00 mennessä. Haastattelut pidetään viikolla 17. Seurakuntaneuvosto päättää valinnasta kokouksessaan ti 4.5.2021.

Lisätietoja antavat kirkkoherra Keijo Gärdström, p. 040 553 6205, ja varhaiskasvatuksen johtaja/vs. nuorisotyön johtaja Teija Laine, p. 040 579 6662.