Tule meille töihin

Kouvolan seurakuntayhtymään kuuluvat Anjalankosken, Elimäen, Kouvolan, Kuusankosken ja Valkealan seurakunnat sekä Jaalan kappeliseurakunta osana Kuusankosken seurakuntaa. Seurakunnat toimivat itsenäisesti ja vastaavat muun muassa jumalanpalveluselämästä, sielunhoidosta, lapsi-, nuoriso-, diakonia-, lähetys- ja musiikkityöstä.

Seurakuntayhtymän tavoitteena on tukea seurakuntia hengellisen perustehtävän toteuttamisessa huolehtimalla kiinteistöjen ja hautausmaiden hoidosta, henkilöstö-, talous- ja tietohallinnosta, kirkonkirjojen pidosta sekä viestinnästä. Yhteisten erityistyöalojen toimintamuotoja ovat perheneuvonta, sairaalasielunhoito, kehitysvammaistyö ja palveleva puhelin. Kouvolan seurakuntayhtymä toimii myös isäntäseurakuntana IT-aluekeskukselle ja aluekeskusrekisterille.

Kouvolan seurakuntayhtymässä on noin 220 työntekijää ja kesäaikana lisäksi noin 100 kesä- ja kausityöntekijää. Käytössämme on liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja lounasetu sekä kahden kuukauden työssäolon jälkeen laajennettu työterveyshuolto. Työyhteisömme on sitoutunut vihreisiin arvoihin, ja olemme saaneet kirkon ympäristödiplomin.

Noin 80.000 asukkaan Kouvola sijaitsee Kymenlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kaupungissa on monipuoliset mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon luonnon, liikunnan ja kulttuurin parissa. Edullisten asumiskustannusten kaupunki tekee asukkaidensa asumisesta laadukasta tarjoamalla maaseudun rauhaa ja luonnon läheisyyttä hyvien palvelujen äärellä.

Kouvolan evankelis-luterilaiset seurakunnat - Mukana elämänmittaisella matkalla

Avoimet työpaikat

Toimistosihteeri, varhaiskasvatus, Kouvolan seurakunta

Nuori kesätyöntekijä, hautaus- ja puistopalvelut

Kausityöntekijä, hautaus- ja puistopalvelut

Kausityönjohtaja, hautaus- ja puistopalvelut

 

Kouvolan seurakunta hakee

Toimistosihteeriä

vakituiseen työsopimussuhteiseen tehtävään 17.4.2023 alkaen.

Kouvolan seurakunta on yksi Kouvolan seurakuntayhtymän viidestä paikallisseurakunnasta. Toimialueena on kaupungin keskusta ja lähiasuntoalueet. Varhaiskasvatus palvelee lapsiperheitä järjestämällä monipuolista toimintaa ja kerhoja.

Varhaiskasvatuksen toimistosihteeri kuuluu tiimiin, jossa on varhaiskasvatuksen johtaja (esimies), pappi, 13 lastenohjaajaa ja oppisopimusopiskelija. Toimistosihteerin tehtäviä ovat mm. tiedotus (nettisivut, mainokset, tiedotuslehti), asiakaspalvelu, tilavaraukset, talouspalvelu, tilastointi, muistioiden laadinta ja satunnainen lastenohjaajan sijaistaminen.

Toivomme sinulta hyviä asiakaspalvelu-, tiimityö- ja tietoteknisiä taitoja,  tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja intoa oppia uusia asioita. Tehtävä vaatii hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Lisäksi arvostamme varhaiskasvatuksen ja seurakuntatyön tuntemusta. Hakijan tulee kuulua evankelisluterilaiseen kirkkoon.

Hakijalle katsotaan eduksi soveltuva ammatillinen opistotasoinen tai korkeakoulutasoinen koulutus tai tutkinto tai vastaava ammatillinen osaaminen.

Tehtävän palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 mukaan (2347,99 €/kk). Kouvolan seurakuntayhtymän henkilöstöllä on käytössään kattava työterveyshuolto, lounasetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu.

Tehtävä tulee ottaa vastaan 17.4.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa KirkkoRekry -järjestelmän kautta viimeistään 19.2.2023.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Haastatteluun valittaville soitetaan seurakunnasta ti 21.2. illalla tai ke 22.2.2023 päivällä. Hakijoita pyydetään jo hakuvaiheessa huomioimaan, että haastattelut pidetään Kouvolan seurakunnan seurakuntakeskuksessa (Savonkatu 40, Kouvola) ma 27.2.2023 klo 13 eteenpäin. Kouvolan seurakunnan seurakuntaneuvosto päättää tehtävään valinnasta kokouksessaan ti 7.3.2023.

Saat lisätietoja tehtävästä virka-aikaan: varhaiskasvatuksen johtaja Teija Laine puh. 040 579 6662 tai teija.laine@evl.fi, toimistosihteeri Riitta Aaltonen puh. 0400 885524 (ma-to) tai riitta.leena.aaltonen@evl.fi.

 

Nuori hautausmaan kesätyöntekijä

Kouvolan seurakuntayhtymän hautausmaille palkataan kesätyöntekijöitä hautausmaan hoito- ja kunnossapitotehtäviin; kuten haravointi, nurmenleikkuu, kesäkukkien istutus ja hoito sekä kunnostukset hautauksien jälkeen. Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Hautausmaan kesätyöntekijän tulee olla vähintään 16-vuotias ennen työjakson alkamista.

Työsuhteet ovat 1-3 kuukauden mittaisia ja ajoittuvat touko-elokuulle.

Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen liitteen 5 mukaan. Työaika 38 h 15 min/vko (3 viikon jaksotyö 114 h 15 min). Työpäivät sijoittuvat maantantaista perjantaihin, viikonloput ovat vapaat.

Hakuaika päättyy 6.3.2023. Hakemukset tulee toimittaa KirkkoRekry -järjestelmän kautta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tiedustelut:

Anjalankosken alue, työnjohtaja Milma Kohomäki
milma.kohomaki@evl.fi, 040 714 0571

Elimäen alue, seurakuntapuutarhuri Raila Rantala
raila.rantala@evl.fi, 040 565 0895

Kouvolan ja Valkealan alue, seurakuntapuutarhuri Antti Kurki
antti.kurki@evl.fi, 040 527 4008

Kuusankosken ja Jaalan alue, ylipuutarhuri Janne Saarinen
janne.saarinen@evl.fi, 040 055 4895

Valkealan alue, työnjohtaja Tuula Kattelus-Mattsson
tuula.kattelus-mattsson@evl.fi, 0407140574

 

Hautausmaan kausityöntekijä

Haemme Kouvolan seurakuntayhtymän hautausmaille kausityöntekijöitä 4-7 kk määräaikaisiin työsuhteisiin. Työjaksot sijoittuvat huhti-lokakuulle.

Työtehtäviin kuuluu hautausmaiden ja puistoalueiden hoito- ja kunnossapitotehtäviä sekä hautojen hoitotyöt. Osaan tehtävistä voi sisältyä kappelin vahtimestarin tehtäviä. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja monipuolisia tehtäviä.

Edellytämme hakijalta kykyä fyysieen ulkotyöhön säällä kuin säällä, reippautta, positiivisuutta, täsmällisyyttä sekä valmiutta surevan omaisten kohtaamiseen. Työntekijällä tulee olla työhön soveltuva terveydentila (allergia, astma tai muut sairaudet voivat olla esteenä raskaan fyysisen työn tekemiseen).

Parhaat edellytykset kausityöntekijän tehtävien hoitamiseen antaa puutarha-alan koulutus ja/tai työkokemus vastaavalta ammattialalta. Arvostamme myös pienkoneiden käyttötaitoa. Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 201 - 303 mukaisesti tehtävän vaativuudesta riippuen. Lisäksi aiemman työkokemuksen perusteella voidaan maksaa kokemuslisää. Työaika 38 h 15 min/vko (3 viikon jaksotyö 114 h 15 min). Työtä tehdään tarvittessa myös lauantaisin.

Työsuhteisiin sovelletaan työsopimuslain mukaisia koeaikoja.

Hakuaika tehtäviin on 8.2. - 6.3.2023. Rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Hakemukset tulee toimittaa KirkkoRekry -järjestelmän kautta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tiedustelut:

Anjalankosken alue, työnjohtaja Milma Kohomäki
milma.kohomaki@evl.fi, 040 714 0571

Elimäen alue, seurakuntapuutarhuri Raila Rantala
raila.rantala@evl.fi, 040 565 0895

Kouvolan ja Valkealan alue, seurakuntapuutarhuri Antti Kurki
antti.kurki@evl.fi, 040 527 4008

Kuusankosken ja Jaalan alue, ylipuutarhuri Janne Saarinen
janne.saarinen@evl.fi, 040 055 4895

Valkealan alue, työnjohtaja Tuula Kattelus-Mattsson
tuula.kattelus-mattsson@evl.fi, 0407140574

 

Hautausmaan kausityönjohtaja

Haemme Kouvolan seurakuntayhtymän hautausmaille kausityönjohtajia määräaikaiseen työsopimussuhteeseen.

Tehtävään sisältyy hautausmaiden ja seurakuntayhtymän kiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapitoon, rakentamiseen, hoitamiseen ja hautainhoitorahaston hoitohautojen hoitoon osallistuminen ja kausityöntekijöiden työnjohtotehtävät sekä työnsuunnittelu. Tehtävä voi sisältää myös kappelin vahtimestarin tehtäviä.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa puutarha-alan koulutus ja/tai usean vuoden työkokemus puutarha-alan työstä. Edellytämme hakijalta kykyä fyyiseen ulkotyöhön säällä kuin säällä, valmiutta surevan omaisen kohtaamiseen sekä työhön soveltuvaa terveydentilaa. Lisäksi odotamme hakijalta yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme myös tietokoneen ja pienkoneiden käyttötaitoa.  Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmien 401 tai 402 mukaisesti tehtävän vaativuudesta riippuen. Lisäksi aiemman työkokemuksen perusteella voidaan maksaa kokemuslisää. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaisia koeaikoja.

Työaika on 38 h 15 min/vko (kolmen viikon jaksotyö 114 h 45 min). Työtä tehdään tarvittaessa myös lauantaisin.

Tehtävät täytetään huhtikuussa 2023 tai sopimuksen mukaisesti.

Hakuaika tehtävään on 8.2. - 6.3.2023. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valitulle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Hakemukset tulee toimittaa KirkkoRekry -järjestelmän kautta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tiedustelut:

Elimäen alue, seurakuntapuutarhuri Raila Rantala
raila.rantala@evl.fi, 040 565 0895

Kouvolan ja Valkealan alue, seurakuntapuutarhuri Antti Kurki
antti.kurki@evl.fi, 040 527 4008

Valkealan alue, työnjohtaja Tuula Kattelus-Mattsson
tuula.kattelus-mattsson@evl.fi, 0407140574