Avoimet työpaikat

Seurakuntien työtä tehdään monenlaisissa ympäristöissä. Joku tekee toimistossa tietokoneen äärellä, toinen kirkon alttarilla, kirkon viheralueilla, diakoniatyössä tai keittiössä. Seurakunnat tarvitsevat palvelukseensa monen alan ammattilaisia.

Kouvolan seurakuntayhtymä muodostuu viidestä seurakunnasta ja yhdestä kappeliseurakunnasta, yhteisistä työmuodoista ja hallinnosta. Seurakuntien väkiluku on noin 62 800. Yhtymän ympärivuotisen henkilöstön määrä on 230. Tervetuloa mukaan rautaisten osaajien joukkoon!

KOUVOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ ETSII KESÄKSI 2019

Kausityöntekijöitä kasvatustyöhön, kausityöntekijää diakoniatyöhön sekä kesäkanttoria

Kausityöntekijöille tarjotaan työtä pääasiassa kahden kuukauden ajaksi, mutta työsuhteen pituudesta sovitaan tapauskohtaisesti.

Kasvatustyön kausitekijöille on tarjolla monipuolisia tehtäviä varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyössä. Tehtäviin kuuluu paljon leirityötä. Virkoihin toivotaan ennen kaikkea kirkon työhön opiskelevia. Joukkoon kaivataan myös musiikin taitajia. Teologian opiskelijoille tarjotaan lisäksi seurakunnasta riippuen mahdollisuus osallistua yleiseen seurakuntatyöhön, esimerkiksi jumalanpalveluksiin (saarna, liturgia). Kasvatustyön kausityöntekijöitä tarvitaan yhtymän kaikissa seurakunnissa eli Anjalankosken, Elimäen, Kouvolan, Kuusankosken sekä Valkealan seurakunnassa.

Diakoniatyön kausityöntekijälle tarjotaan työtä Kouvolan seurakunnasta. Tehtäviin kuuluu lähinnä kotikäynti- ja vastaanottotyötä. Kausityöntekijän tehtävät sijoittuvat Kouvolan seurakunnan alueelle.

Kesäkanttorille tarjotaan työtä Kouvolan seurakunnasta. Kesäkanttorin työtehtäviin kuuluu rippikoulutyötä erityisesti leireillä opettajana ja musiikin asiantuntijana sekä yleisiä kanttorin tehtäviä kuten kirkollisten toimitusten ja erilaisten tilaisuuksien musiikista vastaamista.

Hakemukset

Lähetä hakemukset viimeistään perjantaina 7.12.2018 klo 15:

• kasvatustyön kausityöntekijähakemus osoitteeseen rippikoulu.kouvola(at)evl.fi
  • diakoniatyön kausityöntekijähakemus osoitteeseen diakonia.kouvola(at)evl.fi
  • kesäkanttorihakemus osoitteeseen mari.lehtinen(at)evl.fi

Kirjoita hakemukseesi, mitä paikkaa haet ja mistä seurakunnasta tai seurakunnista. Kerro hakemuksessasi myös se, tarvitsetko apua asunnon hankkimisessa ja onko sinulla kesällä käytettävissäsi autoa.

Haastattelut

Kutsumme kasvatuksen kausityöntekijöiksi hakevia haastateltaviksi torstaina 19.12. klo 11–17 sekä perjantaina 20.12. klo 13−16 välisenä aikana Kouvolan seurakuntakeskukseen, osoitteeseen Savonkatu 40, Kouvola.

Kesänkanttorihakijoiden ja diakonian kausityöntekijähakijoiden kanssa haastatteluaika sovitaan erikseen.

Lisätietoja kesätöistä antavat:

Anjalankosken seurakunta
Johanna Pesonen, s-posti johanna.pesonen(at)evl.fi, puh. 040 513 0615.

Elimäen seurakunta
Verna Kirjavala, s-posti verna.kirjavala(at)evl.fi puh. 040 565 0891.

Kouvolan seurakunta
Kasvatustyön kausityöntekijöiden osalta Katikeesia Hertsi, s-posti katikeesia.hertsi(at)evl.fi,
puh. 040 849 8822.

Kesäkanttorin osalta Mari Lehtinen, s-posti mari.lehtinen(at)evl.fi, puh. 040 779 7933.

Diakoniatyön osalta Eija Grönvall, s-posti eija.gronvall(at)evl.fi, puh. 040 746 3447.

Kuusankosken seurakunta
Mirva Lehtinen, s-posti mirva.lehtinen(at)evl.fi, puh. 040 545 7728.

Valkealan seurakunta
Saija Sarkasuo, s-posti saija.sarkasuo(at)evl.fi, puh. 040 061 5966.