Avoimet työpaikat

Seurakuntien työtä tehdään monenlaisissa ympäristöissä. Joku tekee toimistossa tietokoneen äärellä, toinen kirkon alttarilla, kirkon viheralueilla, diakoniatyössä tai keittiössä. Seurakunnat tarvitsevat palvelukseensa monen alan ammattilaisia.

Kouvolan seurakuntayhtymä muodostuu viidestä seurakunnasta ja yhdestä kappeliseurakunnasta, yhteisistä työmuodoista ja hallinnosta. Seurakuntien väkiluku on noin 60 059. Yhtymän ympärivuotisen henkilöstön määrä on 221. Tervetuloa mukaan rautaisten osaajien joukkoon!

Tällä hetkellä haussa olevat paikat:

Ylivahtimestari

Kouvolan seurakuntayhtymässä on haettavana Kouvolan alueen työhön osallistuvan ylivahtimestarin toimi. Tehtävä on kokoaikainen, jota tehdään 3 vkon tasoitusjaksossa 38h 45 min/viikko (3 vkossa 116h 15min). Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Ylivahtimestarin tehtävänä on toimia suntio- ja vahtimestaritiimin lähiesimiehenä ja johtaa heidän työskentelyään sekä vastata suntio- ja vahtimestaripalveluiden saatavuudesta, työjärjestelyistä ja toimivuudesta. Esimiestyö pitää sisällään mm. työvuorolistojen laatimisen. Ylivahtimestarin työstä n. 80 % koostuu suntion ja vahtimestarin käytännön tehtävistä Kouvolan seurakuntayhtymän eri kiinteistöissä. Ylivahtimestari toimii tarvittaessa muiden ylivahtimestareiden sijaisena.

Kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan-, suntion tai muu vastaava tutkinto tai riittävä kokemus vastaavanlaisesta työstä. Aiempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi. Haastattelussa painotamme yhteistyökykyä, muutosvalmiutta ja halua itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen.
Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaisesti. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu työntekijän työkokemukseen, enintään 15 % peruspalkasta.

Työsuhde alkaa 21.09.2020 (mahdollisuus myös sopia aloituspäivästä). Tehtävän täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen työn vastaanottamista on työhön valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Lisätietoja ylivahtimestari Mia Itälä p. 040-6724409

Hakemukset toimeen jätetään sähköisesti KirkkoHR -rekrytointijärjestelmän kautta 28.8.2020 klo 15.00 mennessä osoitteessa https://evl.fi/tietoa-kirkosta/toissa-kirkossa/avoimet-tyopaikat.