Kuusankosken seurakuntakeskuksen taidekerho

Kuusankosken seurakuntakeskus

Taidekerho on tarkoitettu kaikille 1-7-luokkalaisille tytöille ja pojille

Taidekerhossa tehdään erilaisilla tekniikoilla maalauksia, patsaita ja muita taideteoksia. Kerho on ilmainen ja kokoontuu kerran viikossa (EI koulujen loma-aikana, vappuna, helatorstaina, pääsiäisenä)

Kerhoon on ennakkoilmoittautuminen, mutta vapaita paikkoja voi kysellä nuorisotyönohjaaja Heli Pajuselta

Kuusankosken seurakunta

Kuusankosken seurakunta

Varhaisnuorisotyö

Voikkaan kirkko

Päiväkerho

Päiväkerhossa leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan ja ihmetellään yhdessä sekä tutustutaan kirkkovuoteen ja raamatun kertomuksiin. Reppuun mukaan kerhotossut ja kolmen tunnin kerhoon eväät. Erityispäivät (lelu-, eväs-, ulkoilu- yms.) ilmoitetaan erikseen.

Kuusankosken seurakuntatalo

Kirkkomuskarit

Muskarit kokoontuvat Kuusankosken vanhassa seurakuntatalossa, Valtakatu 43, sisäänkäynti takaovesta, 2. krs. Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Katia Rautasuo, p. 040 5891 280.

Elimäen seurakuntakeskus

Perhekerho (perhekerho Elimäellä)

pe 24.1. klo 9.30 perhekerho Elimäen srk-keskuksen päiväkerhotilassa.