Tilojen varaaminen

Kouvolan seurakuntayhtymän tiloja voi vuokrata myös kokouksia ja perhejuhlia varten.

Seurakuntien tiloja voi vuokrata kirkollisten toimitusten yhteydessä järjestettäviä kahvi- ja juhlatilaisuuksia varten. Kirkollisia toimituksia ovat kaste, häät ja hautajaiset. Henkilömäärärajoitus 20 henkilöä koskee seurakuntien tiloissa järjestettäviä yksityistilaisuuksia toukokuun 2021 loppuun saakka.

► Tilojen hinnasto 2021

Tutustu juhlatiloihin

Kastejuhlaan, häihin ja hautajaisiin liittyvät varaukset:

Kirkollisten toimitusten, kuten kasteen, vihkimisen ja hautauksen varaamisissa palvelevat Toimitusvaraukset-yksikön työntekijät. Heiltä voit kysyä opastusta eri elämänvaiheiden käännekohdissa oleviin tilaisuuksiin ja niiden järjestämiseen.

Toimitusvaraukset-yksikön yhteystiedot

Muiden tilaisuuksien tilavaraukset:

Sukujuhlien, syntymäpäivien tai esimerkiksi oman harrasteporukan tilavaraukset hoidetaan seurakunnan seurakuntatoimiston kautta, jonka kautta voitte tiedustella sopivia tiloja tarpeenne mukaan. Tiloja voi vuokrata enintään 20 hengen ryhmille ja tilaisuuksissa tulee noudattaa turvaohjeita turvaväleistä, kasvomaskeistä ja hyvästä käsihygieniasta. 20 hengen henkilömäärärajoitus on voimassa 31.5.2021 saakka.

Seurakuntatoimistojen yhteystiedot

Puhjonrannan ja Pytynlahden leiri- ja kurssikeskuksen varaukset:

p. 040 065 1657, puhjonranta@evl.fi

Lisätietoa Kouvolan seurakuntayhtymän leiri- ja kurssikeskuksista

Kouvolan seurakuntakeskuksen Maria-sali. Sisäkuva.