Inkeroisten seurakuntatalo

Terholantie 4 , 46900 Inkeroinen

Inkeroisten seurakuntatalo

Seurakuntatalon juhlasalissa pidetään muistotilaisuuksia, juhlia, kasteita, musiikkitilaisuuksia, kahvituksia ja talvella jumalanpalveluksia. Juhlasalissa on käytössä flyygeli, piano, av-laitteet, induktiosilmukka, keittiö varusteineen ja dataprojektori. Juhlasalissa on pöytäpaikat maksimissaan 100 hengelle.

Seurakuntatalossa on myös rippikoululuokka, kirjastohuone ja alakerrassa pieni kahvihuone.
Rippikoululuokassa kokoontuu pienryhmiä, pidetään kokouksia, raamattupiirejä ja lähetyspiirejä. Pienempiin huoneisiin mahtuu n. 20 hengen ryhmiä.

Lastenhoitohuone

Inkeroisten perhekerho

Perhekerhot kokoavat pienten lasten isiä ja äitejä, hoitajia ja isovanhempia. Kerhoon kuuluu hartaus, askartelua ja leikkiä. Aikuiset ja lapset osallistuvat toimintaan yhdessä.

Inkeroisten käsityöpiiri

Inkeroisten käsityöpiiri seurakuntatalolla