Inkeroisten seurakuntatalo

Terholantie 4 , 46900 Inkeroinen

Inkeroisten seurakuntatalo

Seurakuntatalon juhlasalissa pidetään muistotilaisuuksia, juhlia, kasteita, musiikkitilaisuuksia, kahvituksia ja talvella jumalanpalveluksia. Juhlasalissa on käytössä flyygeli, piano, av-laitteet, induktiosilmukka, keittiö varusteineen, dataprojektori ja kannettava tietokone. Juhlasalissa on pöytäpaikat maksimissaan 100 hengelle.

Seurakuntatalossa on myös rippikoululuokka, kirjastohuone ja alakerrassa pieni kahvihuone.
Rippikoululuokassa kokoontuu pienryhmiä, pidetään kokouksia, raamattupiirejä ja lähetyspiirejä. Pienempiin huoneisiin mahtuu n. 20 hengen ryhmiä.

Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Inkeroisten perhekerho

Perhekerhot kokoavat pienten lasten isiä ja äitejä, hoitajia ja isovanhempia. Kerhoon kuuluu hartaus, askartelua ja leikkiä. Aikuiset ja lapset osallistuvat toimintaan yhdessä.

Inkeroisten muskari

Muskareissa lapsi pääsee kokemaan kokonaisvaltaisesti musiikin iloa ja elämyksiä. Matkaa musiikin maailmaan kuljetaan laulaen, lorutellen, soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Muskari kestää reilu puoli tuntia.