Inkeroisten seurakuntatalo

Terholantie 4 , 46900 Inkeroinen

Inkeroisten seurakuntatalo Seurakuntatalon Juhlasalissa pidetään muistotilaisuuksia, juhlia, kasteita, musiikkitilaisuuksia, kahvituksia ja talvella jumalanpalveluksia. Juhlasalissa on käytössä flyygeli, piano, av-laitteet, induktiosilmukka, keittiö varusteineen, dataprojektori ja kannettava tietokone. Juhlasalissa on pöytäpaikat maksimissaan 100 hengelle.

Seurakuntatalossa on myös rippikoululuokka, kirjastohuone ja alakerrassa pieni kahvihuone.
Rippikoululuokassa kokoontuu pienryhmiä, pidetään kokouksia, raamattupiirejä ja lähetyspiirejä. Pienempiin huoneisiin mahtuu n. 20 hengen ryhmiä.
Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Terholantie 4, 46900 Inkeroinen

Päiväkerho

Päiväkerhoissa yhdessä tekeminen ja leikkiminen ovat tärkeitä juttuja. Niiden kautta lapset tutustuvat toisiinsa ja saavat kavereita. Kerhossa myös lauletaan, askarrellaan, leikitään leluillla, kuunnellaan satuja ja hiljennytään lasten hartaushetkeen.

Terholantie 4, 46900 Inkeroinen

Lapsiparkki

Lapsille mukavaa puuhaa ja leikkiä turvallisten aikuisten seurassa.