Tule ehtoolliselle korona-aikana

Kouvolan seurakunnat järjestävät seurakuntalaisille erilaisia tilaisuuksia saapua ehtoolliselle kirkkoihin. Ehtoollistilaisuudet toteutetaan turvallisuusohjeita ja annettuja henkilömäärärajoituksia noudattaen.

Voit pyytää yksityistä ehtoollista

Myös yksityisehtoollinen on aina mahdollista, kun ihmisen vointi tai jaksaminen eivät salli saapumista kirkkoon ehtoolliselle. Yksityistä ehtoollista voidaan viettää esimerkiksi kotona tai palvelutalossa. Jos toivot yksityistä ehtoollista, ole yhteydessä seurakuntaasi.

Ehtoollisen vietto seurakunnissa

Anjalankoski

Ehtoollishartaudet kirkoissa sunnuntaisin klo 12. Kirkot avoinna hiljentymistä varten klo 12-14.

Su 18.4. Sippolan kirkko
Su 25.4. Myllykosken kirkko

Tiedustelut kirkkoherra Eija Murto, eija.murto@evl.fi tai puh. 0400 861724.

Elimäki

Sunnuntaisin klo 11-12 Elimäen kirkossa on mahdollista osallistua ehtoolliselle sunnuntaijumalanpalveluksen jälkeen. Jumalanpalvelukset löytyvät verkosta Elimäen seurakunnan YouTube-kanavalla.
Voit varata itsellesi sopivan ajan ehtoolliselle klo 11-12 välillä soittamalla toimistosihteeri Anne Penttilälle, p. 040 5279852 tai sähköpostilla elimaki@evl.fi. Etukäteen ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä.

Kirkkojen päivystysaukioloaikoina myös ehtoollinen tarjolla: tiistaisin Elimäen kirkossa klo 12-13 ja torstaisin Korian kirkossa klo 12-13.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Kirsi Hämäläinen, p. 040 565 0892.

Kouvola

Sunnuntaisin klo 10 Messu Keskuskirkosta, lähetys Kouvolan seurakunnan YouTube-kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Messuun suoratoistolähetyksen kautta osallistuneille ehtoollinen klo 11-12 Keskuskirkossa.

Yksityisehtoollista voi tiedustella: Keijo Gärdström, p. 040 553 6205 tai Kaija-Liisa Lindberg, p. 040 849 8877.

Kuusankoski

Su 18.4. klo 11-12 ehtoollinen Jaalan kirkossa.

Ehtoolliselle kirkkoon voi tulla omaan tahtiin. Työntekijät kirkossa huolehtivat, ettei 6 hengen määrä ylity. Jos kirkkoon tulee enemmän kuin 6 henkilöä, seurakuntalaisia ohjataan muihin tiloihin, kunnes vapautuu mahdollisuus mennä ehtoolliselle.

Valkeala

Su 18.4. klo 11 Ehtoollishartaus Valkealan kirkossa.

Ilmoittautuminen ehtoollishartauksiin seurakuntatoimistoon ma-to klo 10-13, p. 040 182 7317. Kuhunkin tilaisuuteen voi osallistua 6 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Läheltä kuvattuna käsi, joka pitelee lautasta, jossa ehtoollisleipiä.