Perheneuvonta

Kirkon perheasian neuvottelukeskukset ovat erikoistuneet  tukemaan ja auttamaan parisuhteen ja perheen ongelmissa sekä elämän kriisitilanteissa. Tarjoamme myös työnohjausta ja koulutusta.

Osoitteemme on Hovioikeudenkatu 8G, 45100 Kouvola

Tavoitat meidät arkisin klo 10 - 12 puhelimitse numerosta 040 714 0556
(puhelinajan mahdollisista päiväkohtaisista muutoksista ilmoitetaan puhelinvastaajassa).
Saat meihin yhteyden myös jättämällä viestin vastaajaan tai lähettämällä tekstiviestin numeroon 040 714 0556.
Yhteydenotto on mahdollista myös sähköpostilla perheneuvonta.kouvola(at)evl.fi.

Vastaanotot vain ajanvarauksella arkisin kello 8-16 ja korona-epidemian vuoksi myös etäyhteydellä.

Perheneuvonnan etusivulle: http://www.kouvolanseurakunnat.fi/apua-ja-tukea/perheneuvonta

Vastaanottosihteeri; vastaanotto- ja kriisityö, tukikeskustelut

Sosionomi (AMK), ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Perheneuvoja (ma.), Palvelevan puhelimen toiminnanohjaaja
Seurakuntatyön erityispalvelut

TM, MuM Määräaikainen 31.12.2021 saakka.

Perheneuvonnan johtaja
Seurakuntatyön erityispalvelut

TM, VET-perheterapeutti, pariterapeutti, psykoterapeutti, työnohjaaja, työyhteisökonsultti

Perheneuvoja