Kuusankoskella on kaksi nimikkolähettiä

Linda Juntunen lähti helmikuussa ensimmäiselle työkaudelle viestinnän asiantuntijaksi itäisen ja eteläisen Afrikan työalueelle. Sanna Suutarin on palannut Suomeen ja toimii vuoden esimiehenä muille lähetystyöntekijöille. Mediatyö Kyproksella mahdollistaa evankeliumin leviämisen Pohjois-Afrikkaan ja Lähi-itään.

Osallistu sinäkin seurakunnan yhteiseen tehtävään ja rukoile heidän puolestaan! Voit myös antaa oman kolehtisi lähetystyölle, tai liittyä vaikka lähetysrenkaaseen ja saada sähköpostiisi kirjeitä maailmalta.

Sanna Suutari, Kypros

Sanna on maalaistalon tyttö Anjalankoskelta, jonka Jumala on kutsunut työhönsä mahdollistamaan ilosanoman kertomisen Lähi-itään ja Pohjois-Afrikkaan. Sanna on ollut mediatyössä Kyproksella syksystä -17 asti. Kristinuskon perussanoma rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta tavoittaa eri medioiden kautta sielläkin, minne lähetystyöntekijöitä ei voi lähettää.

Sanna Suutari on koulutukseltaan tradenomi (ylempi AMK) ja hän on Kyproksella työskennellyt kristillisen SAT-7 tv-kanavan hankehallinnollisissa tehtävissä. SAT-7 lähettää hyvien uutisten tv-ohjelmia arabian, turkin ja farsin kielillä satelliitin välityksellä Lähi-Itään ja Pohjois-Afrikkaan. Ohjelmilla pyritään lisäksi vaikuttamaan yhteiskunnallisiin asioihin, kuten tyttöjenja naisten asemaan.

SAT-7:n ohjelmat tavoittavat jo yli 20 miljoonaa katsojaa, ottaen aivan erityisellä tavalla huomioon heikoimmassa asemassa olevat ihmiset: lukutaidottomat, kotien suojissa elävät naiset ja lapset sekä kristityt, joilla ei ehkä ole muuta mahdollisuutta kuulla kristillistä opetusta. Vaikeissa oloissa sotien, väkivallan ja ongelmien keskellä eläville ihmisille uutiset Jeesuksen sovitustyöstä ovat mullistavia. Jumalan vilja odottaa korjaajaa.

Lue lisää ja tue Sat-7:n työtä Suomen ev.lut. Kansanlähetyksen kautta

Sanna on vuoden verran Suomessa Kansanlähetyksen aluekoordinaattorin sijaisena. Lähetyskannatuksemme menee sen suoraan aikaa Sat-7:n työlle.

Sanna vierailee Kuusankosken seurakunnassa

Su 2.6. klo 10 Sannalla on saarna Suvivirren sunnuntaissa, lisäksi hän on paikan päällä koko tapahtuman ajan klo 13 asti Kuusankosken kirkolla

To 19.9. klo 13 Kasnanlähetyksen lähetyspiirissä

Kuusi ihmistä pitää toisiaan käsistä suuren maapallon ympärillä

Linda Juntunen, Tansania

Kuusankosken seurakunnan uusi nimikkolähetti Linda Juntunen muutti Tansaniaan ja yllättyi

Aikuiskasvatustieteen maisteri Linda Juntunen lähti Suomen Lähetysseuran ulkomaantyöhön alueellisen viestinnän asiantuntijan tehtävään itäisen ja eteläisen Afrikan työalueelle. Asemapaikkana on Tansanian Dar Es Salaam. Hän on päässyt jo parille haastattelumatkalle Tansaniassa ja kerran Etiopiaan.

"Koettuani nyt ensimmäiset tulvani täällä, ymmärrän itse paremmin puiden istuttamisen merkityksen. Sen lisäksi, että puut sitovat ilmasta hiilidioksidia ja parantavat ilmanlaatua, ne myös hidastavat esimerkiksi mutaisten maavyöryjen syntymistä, jotka voivat olla hengenvaarallisia.---

Toivotaan ja rukoillaan, että nämä poikkeukselliset sääolot hellittävät, niin Suomessa kuin myös täällä itäisessä Afrikassa. Kiitos kaikista esirukouksistanne! Asante sana, kiitos paljon."

Linkki Suomen Lähetysseuran sivulle, josta löytyy Lindan Podcast ”Mitä kuuluu kukkuluuruu?”

Linkki Lindan artikkeliin Tansanian lähetystyön historiasta

Kysy Lindan lähettäjäkirjeitä lähetyssihteeri Susanna Roitolta.

Lähetyssihteeri
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta