Monipuolista kerhotoimintaa Kuusankoskella 

Tahdomme tarjota lapsille erilaisia kerhoja, joissa voi oppia erilaisia taitoja sekä tutustua uusiin ihmisiin. Kerhot on tarkoitettu 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Kerhopaikkoja on eripuolilla Kuusankoskea.

Pyrimme ottamaan parhaamme mukaan huomioon covid-19 tilanteen ja ehkäisemään tartuntoja. Tämän vuoksi kerhoihin tai tapahtumiin ei saa tulla jos on pieniäkään oireita. Pidämme huolen käsihygieniasta käsienpesujen sekä käsidesin käytön osalta. Pyrimme myös mahdollisuuksien mukaan ottamaan huomioon turvavälit, mutta täysin emme niitä pysty aina pitämään. 

Donkkis Big Night

Ilta on tarkoitettu kaikille 7-14-vuotiaille lapsille. Alkuohjelma sisältää raamattuopetusta, rukousta, lauluja sekä Donkki-lehdestä tuttujen kaverusten Sakun ja Ruutin vuoropuhelun. Toimintaosuudessa on hauskoja toimintapisteitä ja yhteinen iltapala. Loppuohjelmassa Saku ja Ruut esiintyvät. Lisäksi lauletaan, rukoillaan, jaetaan palkintoja ja arvotaan Raamattu.

Kerhot keväällä 2023

Kerhot ovat suljettuja ryhmiä, joihin ilmoittaudutaan etukäteen. Vapaita kerhopaikkoja voi kysyä nuorisotyönohjaajalta.

 

 

KESÄLEIRI PYTYNLAHDESSA

Kuusankosken seurakunnan varhaisnuorisotyö järjestää kesällä Pytynlahdesn kesäkodilla leirejä lapsille. Leireillä mm. askarrellaan, pelaillaan ja ihmetellään asioita yhdessä.

7-10-vuotiaat 26.-27.7, hinta 15€

11-14-vuotiaat 27.-29.7.2023, hinta 30€

Ilmoittautuminen Pytynlahden leireille 1.5.-30.6.

http://bit.ly/3M8mrBQ

 

 

Leireille voi saada maksusta vapautuksen taloudellisissa tilanteissa seurakunnan diakoniatyön kautta. Diakonian yhteystiedot löytyvät osoitteesta: https://www.kouvolanseurakunnat.fi/yhteystiedot/kuusankosken-seurakunta/diakoniatyo

 

 

Kaksi lasta leikkii puhallettavissa sumopainijapuvuissa.
Varhaisnuorisotyössä pääsee kokeilemaan uusia juttuja yksin sekä kavereiden kanssa.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Kuusankosken seurakunta

Varhaisnuorisotyö