Perhekerhot Kouvolassa

Perhekerhot ja kirkkomuskari ovat tauolla koronarajoitusten vuoksi. Katso tilanne sivun alaosan listasta, kokoontuuko kerho vai onko se peruttu.

Perhekerho on pienten lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, joka kutsuu pysähtymään elämän kiireen keskellä ja saamaan leikki- ja juttuseuraa toisista.

Perhekerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, hiljennytään ja jossakin kerhoissa myös kahvitellaan. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Perhekerhot kokoontuvat Käpylässä parittomien viikkojen tiistaina klo 9.30-11 ja Lehtomäessä, Mielakassa, Koivistontalolla sekä Sarkolassa parillisen viikon keskiviikkoina klo 9.30–11.00. Tarkista päivä ja kerhopaikka alla olevasta listasta.

Koivistontalon kirkkomuskari

Iloinen musahetki laulaen, soittaen ja leikkien alle kouluikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Muskari kokoontuu Koiviston talolla torstaisin. Voit valita sopivan ryhmän joko klo 15.30-16.15 tai klo 17.15-18.00. Tarkista alla olevasta listasta toteutuuko muskari vai onko se peruttu koronarajoitusten vuoksi.

Katso muskarivideo

Siirry Kirkkomuskari-sivulle, josta löytyy tietoa kaikista kirkkomuskareista.

Vauva makaa lattialla leikkimaton päällä.

Varhaiskasvatuksen sihteeri
Kouvolan seurakunta