Perhekerhot Kouvolassa

Perhekerhot

Koronatilanteesta johtuen perhekerhot kokoontuvat ulkona, jos vain sää sallii.

Perhekerhoissa saa juttu- ja leikkiseuraa, siellä lauletaan, leikitään, pidetään pieni hartaushetki ja joissakin kerhoissa myös kahvitellaan. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, sinne voi tulla äidin, isän, mummin, vaarin, kummin tai muun aikuisen kanssa. Perhekerhot kokoontuvat Koivistontalolla sekä Mielakan ja Sarkolan seurakuntakodeilla parillisen viikon keskiviikkoina klo 9.30–11.00. Tarkemmat tiedot löytyvät alla olevasta listasta.

Muksujen musatunti Käpylän kirkolla tiistaisin 11.1.2022 alkaen klo 10-11, leikkimään voi tulla jo klo 9.30 alkaen. Luvassa lauluja, leikkejä, soittoa ja loruja kaikenikäisille lapsille ja vauvoille yhdessä aikuisen kanssa.

Koivistontalon kirkkomuskari

Iloinen musahetki laulaen, soittaen ja leikkien alle kouluikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Muskari kokoontuu Koiviston talolla torstaisin. Voit valita sopivan ryhmän joko klo 15.30-16.15 tai klo 17.15-18.00. Tarkista vielä alla olevasta listasta muskarin toteutuminen.

Askarteluillat

Perheillat jatkuvat kevätkaudella kerran kuussa. Tervetuloa kaikenikäiset lapset yhdessä aikuisen kanssa, voit tulla myös mummon, vaarin tai kummin kanssa askartelemaan.

Ti 18.1.2022 klo 17-18.30 Askarteluilta Lisää tietoaLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Ti 8.2.2022   klo 17-18.30 Askarteluilta

Vauva makaa lattialla leikkimaton päällä.

Varhaiskasvatuksen sihteeri
Kouvolan seurakunta