Kouvolan seurakuntien konserteista voi nyt nauttia verkon välityksellä

Musiikki on Jumalan lahja eikä siitä nauttiminen vaadi aiempaa kokemusta tai musiikin opiskelua. Seurakunnan konserteissa ja musiikkitapahtumissa musiikki soi Jumalan kunniaksi.

Sydämellisesti tervetuloa Kouvolan evankelisluterilaisten seurakuntien musiikkityön järjestämiin tapahtumiin! Tapahtumiin on vapaa pääsy ellei tiedoissa toisin mainita. Koronatilanteesta johtuen konsertit julkisina tapahtumina on toistaiseksi peruttu, mutta Kouvolan seurakuntien musiikkityö tuottaa musiikkielämyksiä verkon välityksellä.

Musiikkia hiljaisen viikon jokaiselle päivälle

Kouvolan seurakuntien kanttorit julkaisevat pääsiäismusiikkia hiljaisen viikon jokaisena päivänä. Videot julkaistaan kello 10 hiljaisen viikon maanantaista 6.4., toiseen pääsiäispäivään 13.4. Esitykset on katsottavissa huhtikuun loppuun saakka Kouvolan seurakuntayhtymän YouTube-kanavalla.

Katso päivän konsertti Kouvolan seurakuntayhtymän YouTube-kanavalta

Hiljaisen viikon konsertit Kouvolan seurakunnissa

Maanantai 6.4. klo 10
Urkumusiikkia. Hiljaisen viikon musiikkia, jossa on valoa ja varjoja. Kanttori Mari Lehtinen, Kouvolan seurakunta.

Linkki: Maanantain 6.4. konsertti

Tiistai 7.4. klo 10
Lauluja ja runoja, kanttori Juha Nurmi, kanttori Ville Perkkiö ja seurakuntapastori Iida Pietala, Elimäen seurakunta.

Linkki: Tiistain 7.4. konsertti

Keskiviikko 8.4. klo 10
Kolme kirkkovuoden psalmia. Psalmi 118 gregoriaaniseen, psalmi 25 ja psalmi 18 anglikaaniseen tyyliin laulettuna. Kanttori Teemu Kääriäinen, Valkealan seurakunta.

Linkki: Keskiviikon 8.4. konsertti

Kiirastorstai 9.4. klo 10
Kiirastorstain lauluja, kanttorit Mari Lehtinen, Terhi Paukku ja Marianna Pellinen, Kouvolan ja Kuusankosken seurakunnat.

Linkki: Torstain 9.4. konsertti

Pitkäperjantai 10.4. klo 10
Pitkäperjantain hartaus, tekstit ja saarna seurakuntapastori David Paski. Musiikissa kanttori Hannu Muukan koostamana osia Kuusankosken ja Jaalan Kirkkokuorojen 2019 pääsiäisenä taltioidusta Kärsimysmusikaalista Kuusankosken kirkossa. Musikaalin johto ja ohjaus Hannu Muukka.

Linkki: Pitkäperjantain 10.4. hartaus

Lankalauantai 11.4.
klo 10 Musiikkia ja kappalainen Johanna Pesosen kärsimystaulut. Basso-aaria "Mache dich, mein Herze, rein" J. S. Bachin Matteus-passiosta. Kanttori Risto Eskola, kanttori Elina Hyvönen ja Johanna Pesonen. Anjalankosken seurakunta.

Linkki: Lauantain 11.04. kappale

klo 10 Hiljaisen lauantain Suola-oratorio. Kuusankosken Kirkkokuoro vahvistettuna seutukunnan laulajilla esittävät bändin säestyksellä Kuusankosken kirkossa vuonna 2005 taltioidun Pekka Simojoen säveltämän ja Anna-Mari Kaskisen sanoittaman Suola-oratorio musikaalin. Ohjaus Markku Kekki ja musiikin johto Hannu Muukka.

Linkki: Suola-oratorio Kuusankoskelta

Pääsiäissunnuntai 12.4. klo 10
Pääsiäisaamun muskari, kanttori Ritva-Liisa Marttila ja varhaiskasvatuksen työntekijät. Riemullista urkumusiikkia, kanttori Elina Hyvönen. Kouvolan ja Anjalankosken seurakunnat.

Linkki: Pääsiäisen kirkkomuskari

Linkki: Urkumusiikkia Kouvolan keskuskirkosta

Toinen pääsiäispäivä 13.4. klo 10
Riemullisia ja svengaavia kappaleita bändin säestyksellä, kanttori Risto Eskola & bändi, Anjalankosken seurakunta.
Jazzahtavat versiot virsistä "Silmäni aukaise" ja "Lensi maahan enkeli", sekä yksi maailman tunnetuimmista gospel-kappaleista "You Raise Me Up".

Linkki: 2. Pääsiäispäivän konsertti

Kaksi keltaista narsissia makaa nuottivihon päällä