Kesätoimintaa lapsille 2021

Anjalankosken seurakunnassa on tarjolla lasten kesäleiripäivät vuosina 2013-2016 syntyneille lapsille Anjalan seurakuntakodilla ja Myllykosken kirkolla 7.-11.6. ja 14.-18.6.

Kesäleiripäivät alkavat klo 9 ja päättyvät klo 15. Päivän ohjelmaan sisältyy leikkiä, pelejä, askartelua, ulkoilua ja hartaus. Lisäksi päivän aikana on tarjolla lounas sekä välipala.

Ohjaajina toimivat lastenohjaajat ja mahdollisesti isoset. Hinta leiripäivältä on 5 €.

Ilmoittautuminen leiripäiviin on käynnissä 16.5. asti tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. lmoittautuneille lähetetään sähköpostilla lisätietoa kesäleiripäivistä.

Koululaisten kesäleiri 7-14 -vuotiaille

3.-5.8. Puhjonrannan leirikeskuksessa. Leirillä ollaan yötä ja siellä mm. syödään, lauletaan, leikitään, hiljennytään ja uidaan. Ties, mitä kaikkea kivaa vielä keksitään!?

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen linkin kautta 1.6.-11.7. Tiedot leiristä ja ilmoittautumisesta päivittyvät tänne nettisivuille toukokuun aikana.

Mainokset tulevat pian tänne nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan. Toiminnan toteuttamiseen vaikuttavat yleisesti annetut kehoitukset ja rajoitustoimenpiteet alueellamme.

Kesäleiripäivien mainoskuva

Anjalankosken seurakunta