Vuoden 2020 riparit

TIEDOTE 2.4.2020 KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSISTA KOUVOLAN SEURAKUNTIEN RIPPIKOULUIHIN

Rippikouluopetus jatkuu etänä ja verkossa toistaiseksi

• Kaikki rippikoulujen kevään ajalle sijoittuvat fyysiset tapaamiset ja leirijaksot on peruttu toistaiseksi. Kevään ajalle suunnitellut konfirmaatiomessut on siirretty myöhempään ajankohtaan.
  • Rippikouluopetus kuitenkin jatkuu virtuaaliympäristöissä tai tehtävien avulla etänä ja verkossa. Jokainen rippikouluryhmä saa ohjeita seurakuntien rippikoulutyöntekijöiltä. Osa ohjeista ja tehtävistä on yhteisiä kaikille Kouvolan seurakuntien rippikouluille. Seuratkaa sähköpostiviestintää.
  • Kesän rippileirien osalta pysytään nykyisessä suunnitelmassa, kunnes valtionhallinnon ja kirkkohallituksen ohjeistukset muuttuvat. Seuraamme ja arvioimme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista heti, kun niistä on päätetty.
  • Pyrimme siihen, että jokainen 15-vuotias voi käydä rippikoulun ja osallistua konfirmaatioon vuoden 2020 aikana.

Hyvän Jumalan siunausta ja rauhaa toivottaen,
Kouvolan seurakuntien rippikoulupapit

Rippikoulu, risti