Vuoden 2023 riparit

Ripareille ilmoittaudutaan 8.9. - 2.10.2022

1. Tutustu ripariesitteeseen
    Esitteessä on tiedot sekä Valkealan seurakunnan omista ripareista (päiväripari seurakuntakeskuksella sekä rippileirit Niinirannassa) että Kouvolan seurakuntien yhteisistä ripareista. Esite on postitettu kaikille vuonna 2008 syntyneille Valkealan seurakuntaan kuuluville nuorille.
  2. Ilmoittaudu riparille 8.9. - 2.10.2022 sähköisellä lomakkeella
  3. Saat lokakuussa sähköpostilla tiedon omasta ripariryhmästäsi sekä riparin aloituksesta.
  4. Riparia alkavat yhteisellä kirkkotilaisuudella jo tämän vuoden puolella - Valkealan ripareille lähtevien aloituskirkko on sunnuntaina 6.11. kello 10 Valkealan kirkossa.

Jos käyt riparin muualla (esim. urheilu- tai järjestöripari), ilmoita siitä meille sähköisellä lomakkeella, niin saat omaan seurakuntaan tutustumiseen tarvittavan materiaalin.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää ripariin liittyen!
Käymme myös Valkealan yläkoululla kertomassa ripareista kasiluokkalaisille.

Suuri risti kuvattuna vasten auringonlaskua.

Valkealan seurakunta

Kasvatuksen pappi, rippikoulut

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö, Kirkon henkinen huolto (HeHu)