Tytöt ja pojat Anjalankosken seurakunnassa

Harrastuksia, yhdessä oloa ja hiljentymistä

7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnattua toimintaa löytyy eri taajamista.

Kerhoissa opitaan asioita yhdessä tehden. Voit valita sinua kiinnostavan kerhon ja sinulle sopivan paikan.

Tapahtumia löyttyy vuoden varrelta monia. Esimerkiksi ulkoilutapahtuma, retki tai perhemessu sisältää mukavaa toimintaa turvallisessa seurassa. Olette tervetulleita mukaan tapahtumiin! :)

Toiminta- ja kokkikerhot 7-14 -vuotiaille

Kerhotoimintaa pyritään jatkamaan helmikuun alussa.

Kerhonohjaajat valmistelevat koululaisille toiminnallisia kerhoja, joita on eri puolilla Anjalankosken seurakunnan aluetta. Toiminta- ja kokkikerhot pitävät sisällään erilaista tekemistä yhteispeleistä kokkaukseen. Lisäksi kerhon aikana hiljennytään salaisuuslaatikon ääreen ja pidetää pieni hartaus. Kerhot ovat tarkoitettu kaikille 7-14 -vuotiaille. Poikkeuksena Inkeroisten kerhot, jossa ikäryhmää on jaettu. Talvilomalla (vko 9) ei ole kerhoja!

Alueellamme on siirrytty tiukempiin rajoituksiin, joten toivottavasti kerhotoiminta voi jatkua helmikuun alussa. Kaikkea hyvää vuodelle 2021!

TOIMINTA- JA KOKKIKERHOT

Anjalan seurakuntatalo maanantaisin klo 17:30-19

Inkeroisten seurakuntatalo tiistaisin klo 16:30-18 (1-4 lk.)

torstaisin klo 16:30-18 (4-7 lk.)

Myllykosken seurakuntakoti keskiviikkoisin klo 16:30-18 TÄYNNÄ!

torstaisin klo 16:30-18. TÄYNNÄ!

Sippolan kerhotilat maanantaisin klo 17-18

Kerhoihin ilmoittaudutaan sähköisen linkin kautta. Kymmenen ensin ilmoittautunutta mahtuu kerhoon mukaan. Kysy rohkeasti lisää Eveliinalta! (numerot löytyy sivun lopusta). Jos kerho on jo täynnä, voit tiedustella kerhotilanetta työntekijöiltä. Tieto kerhoinnokkuudesta on meille tärkeä, jolloin mahdollisuuksien mukaan voimme etsiä sopivaa kerhopaikkaa.

Kesken kerhokautta pääsee myös mukaan! Ilmoittautuminen tästä linkistä: Kerhoon ilmoittautumislomake

Puuhis-kerhot - tekemistä ja touhua iltapäivään

Kerhossa ohjaajina toimii kaksi lastenohjaajaa ja tarjolla on välipala. Lisäksi puuhiksessa on läksyapua ja vaihtelevaa toimintaa kuten pelejä, ulkoilua, askarteluja ja mahdollisesti kokkausta. Koulupäivän päätteeksi myös hengähdetään ja hiljennytään hetkeksi.

Puuhiksiin ilmoittautuminen ei ole tällä hetkellä käynnissä. Ota yhteyttä lastenohjaajiin, jos lapsesi haluaisi aloittaa Puuhis-kerhossa.

ANJALAN KOULUN Puuhis -kerho on tarkoitettu 1-luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat maanantait klo 12-14 ja tiistait klo 12-15.

Kerho kokoontuu Anjalan koululla nuorisotiloissa.

Ensimmäinen puuhis joulun jälkeen on tiistaina 19.1.2021. Tammikuussa puuhis kokoontuu vain tiistaisin.

SIPPOLAN Puuhis -kerho on tarkoitettu 1-3 -luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat tiistait sekä keskiviikot ja kellonaika on klo 13-15.

Kerho kokoontuu seurakunnan päiväkerhotiloissa Sippolan koulun viereisessä talossa.

Ensimmäinen puuhis on joulun jälkeen tiistaina 19.1.2021. Tammikuun ajan toimimme rajoitusten puitteissa niin, että tiistain Puuhis-kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille ja keskiviikon Puuhis 3-luokkalaisille.

KAIPIAISTEN Puuhis-kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille.

Kerhopäiviä keväällä 2021 ovat maanantait 18.1., 15.2., 15.3., 12.4. ja 10.5. ja kellonaika on klo 13-15.

Kerho kokoontuu seurakunnan tiloissa Elomaan talolla.

Seuraa somessa

Seuraa päivityksiä ja ole mukana etänä seurakunnan toiminnassa. Sivuilta löytyy mm. askarteluja, kisailuja, lauluja ja hartausvinkkejä.

Facebookissa ja Instagramissa @anjalankoskenseurakunta
Youtubesta löytyy nimellä Anjalankosken seurakunta

Snapchat: Säde on sade_srk ja Johanna on Vaahtokylpy

Lähtisitkö kerhonohjaajaksi!?

Oletko rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen ja haluaisit toimia kouluikäisten parissa?

Jos vastasit kyllä, niin kuulemme mielellämme sinusta. Aina tarvitaan kerhonohjaajia. Seurakunnassa on erilaisia kerhoja kouluikäisille, jotka kokoontuvat kerran viikossa noin tunnin ajan. Kerhonohjaajan johdolla he saavat esimerkiksi pelailla, kokkailla, askarrella tai laulella riippuen kerhon teemasta. Pyrimme mahdollistamaan sinulle sopivan kerhon huomioiden paikka, aika ja muut toiveet.

Ota rohkeasti yhteyttä Säteeseen 040 765 4173.

Lapsia kiipeilemässä kiipeilytelineellä.

Alkuvuoden ja kevään tulevia tapahtumia

Su 31.1. jukaistaan SOMEssa perhehartaus

Su 25.4. klo 14 Toivonmessu perheille Myllykosken kirkossa

To 13.5. Helatorstain Kevätjuhla Inkeroisten kirkkopuistossa

La 22.5. Huvipuistojumis Tykkimäessä

Kaikki nämä ovat tarkoitettu niin 7-14-vuotiaille kuin heidän perheilleen. Tapahtumien ja perhekirkkojen osalta seuraamme yleisesti annettuja rajoituksia, joten tiedot tapahtumista tarkentuvat lähempänä tänne nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan.

Oikein hyvää alkuvuotta ja terveyttä toivomme!

Toimintaa 7-14 vuotiaillle

Kerhotoiminta seurakunnassa jatkuu viikolla 3 eli 18.1.2021 alkavalla viikolla. Tietoa kerhoista ja kerhopaikoista ylempänä sekä tässä alla kerhokohtaisesti.

Poissa 4.4.2021 saakka.

Kappalainen