Tytöt ja pojat Anjalankosken seurakunnassa

Harrastuksia, yhdessä oloa ja hiljentymistä

7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnattua toimintaa löytyy eri taajamista.

Kerhoissa opitaan asioita yhdessä tehden. Niitä toteutetaan eri tyyleillä kuten Toimintakerhona tai Tanssi- ja teatteripajana. Voit valita sinua kiinnostavan kerhon ja sinulle sopivan paikan.

Tapahtumia löyttyy vuoden varrelta monia. Esimerkiksi Joulujuhla tai Askarteluilta tai Olkkarimessu sisältää mukavaa toimintaa turvallisessa seurassa. Tapahtumiin olet tervetullut mukaan, vaikka et olisikaan mukana kerhoissa. Tulehan mukaan touhuamaan! :)

Kesälle 2020 on suunnitteilla kesäleiripäivät 5-8 -vuotiaille Anjalaan ja Kaipiaisiin arkipäiville 1.-17.6. väliseksi ajaksi. Lisätietoja ja linkki ilmoittautumiseen tästä. Seuraamme poikkeustilannetta ja se voi vaikuttaa päivien toteutumiseen.

Seuraa päivityksiä ja ole mukana etänä seurakunnan sivuilla Facebookissa ja Instagramissa @anjalankoskenseurakunta

Lähtisitkö kerhonohjaajaksi!?

Oletko rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen ja haluaisit toimia kouluikäisten parissa?

Jos vastasit kyllä, niin kuulemme mielellämme sinusta. Aina tarvitaan kerhonohjaajia. Seurakunnassa on erilaisia kerhoja kouluikäisille, jotka kokoontuvat kerran viikossa noin tunnin ajan. Kerhonohjaajan johdolla he saavat esimerkiksi pelailla, kokkailla, askarrella tai laulella riippuen kerhon teemasta. Pyrimme mahdollistamaan sinulle sopivan kerhon huomioiden paikka, aika ja muut toiveet.

Ota rohkeasti yhteyttä Säteeseen 040 765 4173.

Iloa tekemisen kautta

Tulossa koululaisten kesäleiri 2020

Koululaisten kesäleiri on 28.-30.7.2020 Puhjonrannassa. Kesäleirillä vietämme leirielämää puuhastellen monia kesäisiä asoita kuten uimista, leikkejä, askarteluja, lauluja ja pelejä. Leirillä myös syömme, nukumme ja hiljennymme kaiken keskellä. Leiri on tarkoitettu kaikille 7-14 vuotiaille. Mukaan mahtuu 40 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Lomake on auki 18.4.-30.6. Linkki ilmoittautumaan: https://www.mvs.fi/srk/kouvolansrky/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=e93b493a5e17a7b819f8f38e0cfb64ea537&lang=fi

Leiristä voi tiedustella Säteeltä numerosta 040 7654 173.

Ilmoittautumislomake ja muuta tietoa löytyy myös seurakunnan somesta:
Instagram @anjalankoskenseurakunta
Facebookista sivulta Anjalankosken seurakunta

Toimintaa 7-14 vuotiaillle

Kokkikerho maanantaisin klo 17-18:30 Anjalan seurakuntatalolla (tämä kerho on täynnä)

Toimintakerho tiistaisin klo 17-18 Myllykosken seurakuntakodilla

Puuhakerho keskiviikkoisin klo 18-19 Enäjärven kylätalolla

Askartelukerho torstaisin klo 16:30-17:30 Inkeroisten seurakuntatalolla

Lapsikuoro Ilonpisarat perjantaisin klo 15-16 Myllykosken kirkossa

Kerhot ovat maksuttomia eivätkä vaadi ennakko ilmoittautumista. Talvilomaviikolla (vko 9) ei ole kerhoja.
Tervetuloa mukaan!

HUOM! Kaikki kerhot ja toiminta on TAUOLLA koronaepidemian takia. Päivitämme tänne, kun tilanne muuttuu. Tauon aikana some-kanavilta löytyy askartelu- ja toimintavinkkejä sekä hartauksia hiljentyiseen.

Nuoret, koululaiset ja rippikoulut

Kappalainen