Tytöt ja pojat Anjalankosken seurakunnassa

Harrastuksia, yhdessä oloa ja hiljentymistä

7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnattua toimintaa löytyy eri taajamista.

Kerhoissa opitaan asioita yhdessä tehden. Niitä toteutetaan eri tyyleillä kuten Toimintakerhona tai Tanssi- ja teatteripajana. Voit valita sinua kiinnostavan kerhon ja sinulle sopivan paikan.

Tapahtumia löyttyy vuoden varrelta monia. Esimerkiksi Joulujuhla tai Askarteluilta tai Olkkarimessu sisältää mukavaa toimintaa turvallisessa seurassa. Tapahtumiin olet tervetullut mukaan, vaikka et olisikaan mukana kerhoissa. Tulehan mukaan touhuamaan! :)

Kerhonohjaajaksi!?

Oletko rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen ja haluaisit toimia kouluikäisten parissa?

Aina tarvitaan kerhonohjaajia. Seurakunnassa on erilaisia kerhoja kouluikäisille, jotka kokoontuvat kerran viikossa noin tunnin ajan. Ohjaajan johdolla he saavat esimerkiksi pelailla, kokkailla, askarrella tai laulella riippuen kerhon teemasta. Pyrimme mahdollistamaan sinulle sopivan kerhon huomioiden paikka, aika ja muut toiveet.

Ota rohkeasti yhteyttä Säteeseen 040 765 4173.

Iloa tekemisen kautta

Koululaisten syyslomaretki 21.10.2019

Tänä vuonna suuntaamme koululaisten oman syyslomaretken Nastolaan. Retkellä tutustumme Nastolan kauniiseen kirkkoon ja vietämme toiminnallista päivää Pajulahden liikuntakeskuksella. Lähdemme matkaan bussilla ja retki kestää koko päivän. Retkimaksu on 20 euroa, joka sisältää matkat, lounaan ja ohjelman. 40 ensimmäisenä ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Tarkempi aikataulu ja retkikirje tulee sähköpostiin viikko ennen retkeä. Lisätietoja voi kysellä Säteeltä.
Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan mukaan.

Toimintaa 7-14 vuotiaillle

Kokkikerho maanantaisin klo 17-18:30 Anjalan seurakuntatalolla (tämä kerho on täynnä)

Toimintakerho tiistaisin klo 17-18 Myllykosken seurakuntakodilla

Puuhakerho keskiviikkoisin klo 18-19 Enäjärven kylätalolla

Askartelukerho torstaisin klo 16:30-17:30 Inkeroisten seurakuntatalolla

Lapsikuoro Ilonpisarat perjantaisin klo 15-16 Myllykosken kirkossa

Kerhot ovat maksuttomia eivätkä vaadi ennakko ilmoittautumista. Syyslomalla (vko 43) ei ole kerhoja.
Tervetuloa mukaan!

Anjalankosken seurakunta