Tytöt ja pojat Anjalankosken seurakunnassa

Harrastuksia, yhdessä oloa ja hiljentymistä

7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnattua toimintaa löytyy eri taajamista.

Kerhoissa opitaan asioita yhdessä tehden. Voit valita sinua kiinnostavan kerhon ja sinulle sopivan paikan.

Tapahtumia löyttyy vuoden varrelta monia. Esimerkiksi Joulujuhla tai Askarteluilta tai Olkkarimessu sisältää mukavaa toimintaa turvallisessa seurassa. Tapahtumiin olet tervetullut mukaan, vaikka et olisikaan mukana kerhoissa. Tulehan mukaan touhuamaan! :)

Toiminta- ja kokkikerhot 7-14 -vuotiaille

Kerhotoiminta alkaa ensi viikolla (vko 36)

Kerhonohjaajat valmistelevat koululaisille toiminnallisia kerhoja, joita on eri puolilla Anjalankosken seurakunnan aluetta. Toiminta- ja kokkikerhot pitävät sisällään erilaista tekemistä yhteispeleistä kokkaukseen. Lisäksi kerhon aikana hiljennytään salaisuuslaatikon ääreen ja pidetää pieni hartaus. Kerhot ovat tarkoitettu kaikille 7-14 -vuotiaille. Poikkeuksena Inkeroisten kerhot, jossa ikäryhmää on jaettu.

Myllykosken toiminta- ja kokkikerho on tauolla 15.10.-29.10. välisen ajan muuton takia. Kerho jatkaa uusissa tiloissa kirkon yhteydessä syysloman jälkeen 5.11.

TOIMINTA- JA KOKKIKERHOT

Anjalan seurakuntatalo maanantaisin klo 17:30-19.

Inkeroisten seurakuntatalo tiistaisin klo 16:30-18 (1-4 lk.) TÄYNNÄ!

torstaisin klo 16:30-18 (4-7 lk.)

Myllykosken seurakuntakoti torstaisin klo 16:30-18. TÄYNNÄ!

Sippolan kerhotilat maanantaisin klo 17-18.

Kerhoihin ilmoittaudutaan sähköisen linkin kautta. Kymmenen ensin ilmoittautunutta mahtuu kerhoon mukaan. Kysy rohkeasti lisää Säteeltä tai Eveliinalta! (numerot löytyy sivun lopusta). Jos kerho on jo täynnä, voit tiedustella kerhotilanetta työntekijöiltä. Tieto kerhoinnokkuudesta on meille tärkeä, jolloin mahdollisuuksien mukaan voimme aloittaa uutta kerhoa.

Vielä ehii mukaan kerhoon! Ilmoittautuminen tästä linkistä: Kerhoon ilmoittautumislomake

Puuhis-kerhot - tekemistä ja touhua iltapäivään

Kerhossa ohjaajina toimii kaksi lastenohjaajaa ja tarjolla on välipala. Lisäksi puuhiksessa on läksyapua ja vaihtelevaa toimintaa kuten pelejä, ulkoilua, askarteluja ja mahdollisesti kokkausta. Koulupäivän päätteeksi myös hengähdetään ja hiljennytään hetkeksi.

Puuhiksiin voit ilmoittautua tästä. Sippolan Puuhis on täynnä.

ANJALAN KOULUN Puuhis -kerho on tarkoitettu 1-luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat maanantait klo 12-14 ja tiistait klo 13-15.

Kerho kokoontuu Anjalan koululla nuorisotiloissa.

Ensimmäinen puuhis on maanantaina  17.8. Tiistaina 1.9. ei ole kerhoa.

SIPPOLAN Puuhis -kerho on tarkoitettu 1-3 -luokkalaisille. TÄYNNÄ!

Kerhopäiviä ovat tiistait sekä keskiviikot ja kellonaika on klo 13-15.

Kerho kokoontuu seurakunnan päiväkerhotiloissa Sippolan koulun viereisessä talossa.

Ensimmäinen Puuhis on 18.8. Tiistaina 1.9. ei ole kerhoa.

KAIPIAISTEN Puuhis-kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat maanantait 24.8., 21.9., 12.10. ja 16.11. ja kellonaika on klo 13-15.

Kerho kokoontuu seurakunnan tiloissa Elomaan talolla.

Seuraa somessa

Seuraa päivityksiä ja ole mukana etänä seurakunnan toiminnassa. Sivuilta löytyy mm. askarteluja, kisailuja, lauluja ja hartausvinkkejä.

Facebookissa ja Instagramissa @anjalankoskenseurakunta
Youtubesta löytyy nimellä Anjalankosken seurakunta

Snapchat: Säde on sade_srk ja Johanna on Vaahtokylpy

Tässä kuvassa kerrotaan Anjalankosken seurakunnan 7-14 vuotiaiden toiminnasta.

Lähtisitkö kerhonohjaajaksi!?

Oletko rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen ja haluaisit toimia kouluikäisten parissa?

Jos vastasit kyllä, niin kuulemme mielellämme sinusta. Aina tarvitaan kerhonohjaajia. Seurakunnassa on erilaisia kerhoja kouluikäisille, jotka kokoontuvat kerran viikossa noin tunnin ajan. Kerhonohjaajan johdolla he saavat esimerkiksi pelailla, kokkailla, askarrella tai laulella riippuen kerhon teemasta. Pyrimme mahdollistamaan sinulle sopivan kerhon huomioiden paikka, aika ja muut toiveet.

Ota rohkeasti yhteyttä Säteeseen 040 765 4173.

Lapsia kiipeilemässä kiipeilytelineellä.

Tulossa syksyllä...

10 - synttäreille kutsutaan kaikki ensimmäisen täyden kympin täyttävät koululaiset.
Yhteinen synttärijuhla järjestetään lauantaina 10.10. klo 10-12 Hevosmäenmajalla.
Ilmoittaudu mukaan linkistä: Kymppisynttäreiden ilmoittautumislomake

Tässä linkki retkipäivän ilmoittautumiseen.

Mahdollisesti syksyn aikana pääsee yöksi kirkkoon, mutta siitä lisätietoa myöhemmin.

Toivotaan mukavaa syksyä meille kaikille!

Toimintaa 7-14 vuotiaillle

Kerhotoiminta seurakunnassa alkaa viikolla 36 eli 31.8. alkavalla viikolla. Tietoa kerhoista ja kerhopaikoista ylempänä sekä tässä alla kerhokohtaisesti.

Nuoret, koululaiset ja rippikoulut

Kappalainen