Isoskoulutus

Isoskoulutus eli IsKo on tarkoitettu rippikoulun käynneille nuorille. Isoskoulutuksessa nuoret pohtivat elämäänsä, uskoa Jeesukseen sekä oppivat taitoja, joita tarvitaan isosen tehtävässä rippileireillä.

IsKoon kuuluu

• osallistuminen tapaamisiin
  • osallistuminen kahteen leiriin
  • olla aktiivisena seurakunnassa (nuortenillat, jumalanpalvelukset sekä tapahtumat)

Isoskoulutus kestää syksystä kevääseen. Isoskoulutustapaamisia on joka toinen keskiviikko, lukuunottamatta syys- ja talvilomaviikkoa.

Katso tarkemmat päivät tapahtumakalenterista.

Syksy 2022 tapaamiset Niinirannassa klo 16-18 keskiviikkona 24.8. , 7.9. , 2.19. , 5.10. , 19.10. , 2.11. , 16.11. , 30.11.

Lisäksi lauantaina 17.9. Myllykoskella Isolauantai. Tapahtumaan tulevat kaikki Kouvolan seurakuntayhtymän seurakuntien sekä Iitin seurakunnan isoskoulutuksessa olevat nuoret.

Sunnuntai 6.11. klo 10 Ripareiden aloituskirkko Valkealan kirkossa. Isoset paikalla jo klo 9.

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö, Kirkon henkinen huolto (HeHu)