Isoskoulutus

Isoskoulutus eli IsKo on tarkoitettu rippikoulun käynneille nuorille. Isoskoulutuksessa nuoret pohtivat elämäänsä, uskoa Jeesukseen sekä oppivat taitoja, joita tarvitaan isosen tehtävässä rippileireillä.

IsKoon kuuluu

• osallistuminen tapaamisiin
  • osallistuminen kahteen leiriin
  • olla aktiivisena seurakunnassa (nuortenillat, jumalanpalvelukset sekä tapahtumat)

Isoskoulutus kestää syksystä kevääseen. Isoskoulutustapaamisia on joka keskiviikko, lukuunottamatta syyslomaviikkoa sekä marraskuussa.
Katso tarkemmat päivät tapahtumakalenterista.

Jos Luoja suo, isoskoulutus alkaa syksyllä keskiviikkona 9.9. klo 15.30 Valkealan kirkossa.

Syksyn 2020 isoskoulutustapaamiset klo 16-18 Niinirannassa keskiviikkoisin: 9.9., 16.9., 23.9., 30.9., 7.10., 14.10., 28.10., 11.11., 25.11.

Muistutus koronasta. Tule seurakuntaan terveenä,  huolehdi käsienpesusta ja etäisyydestä.

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö ja rippikoulutyö, HeHu