Kouvolan seurakunnan tytöt ja pojat 7–14 v.

www.kouvolanseurakunta.fi/tytotjapojat

Järjestämme kouluikäisille tytöille ja pojille monenlaista toimintaa – kerhoja, retkiä ja leirejä. Kerhopisteitä on eri puolilla seurakuntaa. Koululaisten retkipäivissä melkein pari tuhatta osallistujaa joka toukokuu. Leirejäkin on ympäri vuoden.

Tyttöjen ja poikien toiminnasta huolehtivat nuorisotyönohjaajat Tiina Honkanen ja Eveliina Huuskonen sekä joukko kerhonohjaajia ja isosia.

Lisätietoa toiminnasta saa Tiinalta p. 0400 672 951 tai Eveliinalta p. 040 610 7343

Postiosoite:
Kouvolan seurakunta                                                                                                                                                                                                              Tiina Honkanen tai Eveliina Huuskonen                                                                                                                                                                            Savonkatu 40, 45100 KOUVOLA

Käynti: Hovioikeudenkatu 8 HLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Poikia leirillä.

Kerhot

Koululaisten kerhoja kokoontuu eri puolilla Kouvolaa, Käpylän kirkolla, Lehdokin seurakuntakodilla, Sarkolan seurakuntatalolla ja Koivistontalolla. Kerhoissa kokataan, leikitään, pelataan ja hiljennytään hetkeksi kerhonohjaajien johdolla. Kerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen, jotta ruoka-aineallergiat sekä osallistujamäärä voidaan huomioida.

Tervetuloa mukaan kerhoihin!

Vapaita paikkoja voit kysyä Tiina Honkaselta puh. 0400 672 951 .

Kerhot eivät kokoonnu talvilomaviikolla 9. Kerhot päättyvät pääsiäisviikolla vk. 15

KEVÄT 2022

PUUTYÖKERHO

1-6 luokkalaisille

ti 17–18.30, Käpylän kirkon puutyöluokka, Käpylänkatu 39 (sisäpiha)

KOKKIKERHOT

1–3-luokkalaisille

ma 17-18.30  Käpylän kirkko, Käpylänkatu 39

ma 17-18.30  Sarkolan seurakuntakoti, Suomenkatu 3

ma 17-18.30  Koivistontalo, Marjoniementie 7  HUOM! Tämä kerho on 1-6 luokkalaisille!   TÄYNNÄ

4-6 luokkalaisille

ti 17-18.30  Lehdokki, Madekuja 1

ti 17-18.30  Sarkolan seurakuntakoti, Suomenkatu 3  HUOM! Tämä kerho kokoontuu vain joka toinen tiistai

PUUHALAUANTAIT

Kerran kuussa lauantaina klo 13-15 on 7-12 -vuotiailla koululaisilla mahdollisuus leikkeihin, pelailuun, kokkaukseen, askarteluun ja Raamatun kertomuksiin tutustumiseen Koivistontalolla. Syksyllä 2022 Puuhalauantait ovat 3.9., 8.10., 5.11. ja 3.12. Jotta kaikille löytyy sopivaa välipalaa ja osaamme varata riittävästi ohjaajia, puuhalauantaihin on ilmoittautuminen. Ilmoittaudu lauantaita edeltävänä perjantaina klo 18 mennessä. Puuhalauantai toteutuu, jos mukaan on tulossa vähintään viisi koululaista. Voit ilmoittautua jokaiseen lauantaihin erikseen tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Lisätietoja voit kysyä Eveliinalta (yhteystidot löytyvät sivun alhaalta).

Leirit ja retket

Tyttöjen ja poikien leirit on tarkoitettu 7–14-vuotialle. Leirit pidetään yleensä Puhjonrannan leirikeskuksessa Valkealassa Rapojärven rannalla. Leireillä tutustumme Raamatun ihmisiin ja tapahtumiin, askartelemme, ulkoilemme ja tutkimme ympäröivää luontoa, leikimme ja laulamme.

Leireistä lähetetään ilmoittautuneille leirikirje, jossa on tarkemmat tiedot leirin alkamisesta ja päättymisestä sekä leirivarusteista.

Leireistä voi kysyä lisätietoa  Tiinalta  p. 0400 672 951 tai Eveliinalta p. 040 610 7343. Leiri-ilmoittautumisesta on tiedot kunkin leirin kohdalla.

Kevään ja kesän 2022  leirit

Tyttöleiri Puhjonrannassa 1.-3.4.2022

Kesäleiri koululaisille Puhjonrannassa 14.-16.6.2022

Ilmoittaudu leirille tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kerhonohjaajat ja isoset

Tyttöjen ja poikien kerhoissa ja leireillä toimii iso joukko innostuneita kerhonohjaajia ja isosia. Kerhonohjaajien koulutukseen kuuluvat hiippakunnallinen kerhonohjaajapäivä, rovastikunnalliset tapaamiset sekä oman seurakunnan järjestämä perehdytys.

Jos haluat joukkoon mukaan, ota yhteyttä Tiinaan p. 0400 672 951

Kouvolan seurakunta