Tervetuloa kirkkoon verkossa!

Voimassa olevien koronarajoitusten takia jumalanpalvelukset julkisina yleisötilaisuuksina ovat tauolla Kouvolan seurakunnissa 30. huhtikuuta saakka. Olet kuitenkin lämpimästi tervetullut kirkkoon verkon välityksellä!

Voit seurata seurakuntien jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Kouvolan seurakuntien yhteiseltä YouTube-kanavalta Linkki avautuu uudessa välilehdessävoit seurata jumalanpalveluksia joka viikko toukokuun loppuun asti. Kanavalla lähetetään jumalanpalvelus sunnuntaisin kello 10. Sunnuntaijumalanpalvelusten lisäksi kanavalla nähdään myös pääsiäisen jumalanpalvelukset. Yhteisten suoratoistojen lisäksi seurakunnat lähettävät myös omilla sosiaalisen median kanavillaan jumalanpalvelus- ja hartauslähetyksiä. Löydät tältä sivulta linkkejä seurakuntiemme somekanaville.

Osa kirkoista on avoinna hiljentymistä varten. Löydät tiedot kirkkojen aukioloajoista kunkin seurakunnan kohdalta.

Tulevat jumalanpalvelusten suoratoistot, Kouvolan seurakunnat YouTube:

11.4. klo 10 Kouvolan Keskuskirkko
18.4. klo 10 Valkealan kirkko
25.4. klo 10 Kuusankosken kirkko

Toisen pääsiäispäivän jumalanpalvelus Elimäen seurakuntakeskuksesta on kuunneltavissa Yle Areenassa.

Siirry Kouvolan seurakuntien yhteiselle YouTube-kanavalle

Osallistu ehtoolliselle

Voit osallistua ehtoolliselle eri tavoin eri seurakunnissa. Voit myös pyytää yksityistä ehtoollista. Katso tarkemmat tiedot ehtoollissivulta.

Seurakuntien jumalanpalvelukset verkossa:

Anjalankosken seurakunta

Kirkot ovat avoinna hiljentymistä varten:

Su 11.4. klo 12 - 14 Inkeroisten kirkko
Su 18.4. klo 12 - 14 Sippolan kirkko
Su 25.4. klo 12 - 14 Myllykosken kirkko

Sunnuntaina klo 12 ehtoollishartaushetki, turvallisuusohjeita ja annettuja henkilörajoituksia noudattaen.

Jumalanpalvelukset ovat seurattavissa suoratoistona seurakunnan Facebook-sivulla sekä Instagram-tilillä.

Anjalankosken seurakunnan Facebook-sivu

Katso Anjalankosken seurakunnan YouTube-kanavan sisältöjä

Elimäen seurakunta

Elimäen kirkko on avoinna hiljentymistä varten tiistaisin klo 12-14 (Huom: maaliskuussa Elimäen kirkko on avoinna klo 12-13) ja Korian kirkko torstaisin klo 12-14.

Jumalanpalvelukset suoratoistona sunnuntaisin klo 10 Elimäen seurakunnan Youtube-kanavalla.

Katso Elimäen seurakunnan Youtube-kanavan sisältöjä

Jaalan kappeliseurakunta

Jumalanpalvelukset suoratoistona sunnuntaisin klo 10 kappeliseurakunnan Youtube-kanavalla.

Katso Jaalan kappeliseurakunnan Youtube-kanavan sisältöjä

Kouvolan seurakunta

Jumalanpalvelukset Keskuskirkosta sunnuntaisin klo 10 Kouvolan seurakunnan YouTube-kanavalla.

Katso Kouvolan seurakunnan YouTube-kanavan sisältöjä

Kuusankosken seurakunta

Jumalanpalvelusten suoratoistojen linkit löytyvät Kuusankosken seurakunnan sivulta.

Valkealan seurakunta

Valkealan kirkko on avoinna hiljentymistä varten ma-to klo 11-15.

Jumalanpalveluksia lähetetään suoratoistona Valkealan Facebook-sivulla.

Valkealan seurakunnan Facebook-sivulle

Jumalanpalveluksia televisiossa ja radiossa:

Jumalanpalvelukset Yle tv1:llä joka sunnuntai ja juhlapyhä. Yle tv 1:n ohjelmistossa on normaalisti lauantaisin iltapäivällä Pisara-hartaus.
Yle Radio 1:ssa on aamu- ja iltahartaudet uusintoineen joka arkipäivä sekä lauantaisin. Sunnuntaisin on kaksi jumalanpalvelusta, muina juhlapyhinä yksi.

Katso jumalanpalveluksia Yle Areenasta.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa:

Verkkokirkko palvelussa evl.fi Tv- ja radiojumalanpalveluksia sekä hartauksia.

Lue hartauksia ja kolumneja verkkosivustoltamme.

Koontisivu Suomen seurakuntien hartausaineistosta verkossa - kuuntele ja katso.

Henkilö kädet ristissä. Ei kätellä, mutta laitetaan yhdessä kädet ristiin.

Jumalanpalvelus

Ilo valtasi minut, kun kuulin sanan:
Me lähdemme Herran huoneeseen! (Psalmi 122:1)

Raamatussa kerrotaan, että Jeesus itsekin hakeutui aina pyhäpäivisin jumalanpalvelukseen (Luuk. 4:16). Tule sinäkin hengähtämään hetkeksi kirkon penkkiin ja hakemaan jumalanpalveluksesta eväitä tulevalle viikolle!

Erilaisia jumalanpalveluksia

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Sanajumalanpalveluksessa keskitytään Raamatun sanaan ja rukoukseen. Jokainen jumalanpalvelus on koko Jumalan perheväen yhteinen juhla. Perhemessussa on lapsiperheet huomioitu aivan erityisesti. Tuomasmessuissa ja monissa erityismessuissa musiikki soi reippaasti ja lujaa. Iltamessut tarjoavat tilaisuuden hiljentymiseen päivän päättyessä.

Seurakunnan yhteinen juhla

Jumalanpalveluksessa seurakunta kokoontuu yhdessä rukoilemaan ja ylistämään Jumalaa. Jumalanpalvelusryhmä on joukko tavallisia seurakuntalaisia, joka valmistelee ja toteuttaa jumalanpalvelusta yhdessä työntekijöiden kanssa. Kuoroissa laulaminen antaa myös mahdollisuuden tuoda omat lahjat esiin Jumalan ylistykseksi.

Narsisseja ja nuotteja.