Jumalanpalvelukset ovat avoimia kirkkovieraille

"Ilo valtasi minut, kun kuulin sanan: Me lähdemme Herran huoneeseen!" Kirkkojen ovet ovat avoinna jumalanpalveluskävijöille.

Kouvolan seurakuntien jumalanpalvelukset vietetään avoimina yleisötilaisuuksina. Jumalanpalvelusten tiedot löydät tältä sivulta tapahtumakalenterista. Myös jumalanpalvelusten verkkolähetykset jatkuvat.

Voit seurata seurakuntien jumalanpalveluksia ja hartauksia myös verkossa

Kouvolan seurakuntien yhteiseltä YouTube-kanavalta Linkki avautuu uudessa välilehdessävoit seurata jumalanpalveluksia tai sana sunnuntaille joka viikko. Kanavalla lähetetään pääsääntöisesti jumalanpalvelus sunnuntaisin kello 10. Yhteisten suoratoistojen lisäksi seurakunnat lähettävät myös omilla sosiaalisen median kanavillaan jumalanpalvelus- ja hartauslähetyksiä. Löydät tältä sivulta linkkejä seurakuntiemme somekanaville.

Tulevat jumalanpalvelusten suoratoistot, Kouvolan seurakunnat YouTube:

12.9. klo 10 Valkealan kirkko
19.9. klo 10 Kouvolan Keskuskirkko
26.9. klo 10 Radiojumalanpalvelus YLE Radio 1 Elimäen kirkosta
3.10. klo 10 Elimäen kirkko
10.10. klo 10 Valkealan kirkko
17.10. klo 10 Jaalan kirkko
24.10. klo 10 Kouvolan Keskuskirkko
31.10. klo 10 Elimäenkirkko

Siirry Kouvolan seurakuntien yhteiselle YouTube-kanavalle

Seurakuntien jumalanpalvelukset verkossa:

Elimäen seurakunta

Jumalanpalvelukset suoratoistona sunnuntaisin klo 10 Elimäen seurakunnan Youtube-kanavalla.

Katso Elimäen seurakunnan Youtube-kanavan sisältöjä

Jaalan kappeliseurakunta

Jumalanpalvelukset suoratoistona sunnuntaisin klo 10 kappeliseurakunnan Youtube-kanavalla.

Katso Jaalan kappeliseurakunnan Youtube-kanavan sisältöjä

Jumalanpalveluksia televisiossa ja radiossa:

Jumalanpalvelukset Yle tv1:llä joka sunnuntai ja juhlapyhä. Yle tv 1:n ohjelmistossa on normaalisti lauantaisin iltapäivällä Pisara-hartaus.
Yle Radio 1:ssa on aamu- ja iltahartaudet uusintoineen joka arkipäivä sekä lauantaisin. Sunnuntaisin on kaksi jumalanpalvelusta, muina juhlapyhinä yksi.

Katso jumalanpalveluksia Yle Areenasta.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa:

Verkkokirkko palvelussa evl.fi Tv- ja radiojumalanpalveluksia sekä hartauksia.

Lue hartauksia ja kolumneja verkkosivustoltamme.

Koontisivu Suomen seurakuntien hartausaineistosta verkossa - kuuntele ja katso.

Jumalanpalvelus

Ilo valtasi minut, kun kuulin sanan:
Me lähdemme Herran huoneeseen! (Psalmi 122:1)

Raamatussa kerrotaan, että Jeesus itsekin hakeutui aina pyhäpäivisin jumalanpalvelukseen (Luuk. 4:16). Tule sinäkin hengähtämään hetkeksi kirkon penkkiin ja hakemaan jumalanpalveluksesta eväitä tulevalle viikolle!

Erilaisia jumalanpalveluksia

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Sanajumalanpalveluksessa keskitytään Raamatun sanaan ja rukoukseen. Jokainen jumalanpalvelus on koko Jumalan perheväen yhteinen juhla. Perhemessussa on lapsiperheet huomioitu aivan erityisesti. Tuomasmessuissa ja monissa erityismessuissa musiikki soi reippaasti ja lujaa. Iltamessut tarjoavat tilaisuuden hiljentymiseen päivän päättyessä.

Seurakunnan yhteinen juhla

Jumalanpalveluksessa seurakunta kokoontuu yhdessä rukoilemaan ja ylistämään Jumalaa. Jumalanpalvelusryhmä on joukko tavallisia seurakuntalaisia, joka valmistelee ja toteuttaa jumalanpalvelusta yhdessä työntekijöiden kanssa. Kuoroissa laulaminen antaa myös mahdollisuuden tuoda omat lahjat esiin Jumalan ylistykseksi.