Jumalanpalvelukset avautuvat kesäkuussa kirkkovieraille

"Ilo valtasi minut, kun kuulin sanan: Me lähdemme Herran huoneeseen!" Kirkkojen ovet avautuvat jumalanpalveluskävijöille kesäkuussa.

Kouvolan seurakuntien jumalanpalvelukset avoimina yleisötilaisuuksina alkavat kesäkuussa. Osa seurakunnista avaa jumalanpalvelukset kirkkovieraille jo sunnuntaina 13. kesäkuuta. Kokonaisuutena Kouvolan seurakunnat avaavat ovet jumalanpalveluksiinsa sunnuntaina 20. kesäkuuta alkaen. Jumalanpalvelusten tiedot löydät tältä sivulta tapahtumakalenterista.
Myös jumalanpalvelusten verkkolähetykset jatkuvat.

Voit seurata seurakuntien jumalanpalveluksia ja hartauksia myös verkossa

Kouvolan seurakuntien yhteiseltä YouTube-kanavalta Linkki avautuu uudessa välilehdessävoit seurata jumalanpalveluksia joka viikko. Kanavalla lähetetään jumalanpalvelus sunnuntaisin kello 10. Yhteisten suoratoistojen lisäksi seurakunnat lähettävät myös omilla sosiaalisen median kanavillaan jumalanpalvelus- ja hartauslähetyksiä. Löydät tältä sivulta linkkejä seurakuntiemme somekanaville.

Tulevat jumalanpalvelusten suoratoistot, Kouvolan seurakunnat YouTube:

13.6. klo 10 Jaalan kirkko
20.6. klo 10 hartaus Myllykosken kirkosta
26.6. klo 10 Elimäen kirkko
27.6. klo 10 Valkealan kirkko
11.7. klo 10 Myllykosken kirkko
18.7. klo 10 Käpylän kirkko
25.7. klo 10 Elimäen kirkko
1.8. klo 10 Jaalan kirkko
8.8. klo 10 Tirvan kyläkirkko
15.8. klo 10 Myllykosken kirkko
22.8. klo 10 Kuusankosken kirkko
29.8. klo 10 Kouvolan Keskuskirkko

Su 6.6. Nuorten Elektrojumis Kuusankosken kirkossa on katsottavissa Yle Areenassa. Suunnittelu ja toteutus Risto Eskola, Johanna Pesonen ja Kouvolan alueen nuoret

Siirry Kouvolan seurakuntien yhteiselle YouTube-kanavalle

Seurakuntien jumalanpalvelukset verkossa:

Anjalankosken seurakunta

Jumalanpalvelukset ovat seurattavissa suoratoistona seurakunnan Facebook-sivulla sekä Instagram-tilillä.

Anjalankosken seurakunnan Facebook-sivu

Katso Anjalankosken seurakunnan YouTube-kanavan sisältöjä

Elimäen seurakunta

Jumalanpalvelukset suoratoistona sunnuntaisin klo 10 Elimäen seurakunnan Youtube-kanavalla.

Katso Elimäen seurakunnan Youtube-kanavan sisältöjä

Jaalan kappeliseurakunta

Jumalanpalvelukset suoratoistona sunnuntaisin klo 10 kappeliseurakunnan Youtube-kanavalla.

Katso Jaalan kappeliseurakunnan Youtube-kanavan sisältöjä

Kouvolan seurakunta

Jumalanpalvelukset Keskuskirkosta sunnuntaisin klo 10 Kouvolan seurakunnan YouTube-kanavalla.

Katso Kouvolan seurakunnan YouTube-kanavan sisältöjä

Kuusankosken seurakunta

Jumalanpalvelusten suoratoistojen linkit löytyvät Kuusankosken seurakunnan sivulta.

Valkealan seurakunta

Valkealan kirkko tiekirkkona avoinna kesällä ma-to klo 10-15.

Jumalanpalvelusten avauduttua kirkkovieraille Facebook-suoratoistoja ei tehdä. Kouvolan seurakuntayhtymän yhteisellä YouTube-kanavalla lähetetään jumalanpalvelus sunnuntaisin Kouvolan seurakuntayhtymän eri kirkoista. Siirry Kouvolan seurakuntien yhteiselle YouTube-kanavalle

Jumalanpalveluksia televisiossa ja radiossa:

Jumalanpalvelukset Yle tv1:llä joka sunnuntai ja juhlapyhä. Yle tv 1:n ohjelmistossa on normaalisti lauantaisin iltapäivällä Pisara-hartaus.
Yle Radio 1:ssa on aamu- ja iltahartaudet uusintoineen joka arkipäivä sekä lauantaisin. Sunnuntaisin on kaksi jumalanpalvelusta, muina juhlapyhinä yksi.

Katso jumalanpalveluksia Yle Areenasta.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa:

Verkkokirkko palvelussa evl.fi Tv- ja radiojumalanpalveluksia sekä hartauksia.

Lue hartauksia ja kolumneja verkkosivustoltamme.

Koontisivu Suomen seurakuntien hartausaineistosta verkossa - kuuntele ja katso.

Henkilö kädet ristissä. Ei kätellä, mutta laitetaan yhdessä kädet ristiin.

Jumalanpalvelus

Ilo valtasi minut, kun kuulin sanan:
Me lähdemme Herran huoneeseen! (Psalmi 122:1)

Raamatussa kerrotaan, että Jeesus itsekin hakeutui aina pyhäpäivisin jumalanpalvelukseen (Luuk. 4:16). Tule sinäkin hengähtämään hetkeksi kirkon penkkiin ja hakemaan jumalanpalveluksesta eväitä tulevalle viikolle!

Erilaisia jumalanpalveluksia

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Sanajumalanpalveluksessa keskitytään Raamatun sanaan ja rukoukseen. Jokainen jumalanpalvelus on koko Jumalan perheväen yhteinen juhla. Perhemessussa on lapsiperheet huomioitu aivan erityisesti. Tuomasmessuissa ja monissa erityismessuissa musiikki soi reippaasti ja lujaa. Iltamessut tarjoavat tilaisuuden hiljentymiseen päivän päättyessä.

Seurakunnan yhteinen juhla

Jumalanpalveluksessa seurakunta kokoontuu yhdessä rukoilemaan ja ylistämään Jumalaa. Jumalanpalvelusryhmä on joukko tavallisia seurakuntalaisia, joka valmistelee ja toteuttaa jumalanpalvelusta yhdessä työntekijöiden kanssa. Kuoroissa laulaminen antaa myös mahdollisuuden tuoda omat lahjat esiin Jumalan ylistykseksi.

Narsisseja ja nuotteja.