Tervetuloa kirkkoon

Jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina jatkuvat Kouvolan seurakunnissa - tervetuloa kirkkoon! Kirkossa saat tarvittavat ohjeistukset jumalanpalveluksessa ja kirkkotilassa toimimisesta. Turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta huolehditaan jumalanpalvelusten aikana. On myös tärkeää muistaa, että kirkkoon ei voi saapua flunssaoireisena.

Voit seurata seurakuntien jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Seurakunnat tarjoavat sosiaalisen median kanavillaan hartaus-, jumalanpalvelus- sekä konserttitallenteita. Elimäen seurakunnan ja Jaalan kappeliseurakunnan YouTube-kanavalla näet jumalanpalveluksen suoratoistona joka sunnuntai klo 10. Kouvolan seurakuntien yhteiseltä YouTube-kanavalta löydät myös hartaus-, jumalanpalvelus- ja konserttitallenteita. Joulunajan voit seurata jumalanpalveluksia Kouvolan seurakuntien yhteisellä YouTube-kanavalla joka sunnuntai 22.11. alkaen.

Joulunajan jumalanpalvelusten suoratoistot:

22.11. Anjalankoski
29.11. Kuusankoski
6.12. Kouvola
13.12. Elimäki
20.12 Valkeala
24.12 klo 23 Anjalankoski
27.12 Kuusankoski
3.1 Kouvola
10.1. Elimäki
17.1. Valkeala
24.1. Anjalankoski
31.1. Kuusankoski

Siirry Kouvolan seurakuntien yhteiselle YouTube-kanavalle

Seurakuntien YouTube-kanavat

Anjalankosken seurakunta

Katso Anjalankosken seurakunnan YouTube-kanavan sisältöjä

Elimäen seurakunta

Jumalanpalvelus suoratoistona sunnuntaisin klo 10 Elimäen kirkon Youtube-kanavalla.

Katso Elimäen kirkon Youtube-kanavan sisältöjä

Jaalan kappeliseurakunta

Jumalanpalvelus suoratoistona sunnuntaisin klo 10 kappeliseurakunnan Youtube-kanavalla.

Katso Jaalan kappeliseurakunnan Youtube-kanavan sisältöjä

Kouvolan seurakunta

Katso Kouvolan seurakunnan YouTube-kanavan sisältöjä

Jumalanpalveluksia televisiossa ja radiossa:

Jumalanpalvelukset Yle tv1:llä joka sunnuntai ja juhlapyhä. Yle tv 1:n ohjelmistossa on normaalisti lauantaisin iltapäivällä Pisara-hartaus.

Yle Radio 1:ssa on aamu- ja iltahartaudet uusintoineen joka arkipäivä sekä lauantaisin. Sunnuntaisin on kaksi jumalanpalvelusta, muina juhlapyhinä yksi.

Katso jumalanpalveluksia Yle Areenasta.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa:

Verkkokirkko palvelussa evl.fi Tv- ja radiojumalanpalveluksia sekä hartauksia.

Lue hartauksia ja kolumneja verkkosivustoltamme.

Koontisivu Suomen seurakuntien hartausaineistosta verkossa - kuuntele ja katso.

Jumalanpalvelus

Ilo valtasi minut, kun kuulin sanan:
Me lähdemme Herran huoneeseen! (Psalmi 122:1)

Raamatussa kerrotaan, että Jeesus itsekin hakeutui aina pyhäpäivisin jumalanpalvelukseen (Luuk. 4:16). Tule sinäkin hengähtämään hetkeksi kirkon penkkiin ja hakemaan jumalanpalveluksesta eväitä tulevalle viikolle!

Erilaisia jumalanpalveluksia

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Sanajumalanpalveluksessa keskitytään Raamatun sanaan ja rukoukseen. Jokainen jumalanpalvelus on koko Jumalan perheväen yhteinen juhla. Perhemessussa on lapsiperheet huomioitu aivan erityisesti. Tuomasmessuissa ja monissa erityismessuissa musiikki soi reippaasti ja lujaa. Iltamessut tarjoavat tilaisuuden hiljentymiseen päivän päättyessä.

Seurakunnan yhteinen juhla

Jumalanpalveluksessa seurakunta kokoontuu yhdessä rukoilemaan ja ylistämään Jumalaa. Jumalanpalvelusryhmä on joukko tavallisia seurakuntalaisia, joka valmistelee ja toteuttaa jumalanpalvelusta yhdessä työntekijöiden kanssa. Kuoroissa laulaminen antaa myös mahdollisuuden tuoda omat lahjat esiin Jumalan ylistykseksi.