Tervetuloa kirkkoon verkossa!

Voimassa olevien koronarajoitusten takia jumalanpalvelukset julkisina yleisötilaisuuksina ovat tauolla Kouvolan seurakunnissa 31. tammikuuta saakka. Olet kuitenkin lämpimästi tervetullut kirkkoon verkon välityksellä!

Voit seurata seurakuntien jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Kouvolan seurakuntien yhteiseltä YouTube-kanavalta voit seurata jumalanpalveluksia joka viikko toukokuun loppuun asti. Kanavalla lähetetään jumalanpalvelus sunnuntaisin kello 10. Sunnuntaijumalanpalvelusten lisäksi kanavalla nähdään myös Tuhkakeskiviikon jumalanpalvelus. Yhteiseten suoratoistojen lisäksi seurakunnat lähettävät myös omilla sosiaalisen median kanavillaan  jumalanpalvelus- ja hartauslähetyksiä. Löydät tältä sivulta linkkejä seurakuntiemme somekanaville.

Tulevat jumalanpalvelusten suoratoistot, Kouvolan seurakunnat YouTube:

24.1. Anjalan kirkko
31.1. Kuusankosken kirkko
7.2. Kouvolan Keskuskirkko
14.2. Myllykosken kirkko
17.2 Tuhkakeskiviikko, Kuusankosken kirkko
21.2. Korian kirkko
28.2. Valkealan kirkko
7.3 Kouvolan Keskuskirkko
14.3. Sippolan kirkko
21.3. Valkealan kirkko
28.3. Kuusankosken kirkko

Siirry Kouvolan seurakuntien yhteiselle YouTube-kanavalle

Seurakuntien jumalanpalvelukset verkossa:

Anjalankosken seurakunta

Jumalanpalvelukset seurattavissa suoratoistona seurakunnan Facebook-sivulla sekä Instagram-tilillä.

Anjalankosken seurakunnan Facebook-sivu

Katso Anjalankosken seurakunnan YouTube-kanavan sisältöjä

Elimäen seurakunta

Jumalanpalvelukset suoratoistona sunnuntaisin klo 10 Elimäen kirkon Youtube-kanavalla.

Katso Elimäen kirkon Youtube-kanavan sisältöjä

Jaalan kappeliseurakunta

Jumalanpalvelukset suoratoistona sunnuntaisin klo 10 kappeliseurakunnan Youtube-kanavalla.

Katso Jaalan kappeliseurakunnan Youtube-kanavan sisältöjä

Kouvolan seurakunta

Jumalanpalvelukset Keskuskirkosta sunnuntaisin klo 10 Kouvolan seurakunnan YouTube-kanavalla.

Katso Kouvolan seurakunnan YouTube-kanavan sisältöjä

Kuusankosken seurakunta

Jumalanpalvelusten suoratoistojen linkit löytyvät Kuusankosken seurakunnan sivulta.

Valkealan seurakunta

Jumalanpalveluksia suoratoistona Valkealan Facebook-sivulla.

Valkealan seurakunnan Facebook-sivulle

Jumalanpalveluksia televisiossa ja radiossa:

Jumalanpalvelukset Yle tv1:llä joka sunnuntai ja juhlapyhä. Yle tv 1:n ohjelmistossa on normaalisti lauantaisin iltapäivällä Pisara-hartaus.
Yle Radio 1:ssa on aamu- ja iltahartaudet uusintoineen joka arkipäivä sekä lauantaisin. Sunnuntaisin on kaksi jumalanpalvelusta, muina juhlapyhinä yksi.

Katso jumalanpalveluksia Yle Areenasta.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa:

Verkkokirkko palvelussa evl.fi Tv- ja radiojumalanpalveluksia sekä hartauksia.

Lue hartauksia ja kolumneja verkkosivustoltamme.

Koontisivu Suomen seurakuntien hartausaineistosta verkossa - kuuntele ja katso.

Henkilö kädet ristissä. Ei kätellä, mutta laitetaan yhdessä kädet ristiin.

Jumalanpalvelus

Ilo valtasi minut, kun kuulin sanan:
Me lähdemme Herran huoneeseen! (Psalmi 122:1)

Raamatussa kerrotaan, että Jeesus itsekin hakeutui aina pyhäpäivisin jumalanpalvelukseen (Luuk. 4:16). Tule sinäkin hengähtämään hetkeksi kirkon penkkiin ja hakemaan jumalanpalveluksesta eväitä tulevalle viikolle!

Erilaisia jumalanpalveluksia

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Sanajumalanpalveluksessa keskitytään Raamatun sanaan ja rukoukseen. Jokainen jumalanpalvelus on koko Jumalan perheväen yhteinen juhla. Perhemessussa on lapsiperheet huomioitu aivan erityisesti. Tuomasmessuissa ja monissa erityismessuissa musiikki soi reippaasti ja lujaa. Iltamessut tarjoavat tilaisuuden hiljentymiseen päivän päättyessä.

Seurakunnan yhteinen juhla

Jumalanpalveluksessa seurakunta kokoontuu yhdessä rukoilemaan ja ylistämään Jumalaa. Jumalanpalvelusryhmä on joukko tavallisia seurakuntalaisia, joka valmistelee ja toteuttaa jumalanpalvelusta yhdessä työntekijöiden kanssa. Kuoroissa laulaminen antaa myös mahdollisuuden tuoda omat lahjat esiin Jumalan ylistykseksi.